Zdravo
Imam sledečo težavo. Namestil sem si xampp za lokalni streznik za pregled spletne strani. Apache mi normalno zalaufa, PHP pa ne. Napiše mi PHP stared in port 3036. Ko vnesem v brskalnik localhost/phpmyadmin pa mi brskalnik napiše da stran ne obstaja. Potem sem poskusil drugim programom (WAMPserver in APPserv), tu pa še apache ne morem zagnati? Res je da se malo slabo spoznam na zadeve, ampak prej sem normalno lahko uporabljal xampp, ko sem ga nadgradil na novejšo različico, potem več ni delalo.
Uporabljam windows 7
Upam da mi kdo lahka pomaga....hvala
lp
Xampp Težava?
Objavljeno 03 april 2013 - 20:26
Objavljeno 04 april 2013 - 10:29
Trenutno nastavitve ne morem nastavljati, kajti ko sem posodobil xampp sploh ni več gumba nastavitve v nazdozni plošči. Xampp sem downloadal iz slojoomla.si. Preveril sem port 80, pa mi piše da ni zaseden. Nevem a lahko kako pogledam če mi v ozadju laufa kakšen server, kajti velik tega sem imel naloženo. A lahko vpliva to, če v ozadju deluje kakšen server, čeprav je port 80 fraj, da mi zdaj ne pore vzpostaviti apachija
lp
Objavljeno 04 april 2013 - 12:01
Objavljeno 04 april 2013 - 18:15
Zadevo sem rešil. Deluje normalno. Naložil sem si starejšo različico Visual c++ in zdaj normalno deluje. Nevem kako in kaj ampak deluje
Link, kjer sem dobil odgovor:
http://www.apachefri...hp?f=16&t=49663
Hvala vam za pomoč in lep pozdrav
Dodaj odgovor
Podobne teme s ključnimi besedami: streznik, xampp, php, mysql, server, lokalno, omrežje
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Ip Naslov - Drugačno OmrežjeUstvaril Dr House7 , 22 jan 2020 |
|
|
||
Programska oprema →
Omrežja in internet →
Tplink Eap110 Hotspot Omrežje PomočUstvaril Patrek.Rubin , 28 avg 2017 |
|
|
||