Kot sem napisala v naslovu. Pc imam iz druge roke, na njem je ogromno virusov, av pa ne dela. Poskušam naložiti nove av programe, vendar mi čisto vse naslove z anivirusnimi blokira-stran ne obstaja, ali pa error. Poskušala sem tudi z licenčnimi NoD32,vendar je potrebno vseeno prej na www stran, to pa spet blokira. Je možno, da je kaj v nastavitvah narobe? Požarni zid ima omogočene te strani. Rada bi naložila, da si prečistim pc. Help wanted:)

Blokira Mi Vse Internetne Strani Z Antivirusnimi Programi
Objavljeno 02 oktober 2013 - 06:16
Preveri hosts datoteko. Verjetno je ta okužena in imaš za vse te AV strani narene loop na 127.0.0.1 ali podobno. Če ni to imaš sigurno kakšen virus, ki ti onemogoča dostop do teh strani.
Iz drugega PCja prenesi instalacijo na USB ključek in ga namesti iz USBja...
Ampak, če upoštevaš časovno, bi sedaj že imela formatiran in brezhibno delovanje. Verjetno tudi hitrejše delovanje, ker vse nesnage tako ne moraš očistiti za 100%... Vsaj pri XPjih ne in imaš vedno počasnejše delovanje kot pri sveži instalaciji sistema...
Objavljeno 03 oktober 2013 - 00:00
Poženi task managerja in poglej kateri procesi ti tečejo. Če je res, da imaš še nek antivirusni program, ki ga ne vidiš v spodnji vrstici operacijskega sistema, potem ga lahko vidiš v task managerju. Čeprav dvomim, da ti teče v ozadju, v tej vrstici ga pa ne vidiš.
Objavljeno 03 september 2021 - 10:52
Unfortunately! I really like this girl's style but unfortunately there is no chance anymore, thank you for creating a better style. temple run
Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov