Zaslužek na internetu!
---Brisano--- je znamka visoko kvalitetne certificirane naravne kozmetike iz Francije. Izdelki imajo po ECOCERT-U izdane BIO in ECO certifikate in so proizvedeni po principu pravične trgovine. Proizvaja se od leta 1972, od nedavnega pa je na voljo tudi v Sloveniji. Več na ---Brisano---
Glede zaslužka na internetu, je na ---Brisano--- na voljo partnerski program. Je zelo enostaven za uporabo in je na voljo za lastnike spletnih strani ali forumov, ki lahko namestijo pasico in za vse nakupe izvedene preko pasice, prejmejo 10% provizijo.
Za zaslužek s partnerskim programomo ---Brisano--- pa ni potrebno imeti strani ali foruma, ampak si kot partnerji enostavno kreirate partnerske povezave na izdelek, skupino izdelkov ali vso ponudbo, dodate zanimiv tekst in jo delite kakorkoli na internetu (socialna omrežja, maili, forumi...). Za vsak nakup preko partnerske povezave prejmete na vaš račun 10% provizijo.
V nadzorni plošči partnerskega programa lahko spremljate število klikov na vaše povezave ali pasice, stanje na vašem računu.. V trenutku nakupa sistem pošlje tudi mail povezanemu partnerju o nakupu, izdelkih, proviziji...
Tukaj se lahko zasluži precej denarja, ni omejeno navzgor, seveda so mnogo uspešnejši tisti, ki so vztrajni, preizkušajo različne pristope in so iznajdljivi.
Izplačila so lahko mesečna ali na zahtevo, na TRR aliPayPal, podjetja pa izdajo račun v vrednosti provizij.
Vpis v partnerski program: ---Brisano, aha, refferal link. NI DOVOLJENO!---
---Brisano---
Lep pozdrav.
-----Sem izbrisal, ker to je le eno samo oglaševaje z reffaral linkom! Kar pa na žalost tukaj ni dovoljeno. Temo sem le popravil, ne bom izbrisal za opomin drugim. Če so kakšne pritožbe, ali pa želite pojasnila, mi pišite na ZS.
LP Matejm1994-----

Tema je zaklenjena