Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Hp Quick Launch Buttons

HP

• Please log in to reply
Odgovorov v temi: 5

#1 Tobias.Krauthaker

Tobias.Krauthaker

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 19 avgust 2014 - 16:47

živjo. Imam eno vprašanje. Lastim si novega HP Probook 470 G1. Prej sem vedno imel "škatlo", zato mi je to novo. Zanima me, kako usposobim te funkcije na "F1", "F2" itd., da bodo začele delovati? Torej te bližnjice za svetlost ekrana, glasnost zvočnikov..

naložil sem že "HP Quick Launch Buttons software", pa mi je ob pritisku FN delovalo le uravnavanje glasnosti, sprememba ekranov in spanje. Želel bi, da mi deluje predvsem uravnavanje svetlosti. že vnaprej najlepša hvala:)

#2 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2 293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 20 avgust 2014 - 09:37

pri novih notesnikih je funkcija fn tipke včasih zamenjana-se pravi fn pritisneš za f1, f2 ipd, tipko za glas, svetlost pa pritisneš direkt. to se nastavi v biosu. običajno je program za to ravno quick buttons, če pa ne deluje, je pa lahko še kaka napaka ali manjko gonilnikov. če ne boš rešil z hp gonilniki, še vedno lahko narediš to znotraj sistema windows...pritisneš windows tipko in x (skupaj) in tam nastaviš svetlost...omenjena zadeva deluje v win7 in win8. seveda na notesnikih...

#3 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3 422 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 21 avgust 2014 - 07:47

Tako, kot je predhodnik omenil, je lahko funkcionalnosto obrnjena. Če tudi to ne reši tvoje težave preveri na HP strani, da ni še kakšen dodaten programček za omenjene HP tipke in ga namesti...

#4 Tobias.Krauthaker

Tobias.Krauthaker

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 21 avgust 2014 - 10:21

pri novih notesnikih je funkcija fn tipke včasih zamenjana-se pravi fn pritisneš za f1, f2 ipd, tipko za glas, svetlost pa pritisneš direkt. to se nastavi v biosu. običajno je program za to ravno quick buttons, če pa ne deluje, je pa lahko še kaka napaka ali manjko gonilnikov. če ne boš rešil z hp gonilniki, še vedno lahko narediš to znotraj sistema windows...pritisneš windows tipko in x (skupaj) in tam nastaviš svetlost...omenjena zadeva deluje v win7 in win8. seveda na notesnikih...

Tako, kot je predhodnik omenil, je lahko funkcionalnosto obrnjena. Če tudi to ne reši tvoje težave preveri na HP strani, da ni še kakšen dodaten programček za omenjene HP tipke in ga namesti...

najprej, hvala za odgovore. 

torej, naložil sem tole zadevo: http://h20565.www2.h...ette.cachetoken

zadeva je delovala odlično. potem, pa sem ugasnil računalnik, pa prižgal ponovno in je delalo vse, razen uravnavanja svetlosti. sem ponovno inštaliral program iz linka, pa je spet delovalo. danes zjutraj spet prižgem računalnik, in zopet isto, deluje vse, samo svetlost ne. kaj bi lahko bilo narobe? najlepša hvala.

#5 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2 293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 21 avgust 2014 - 21:16

kateri sistem pa imaš? osmico? 8.1? mogoče niso driverji popolnoma "spiljeni", pa zato dela težave. a tista rešitev z windows+x ne deluje?

#6 Tobias.Krauthaker

Tobias.Krauthaker

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 22 avgust 2014 - 14:51

kateri sistem pa imaš? osmico? 8.1? mogoče niso driverji popolnoma "spiljeni", pa zato dela težave. a tista rešitev z windows+x ne deluje?

imam windows 7 ultimate. na windows+x deluje, samo na FN in f9/f10(svetlost manj/več) ne deluje.

Podobne teme s ključnimi besedami: HP

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov