Domače Branje Pomoč
Rok.Zadravec
10 feb 2015
Za domače branje smo morali prebrati knjigo Eduard Bass Nepremagljiva enajstorica. Jaz sem knjigo dobil komaj včeraj v petek pa moram oddati obnovo knjige. Sam pa zelo počasi berem in si ne zapomnim kaj preberem. Tko da ni šans da bi knjigo prebral v štirih dneh. Zato vas prosim če bi mi lahko napisal kdo obnovo knjige ali bi mi pa povedal kje jo najdem.
Hvala že v naprej.
Lep pozdrav
blazneznan
27 feb 2015
Knjiga ima 130 strani, tako da komod hitro preberes. V teh 4 dneh to hitro preberes
komac.lara
01 okt 2015
Hej jaz bi potrebovala malo pomoči. Slovenščina mi ravno negre. Za domače branje smo imeli knjigo po izbiri. Izbrala sem si: Slavko Pregel: Geniji brez hlač. Potrebovala bi vsakršno pomoč in sicer rabimo kniževno razložiti knjigo. (Verz,motiv itd..) Hvala
komac.lara
01 okt 2015
Hej jaz bi potrebovala malo pomoči. Slovenščina mi ravno negre. Za domače branje smo imeli knjigo po izbiri. Izbrala sem si: Slavko Pregel: Geniji brez hlač. Potrebovala bi vsakršno pomoč in sicer rabimo kniževno razložiti knjigo. (Verz,motiv itd..) Hvala
komac.lara
01 okt 2015