Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Meni Start

Odgovorov v temi: 3

#1 runner50

runner50

nOObie

• Members
  • 6 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 22 julij 2012 - 15:54

Zdravo!
Zanima me, če kdo mogoče ve kako bi pridobil nazaj vse ikone in bližnice v menuji start, ki so mi zginile kar čez noč. Npr. bližnjice do kalkulatorja, sticky notes-ov in podobnih uporabnih programov v tem meniju. Ta problem imam kar na 2 računalnikih. Morda je problem v kakem specifičnem programu ali kaj drugega? Prilagam sliko za boljšo razlago.
Hvala za odgovore.
L.p. Matej

Pripete priponke

• start.png

#2 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Spol:Moški
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 25 julij 2012 - 23:04

Prvo probaj najti, če imaš sploh te datoteke tako, da greš pod C:\Windows\system32\StikyNot.exe in notri probaš najti. Za kalkulator in podobno isto najdeš v tem fijlu.

Upam, da ti je uspelo najti. Ko to najdeš kopiraj na namizje in prilepi na START , da boš imel direktno, ko boš že odprl start bodo bili tvoji programi, ki si si jih zaželel gor.

Lep pozdrav

#3 Tobija T327

Tobija T327

nOObie

• Members
  • 15 objav

Objavljeno 15 junij 2017 - 16:07

Poišči datoteke in jim naredi bližnice v mapi StartMenu (načeloma je skrita). Računalo je calc.exe, raziskovalec explorer.exe, beležnica notepad.exe... Poglej na Google, če ne veš imen.

#4 bonbon242019

bonbon242019

Sufler

• Members
  • 216 objav

Objavljeno 17 november 2020 - 05:48

Often times, we get confused when we finally hear the exact term of website development services apart from internet developers being used interchangeably. But the thought is broken when you look at this, all your personal confusion can disappear. shell shockers

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov