Za domače branje smo morali prebrati knjigo Eduard Bass Nepremagljiva enajstorica. Jaz sem knjigo dobil komaj včeraj v petek pa moram oddati obnovo knjige. Sam pa zelo počasi berem in si ne zapomnim kaj preberem. Tko da ni šans da bi knjigo prebral v štirih dneh. Zato vas prosim če bi mi lahko napisal kdo obnovo knjige ali bi mi pa povedal kje jo najdem.
Hvala že v naprej.
Lep pozdrav
Domače Branje Pomoč
Ustvaril
Rok.Zadravec
, feb 10 2015 15:40
Odgovorov v temi: 4
Objavljeno 10 februar 2015 - 15:40
Objavljeno 01 oktober 2015 - 21:29
Hej jaz bi potrebovala malo pomoči. Slovenščina mi ravno negre. Za domače branje smo imeli knjigo po izbiri. Izbrala sem si: Slavko Pregel: Geniji brez hlač. Potrebovala bi vsakršno pomoč in sicer rabimo kniževno razložiti knjigo. (Verz,motiv itd..) Hvala
Hej jaz bi potrebovala malo pomoči. Slovenščina mi ravno negre. Za domače branje smo imeli knjigo po izbiri. Izbrala sem si: Slavko Pregel: Geniji brez hlač. Potrebovala bi vsakršno pomoč in sicer rabimo kniževno razložiti knjigo. (Verz,motiv itd..) Hvala
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov