Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com
Slika

Nujen Nakup Best-Budget Laptopa!

nujno nakup laptop prenosnik budget cena 2D 3D 8GB RAM

 • Please log in to reply
1 odgovor na temo

#1 Leah Gasparic

Leah Gasparic

  nOObie

 • Members
 • 1 objav

Objavljeno 05 junij 2016 - 09:13

Pozdravljeni vsi,

 

Za področje programiranja, 2D in 3D dizajna (nor. Phython2, Javascript, Adobe Photoshop in Ilustrator, 3D Max, Blender, Unity,...) nujno potrebujem nov računalnik.

 

Čez nekaj mesecev nameravam krepko investirati v stacionarnega (za zahtevnejše 3D programe in igre), ampak to mi trenutno ne pomaga, saj ga zaradi pravkar dobljene prakse potrebujem zdaj + mora biti prenosen.

 

Moje zahteve so, da ima 8RAM (možnost nadgraditve = bonus), in SPREJEMLJIV procesor, grafiko, battery life in tipkovnico za večino zgoraj omenjenih programov (minus zahtevnejši in igre). Nekje vem, da moram sprejeti kompromise :/. Cena je namreč še vedno na 1. mestu. Pa da je v celoti "boljši" od moje trenutne 4 leta stare in za 700€ kupljene Toshibe Satellite s 4GB RAMa (točen model zapišem naknadno), pri kateri sta baterija in omrežna kartica že popolnoma uničeni...

 

Npr. Bi bil kateri od teh treh ok (Mimovrste)?

ASUS X751SA - TY009D

ACER E5 573G-71HS

TOSHIBA SATELLITE L50-C-15C

 

In kateri je najboljši? Kakšni so vaši predlogi? Imejte v mislih da se mi res mudi z nakupom in da more biti ugodna opcija...

 

Hvala že vnaprej za pomoč!#2 def

def

  PedoBear

 • Members
 • 5 910 objav
 • Spol:Moški
 • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 05 junij 2016 - 16:56

Tile so ze tako budget prenosniki. Jaz bi na tvojem mestu raje gledal R&amp;R prenosnike se posebej zato kaksne potrebe imas.<br /><br />BBT (nisem se nikoli kupoval pri njih):<br /><br />http://www.bbt.si/hp...ile-workstation<br />http://www.bbt.si/le...ile-workstation<br />http://www.bbt.si/hp...ile-workstation<br /><br />ANNI<br /><br />http://anni.si/preno...0jd-xx003h.html<br /><br />...<br /><br /><br />Malce se sam poglej. BBT imajo quad core ki bi se pri hitrosti dela z vecino zgornje navedenih aplikacij poznalo z 2x vecjo hitrostjo kakor s tvojimi izbirami.<br />Je pa res da so tile ali rabljeni ali R&amp;R ampak za ta budget nimas ravno izbire.

Podobne teme s ključnimi besedami: nujno, nakup, laptop, prenosnik, budget, cena, 2D, 3D, 8GB, RAM

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov