Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Avtonomn Vozila

Odgovorov v temi: 2

#1 simonasinko

simonasinko

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 13 april 2016 - 19:03

Pozdravljeni

Po raziskavah tujih strokovnjakov, naj bi do leta 2025 na cestah prevladovala vozila, ki jih ne bo več potrebno upravljati. Ker se zavedam, da je integracija tovrstnih vozil v okolje odvisna od različnih dejavnikov, ki se razlikujejo po posameznih državah, sem se pri izdelavi diplomskega dela usmerila v dejavnike, ki vplivajo na vpeljavo takšnih vozil v Slovensko okolje. Raziskala bom vpliv avtomobilske industrije, države ter javnega mnenja.

V ta namen je pred vami anketa, ki mi bo pomagala raziskati javno mnenje o avtonomnih vozilih in razkrila, kateri dejavniki prevladujejo pri pozitivnem in negativnem mnenju.

Anketa se nahaja na povezavi: http://avtonomnavozila.questionpro.com

Vzela Vam bo približno 8 - 10 minut časa, pomagala pa mi bo raziskati področje, ki ga v Sloveniji ni raziskal še nihče. Rezultati ankete bodo uporabljeni za namene diplomskega dela in morebiti za kakšen strokovni članek, če ugotovimo, da bi bilo temo vredno razširiti.

Vesela bom tudi, če se v temi razvije splošna debata o avtonomnih vozilih icon_smile.gif...

#2 Justin.Forfunky

Justin.Forfunky

Igračar

• Members
  • 110 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 15 april 2016 - 14:29

Nič o tem v katerih državah. Kakorkoli, v naslednjih devetih letih je nemogoče izdelati na stotine milijonov samohodk, ki bi nadomestile del od milijarde ali koliko že osebnih vozil na svetovni ravni.

#3 MIHAc27

MIHAc27

Gospod s kravato

• Members
  • 1.083 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ne rabiš vedet

Objavljeno 19 april 2016 - 07:34

Možno bi bilo. Samo potem bi morali ta vozila prodajati po zelo ugodnih cenah, da bi prepričali vse ljudi. Tukaj pa ni profita.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov