Noben še ni omenil francozov
Meni je najljubša znamke (v takem zaporedju) Renault, Citroen, Peugeot. Nekako se mi Francoski modeli bolj dopadejo kot ostali. Recimo, dosti jih hvali nemške avte. Ampak kot je že Medicius omenil, moraš plačati za vsako malenkost (klima, avtomatske šipe, kamera, tempomat...) In cena kmalu poleti v nebo... Recimo, Volkswagen po mojem mnenju vsekakor NI več ljudski avto.
In tako je, kupi se tak avto, ki mi bo takrat za najmanj denarja ponujal največ(govorim za zname znamke, ssangyonga tudi jaz nebi kupil). In kupiš tisto, kar potrebuješ - predvsem pa tisto, kar si lahko privoščiš. Lahko dobiš nevem kako dober BMW za majhno ceno, a kdo ga bo vzdrževal.
Zame, kot bodočemu študentu, tale avtek (klik - točno ta
) povsem odgovara. Pije malo, majhen je, več ne rabim in sem zaenkrat povsem zadovoljen. Je avto tipa tankaj in vozi. Zaenrkat brez problemov. (tok tok na les).
So mi pa nasplošno všeč Francoski avti, tako po obliki, kot tudi po udobnih sedežih - vsaj meni. (Recimo, ko sem se 14 dni vozil z KIO Sporatage, ki je mimogrede super avto in ima dosti pripomočkov, se mi sedeći niso zdeli tako udobni, kot recimo v kakšem Scenicu ali Peugeotu 307).