Pozdravljeni, mene pa zanima ali mogoče veste še za kakšen program za obdelavo fotografij kot je npr. picasa pa gimp mogoče še pixiz.
a obstaja še kakšen tak podobni program za obdelavo fotografij a so te trije vse.
hvala
Objavljeno 26 julij 2013 - 10:58
Photoshop, Photoshop Elements?
Sicer če se ne motim je Picasa bolj spletni album ali nekaj podobnega in ne ravno program za obdelavo fotografij?
Imaš tudi nekaj osnovnih funkcij...
Drugače pa jaz največ uporabljam Photoshop in za HDR Photomatix... Ni pa noben od teh brezplačen... ![]()
Objavljeno 31 julij 2013 - 06:42
Pozdravljeni, mene pa zanima ali mogoče veste še za kakšen program za obdelavo fotografij kot je npr. picasa pa gimp mogoče še pixiz.
a obstaja še kakšen tak podobni program za obdelavo fotografij a so te trije vse.
hvala
Dobro jutro. Jaz občasno uporabljam: PhotoScape v 3.6.5 , je v slovenščini, uporabljal sem že starejše verzije, tako da sedaj samo "obnavljam", sem pa pozabil, ali je treba jezik nastavit pri nalaganju, ali je posebej datoteka. Program je brezplačen, in se da z njim marsikaj naredit. Link. www.photoscape.org/
in poišči eno izmed verzij, pa katerei jezik želiš imet za upravljanje z programom.
16. jul. 2013 - Portable Photoscape v3.6.5 | 18.4 Mb Photoscape is a ... Croatia, Italy, Monaco, Malta, Poland, Estonia, Romania, Slovenia, Czech
VSEM lep pozdrav.
Objavljeno 31 julij 2013 - 19:47
Picasa je za začetnika in še več kar dober in to brezplačen program za urejevanje fotografij. Sam ga dokaj uspešno uporabljam že nekaj časa. Drugo pa je, da Picasa omogoča tudi neposredno nalaganje fotografij na spletne albume, n. pr.
https://picasaweb.go...164406791269945
Seveda, o zadostnosti tega programa za profesionalce in druge zahtevneže pa jaz ne morem soditi.
Objavljeno 08 avgust 2013 - 11:03
Trije:
če so slike v Raw-u (drugače je bolj malo nastavitev, a so) - Digital Photo Professional (zastonjski)
nekaj se da naredit tud z Microsoftovim Office (predvsem 2010)
in seveda PhotoScape.
(Photoshop je ponavadi za začetnike prezahteven, prekompliciran ...., pa še drag)
Objavljeno 21 avgust 2014 - 07:42
Če bi rad kaj več od Microsoftovega Painta, je najbolje da si kupiš Adobe Photoshop.
Glede zahtevnosti pa je tako. Najprej najdi kakšen vodič in po navodilih obdelaj 5 fotografij. Potem pa še malo raziskuješ in ga znaš uporabljati
To je z moje strani.
Piratiziranja ne ponujamo in ne podpiramo, zato ne namiguj na nelegalno opremo.
Objavljeno 10 marec 2020 - 07:12
Here, It’s all about I’ve recently trialed most of these applications just as professional suggested. I tried out Photopea, Capture One, Affinity Photo, Exposure X4, and On1. But I’ve played around with Photoshop in my regular life! For those of you who are interested in 0 costs, good alternatives to Photoshop!
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov