Kupujem laptop budget do 700€ oz max 800€ in malo gledam po mimovrste, igric ne igram, rabim pa odziven računalnik da ga ne zmanjka kar tako ob normalni uporabi kar se šteje gledanje blueray movijev, programov, muska, fotke, internet, itd...
Sedaj imam toshibo že 7 let in dela ko živina po cele dneve in noči lavfa, razen kar sem porihtal je bila pasta na procesorju menjana ter ventilatorja in poa wifi mi je crknil to je pa vse v teh 7 letih tako da zelo zadovoljen, ampak gledam za nakup novega in starega prodam za solidno ceno dokler še vse dela...
Gledam te zadevce, s tem da me moti disk ker imajo počasen notri, to bi rešil problem in dokupil hitri disk, ga dal zmontirat na uraden servis zaradi garancije
Kaj menite?
https://www.mimovrst...sectionId=EG006
Aja pa naj mi kdo pove kaj se splača gledati
8 gb rama mora imeti obvezno, 17" monitor, želel sem tudi hitri disk ampak ga nobeni nima vgrajenega ker tukaj se najbolj pozna na odzivnosti, Dodatno grafično že vgrajeno, I5 procesor bo super za kaj rabim, najrajši bi kupil brez OS ker so mi win 7 zakon, sedaj kolk so Mhz za odzivnost pomembni pri teh razlikah ne vem, imajo pa 2200, 2700 in 2800 mhz...
To pa naj bi bilo to, lahko mi kdo da kakšen nasvet kaj od tega kupiti ali pa kje drugje za manjšo ceno