Katere mmorpg igre igrate? Razmišljam da bi začel igrati ampak se nemorem odločiti katero bi. Pred tem sem poskusil z RuneScape-om, sicer igra mi je ušeč ampak moti me to da je v brskalniku. Poskusil sem tudi Gates Of Andaron, zanimiva igra vendar je zelo malo napisanega, niti wikipedia nima nič o tej igri. Zanimajo me predvsem f2p (free to play) igre. Našel sem tudi slo mmo stran ampak niso tako aktivni, glede na njihov forum (mmoslo.si). Je pa tudi zanimiva spletna stran z gameplay-i, in review-i (mmorpg.com).
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 20 julij 2012 - 17:44
Nekaj časa sem s frendom igral tako za foro GrinderScape isto, kot runescape, a mnogo bolje. Vsi "itemsi" so zastonj in maš lahko čez cel ekran + HQ... Potem imaš še Aion, World Of Warcraft private server. Nekaj malega sem tudi WOW špilal, a mi ni bilo ravno všeč...
Še ena, ki je zanimiva. To je pa CABAL, ki jo moraš prej zdownlodati in potem igraš. Probaj mogoče ti bo všeč.
Za več pa nevem.
Lep pozdrav
Še ena, ki je zanimiva. To je pa CABAL, ki jo moraš prej zdownlodati in potem igraš. Probaj mogoče ti bo všeč.
Za več pa nevem.
Lep pozdrav
Dodaj odgovor
Podobne teme s ključnimi besedami: mmorpg, multiplayer, igre, online
Programska oprema →
Igre →
Farming Simulator 2015 - MultiplayerUstvaril grega1975 , 04 dec 2015 |
|
|
||
Programska oprema →
Igre →