Meni Start
Ustvaril
runner50
, jul 22 2012 15:54
Odgovorov v temi: 3
Objavljeno 22 julij 2012 - 15:54
Zdravo!
Zanima me, če kdo mogoče ve kako bi pridobil nazaj vse ikone in bližnice v menuji start, ki so mi zginile kar čez noč. Npr. bližnjice do kalkulatorja, sticky notes-ov in podobnih uporabnih programov v tem meniju. Ta problem imam kar na 2 računalnikih. Morda je problem v kakem specifičnem programu ali kaj drugega? Prilagam sliko za boljšo razlago.
Hvala za odgovore.
L.p. Matej
Zanima me, če kdo mogoče ve kako bi pridobil nazaj vse ikone in bližnice v menuji start, ki so mi zginile kar čez noč. Npr. bližnjice do kalkulatorja, sticky notes-ov in podobnih uporabnih programov v tem meniju. Ta problem imam kar na 2 računalnikih. Morda je problem v kakem specifičnem programu ali kaj drugega? Prilagam sliko za boljšo razlago.
Hvala za odgovore.
L.p. Matej
Objavljeno 25 julij 2012 - 23:04
Prvo probaj najti, če imaš sploh te datoteke tako, da greš pod C:\Windows\system32\StikyNot.exe in notri probaš najti. Za kalkulator in podobno isto najdeš v tem fijlu.
Upam, da ti je uspelo najti. Ko to najdeš kopiraj na namizje in prilepi na START , da boš imel direktno, ko boš že odprl start bodo bili tvoji programi, ki si si jih zaželel gor.
Lep pozdrav
Upam, da ti je uspelo najti. Ko to najdeš kopiraj na namizje in prilepi na START , da boš imel direktno, ko boš že odprl start bodo bili tvoji programi, ki si si jih zaželel gor.
Lep pozdrav
Objavljeno 17 november 2020 - 05:48
Often times, we get confused when we finally hear the exact term of website development services apart from internet developers being used interchangeably. But the thought is broken when you look at this, all your personal confusion can disappear. shell shockers
Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov