Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Tedenske Novice

tedenske novice

Odgovorov v temi: 5

#1 urofac

urofac

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 31 marec 2013 - 07:56

Živjo

Tkole je, jest sem odjavil od tedenskih novic tlele problem je pa v tem, da jih še zmer dobivam -.- . Na koga se lohka ubrnem, da mi nekdo iz spletnega portala sam ročno odstrani pošiljanje tedenskih novic?

Hvala

#2 xxxLesy

xxxLesy

RN Admin

• Root Admin
  • 61 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Celje
  • Interesi:Splet, multimedija, tehnologija, znanost, filozofija, sci-fi, misticizem ...

Objavljeno 31 marec 2013 - 11:07

Pošlji mi pošto na moj službeni mail: partner.rn@nevtron.si in se bom v torek pozanimal. Napiši še enkrat zakaj se gre, svoje uporabniško ime in mail na katerega dobivaš novice.

#3 hudic20

hudic20

Poročevalec

• Members
  • 585 objav

Objavljeno 04 julij 2014 - 05:20

Pozdravljen. Mene zanima kdo sploh lahk še komentira v novicah, a samo VIP? Ker še prijaviti se nemorem več, kaj šele komentirat. Hvala za odgovor. LP

#4 krmark9

krmark9

nOObie

• Members
  • 21 objav

Objavljeno 10 april 2016 - 11:09

Ni problem, če še vedno dobivaš katerokoli pošto, ki si jo že odjavil. Ko jo prejmeš postaviš pravilo, da ti jo takoj premakne v mapo Izbrisano. Ko zapreš odjemalec pošte, pa nastaviš tako, da ti pri zapiranju izbriše vse iz te mape. Seveda je pa pred zapiranjem le malce poškiliti v to mapo,da ne pobrišeš, kar bi mogoče še potreboval.

#5 lerodmanj

lerodmanj

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 10 januar 2021 - 21:41

Your website is very good. Your article has aroused a lot of positive attention. That shows you have an insight to get great information. If you are into games just visit download arknights on pc and among us - new map to explorehttps://among-us.io/knowledge-base/among-us-what-the-airship-map-has-to-offer/

#6 cocacola899h

cocacola899h

Raziskovalec

• Members
  • 70 objav

Objavljeno 16 junij 2021 - 09:02

This will be useful for those who are looking for the best recommendations for their events.

directions maps

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov