Pozdravljeni,
pred časom sem ugotovil, da se je na dveh straneh, ki sem jih izdelal ojavil torjanec(ko stran odprem z Chromom javi da je stran napadalna). Ali obstaja kakšna druga pot, kot ponovno nalaganje strani iz arhivov?
Zanimivo je, da je vse kar imata ti dve strani skupnega, je ponudnik domene. Ali je možnost, da je krivda tudi na njihovi strani?
Hvala za pomoč

Odgovorov v temi: 2
Objavljeno 12 november 2012 - 11:41
Zdravo, pošiljam kratek update na to temo.
Res obstajajo Malware grožnje za npr. Wordpress. Jaz sem včeraj celo pop. zabil za reštevanje tega problema.
Vsekakor je super če imaš backup strani (jaz ga naprimer nisem imel, kar me je potem še ekstra tolklo po glavi.
V datoteki index.php (takoj v public_html, ne v npr. temi), je vsiljeno klicanje ene skripte - nek link, ki te pelje na banko western union.
Zgleda približno tako:
<script>
url exclude "IME TVOJE DOMENE"
int rel link "iiii.in......."
</script>
Govorim čisto na pamet, tako da prav točno tako ziher ni pisalo, ampak je pa dober približek
Skratka, tole skripto odstrani in ponovno naloži index.php (brez skripte) pa bo!
)
lp
Res obstajajo Malware grožnje za npr. Wordpress. Jaz sem včeraj celo pop. zabil za reštevanje tega problema.
Vsekakor je super če imaš backup strani (jaz ga naprimer nisem imel, kar me je potem še ekstra tolklo po glavi.
V datoteki index.php (takoj v public_html, ne v npr. temi), je vsiljeno klicanje ene skripte - nek link, ki te pelje na banko western union.
Zgleda približno tako:
<script>
url exclude "IME TVOJE DOMENE"
int rel link "iiii.in......."
</script>
Govorim čisto na pamet, tako da prav točno tako ziher ni pisalo, ampak je pa dober približek

Skratka, tole skripto odstrani in ponovno naloži index.php (brez skripte) pa bo!

lp
Dodaj odgovor

Podobne teme s ključnimi besedami: joomla, wordpress, trojanec
Programska oprema →
Izdelava spletnih strani →
Novi Blog O Spletnih Straneh? Kakšna So Mnenja? Oglejte Si.Ustvaril Patrek.Rubin , 25 mar 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Programska oprema →
Vps Slovenija Vs. TujinaUstvaril baZZar , 01 mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
||
Programska oprema →
Inštrukcije Wordpress In Joomle - IščemUstvaril sovamudrica , 05 maj 2015 ![]() |
|
![]()
|
||
Programska oprema →
Programska oprema →
Artisteer 4 Problem S Šumniki?Ustvaril Jugovic Danijel , 29 jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov