Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Kako Veš, Če Je Zaljubljena Vate?!?

Odgovorov v temi: 3

#1 11 33 Cx

11 33 Cx

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 16 januar 2015 - 21:37

No ja, pač že dolgo ni bilo takšne teme, tako da jih lahko malo obudimo:)

Torej, imam en res velik problem. Sem na gimnaziji in ena punca mi je pač zelo zelo všeč. Ne vem pa, če sem tudi jaz njej. Pač vedno ko pridem v šolo me objame (včasih še nekatere prijetelje, ampak ponavadi samo mene:D), prek FB-ja me sprašuje najbolj "butaste stvari", na katere vem, da pozna odgovore (pomoje samo hoče začet pogovor), veliko se druži z mano, karkoli rečem ji je smešno... Ampak tako se ne obnaša samo ona do mene (pač več punc). Aja, pa velikokrat ko jo pogledam, opazim, da je ona prej gledala mene (potem seveda na hitro pogledam drugam). Ne vem, so to znaki? Kako se punce ponavadi obnašajo/te, če so/ste zaljubljene v nekoga? 

Hvala vam za odgovore!

#2 natasa.kodric

natasa.kodric

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 18 januar 2015 - 10:42

So znaki. Lahko bi šla tko na izi se dobit izven šole. Al pa jo povabil k sebi, če lahko...in ji pokažeš kako zanimivo stvar, ki je nima vsak - kaka tehnološka naprava. Lahko tud na primer, mene je vedno fasciniralo, da tip nekaj obvlada in da za to nihče  ne ve (al dobro riše, dela extra fotke, se ukvarja z glasbo, pleše, kuha ipd.) Lahko tudi, da ima kak poseben žanr knjig, ki jih rad bere. V glavnem, karkoli "drugačnega", to še bolj zapali punco, te nardi privlačnega in zanimivega.

Drugače pa, ko smo zaljubljene, se obnašamo full smotano :D

#3 natasa.kodric

natasa.kodric

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 28 januar 2016 - 13:28

In, kako se je razvila situacija od lani do danes? :dance: :)

#4 eazazawaza099

eazazawaza099

nOObie

• Members
  • 12 objav

Objavljeno 29 julij 2020 - 11:43

Te formule ni - vsaka punca je drugačna. Vsako nenavadno vedenje, poskusite biti blizu, popravite lase, medtem ko se pogovarjate z vami, z očmi. To so znaki, da jo zanima.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov