Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Možen Virus (Too Many Redirects)

Ni odgovorov

#1 Tilen.Loren..i..

Tilen.Loren..i..

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 12 junij 2016 - 10:30

Pozdravljeni.
Pred kratkim smo se povezali na optični kabel in dobili modem Telekoma Slovenije. Takrat so se mi začele pojavljati težave s preusmerjanjem. Problem je tak: včasih, ko se poskušam povezati na splet, dobim "too many redirects" error, enkrat pa se mi je še zgodilo, da se je odprla stran possible malware 1.png , ki je vodila na še eno, tokrat zelo sumljivo, stran possible malware 2.png . Te težave se nikoli niso pojavile s Facebook-om in Youtube-om, pojavljajo pa se še, ko hočem zagnati kakšno multiplayer igro (v mojem primeru LoL in TERA), igri se namreč nočeta zagnati in se vedeta, kot da ni internetne povezave.
Poskušal sem vnovično zagnati računalnik in modem, ročno nastaviti DNS (nastavil sem po navodilih nekoga iz Youtube-a in sicer na 8.8.8.8), blokirati stran, na katero me preusmerjuje, s cmd-jem sem resetiral IP in winsock ter flush-al DNS, skeniral z Malwarebytes in Spybot-om, ampak nič ni pomagalo. Poklical sem telekom, tam pa so mi rekli, da je problem v DNS ali pa v gonilnikih omrežne kartice, ki sem jih potem tudi posodobil, ampak težava ni izginila.
Zelo sem hvaležen za kakršnokoli pomoč :)

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov