Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com
Slika

Sodelovanje Pri Projektu

programer programiranje spletna platforma stran delo

Odgovorov v temi: 3

#1 Xxyy Xxyy Val

Xxyy Xxyy Val

  nOObie

 • Members
 • 2 objav

Objavljeno 04 avgust 2016 - 17:54

Iščem programerja za pomoč pri realizaciji projekta. Želim ustanoviti spletno platformo, ki bi se ukvarjala z rentanjem stanovanj (detajle lahko predstavim na sestanku v živo) (ideja je bila razvita delno tudi med 14 dnevnim mednarodnim tečajem za mlade podjetnike). Sama sem mlada ind. oblikovalka z znanjem grafičnega oblikovanja s kar nekaj poslovnimi izkušnjami in ekonomskim znanjem. Plačila ni, ampak v primeru uspešnosti projekta seveda dobiš delež podjetja. Se pravi ne iščem nekoga, ki bi zadevo samo programiral, ampak nekoga, ki si želi ustanoviti svoje podjetje, se podati v podjetniške vode in ustvariti nekaj novega. Na projektu bi se začelo delati v začetku oktobra, zaželjeno je, da živiš v Ljubljani, ni pa pogoj. 

 

 

Za več informacij mi lahko pišeš na mail: xxyy.xxyy.val@gmail.com ali v zasebno sporočilo. #2 def

def

  PedoBear

 • Members
 • 5 910 objav
 • Spol:Moški
 • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 04 avgust 2016 - 21:37

Upam da ne bos zamerila.

Ampak nikoli ne bom razumel zakaj noben ni voljen investirati svojega denarja v idejo in placati programerja in ima on sam 100% delez. Ce bi bil sam preprican v svojo idejo bi delal nekaj mesecev in privarceval denar da bi nekoga najel (lahko tudi studenta). Tezko bos nasla nekoga ki bo tako siguren v tvojo idejo da bo zelel investirati svoj dragoceni cas v tvojo idejo namesto da bi delal na placanih projektih.
 #3 Xxyy Xxyy Val

Xxyy Xxyy Val

  nOObie

 • Members
 • 2 objav

Objavljeno 04 avgust 2016 - 22:05

Se popolnoma strinjam z napisanim, če gre za mlado podjetje, ki išče programerja in je "storitev" programerja stranski produkt podjetja. Če bi iskala nekoga za take vrste projekt, bi tudi ponudila plačilo. Ker imam vpogled v kar nekaj uspešnih podjetij, ki so se zadeve lotili podobno kot jaz ravno z razloga, da najde mlade entuziastične posameznike (v mojem primeru posameznika). Prav takšna podjetja so bila tudi najbolj uspešna v zadnjih letih. Prav tako je lahko posameznik, ki ga zanima sodelovanje tudi študent, se pravi, da ne potrebuje formalne izobrazbe. V primeru, da je projekt kvalitetno izveden pa tako slej kot prej pride do finančne stimulacije.#4 def

def

  PedoBear

 • Members
 • 5 910 objav
 • Spol:Moški
 • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 05 avgust 2016 - 07:15

Je dosti uspešnih startupov se strinjam. Samo jih je veliko več ki niso uspela za katera ni noben slišal. Nekako ocenim da je možnost okoli 1% da ti uspe z idejo v katero nisi tako prepričana da bi investirala denar svoj v njo ampak samo čas.

 

To govorim iz stališča nekoga ki je tudi s startupi sodeloval kakor programer.

Dodaj odgovor  Podobne teme s ključnimi besedami: programer, programiranje, spletna, platforma, stran, delo

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov