OK, imam napajalnik 600W, intel i7-4770k, 32GB ddr3, 4x3TB western digital red in temu primerno ventilacijo v računalniku.
Imel sem v njem eno amd r9 280x sapphire tri-x OC in eno r9 290 sapphire tri-x. Bitcoin mining mi je delal 1 mesec istočasno na obeh grafičnih in procesorju neprekinjeno in nisem imel nobenih težav. Torej če rabite 1000W napajalnike za si pen!s povečevat, kar izvolite, vendar ni potrebe po temu. Raje naj si kupi dober nekoliko manj zmogljiv napajalnik, ki ima boljšo učinkovitost, kot nasedat na fiktivne W napisane na paketu, saj je to samo komercialen trik, za zavest mulce, ki mislijo da jim bom 1500W napajlnik podaljšal pen!s na 15cm, in spolni odnos na 15s.
Sicer zase priznam, da je bilo to za 600W malo pushing it.. samo kaj čmo, še sedaj deluje brezhibno - 1 leto kasneje.
Jaz zaupam tem kalkulatorjem precej bolj kot ljudem na takih forumih, saj se mi zdi povprečna izobrazba iz tega področja tule precej nizka. Če hočeš bit ziher lahko vzameš tut 500W, samo še vedno... ni nobene potrebe po 750W.