Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pomoč

Polde

Odgovorov v temi: 2

#1 kvintonis

kvintonis

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 26 februar 2017 - 21:51

Lep pozdrav mojstrom.

Vsake toliko mi ob brskanju preklopi iz gugla na eksplorer, kjub temu, da je izbran gugl. In še eno vprašanje, kako naj obidem MS slike, ki jih kar naprej vsiljuje. Žal imam svoj izbran motiv, usat mi kar naprej šarijo po ekranu. Hvala v naprej za dober nasvet, ki ga bom z veseljem s prijetnim srečanjem, poplahnil z dobrim napitkom. 

#2 ngc2392

ngc2392

Govorec

• Members
  • 2.293 objav
  • Spol:Nedoločen

Objavljeno 02 marec 2017 - 18:38

Če bi malce bolj "slovnično" tole napisal, bi bil hvaležen.

Iz gugla ti ne more preskočiti na explorer, kvečjemu iz chroma? še nikoli nisem doživel tega, verjetno je napaka v tem, da sistem stalno nastavlja explorer kot privzeti brskalnik. sicer je to redna "napaka" po kakšnih večjih posodobitvah sistema.

če ne maraš aplikacije slike, jih odstrani. najlažje z programom cclener, kjer odstraniš tudi druge nameščene windows aplikacije.

#3 Tobija T327

Tobija T327

nOObie

• Members
  • 15 objav

Objavljeno 15 julij 2017 - 14:46

Kvintonis, verjetno misliš tole:

Brskalnik se mi iz Google Chrome samodejno preklopi na Internet Explorer (Explorer brez besede internet je v sistemu Windows program za upravljanje datotek in namizje), čeprav sem nastavil Chrome kot privzet iskalnik - nekatere spletne strani ZAHTEVAJO IE (Internet Explorer) za svoje delovanje in zato se ti odpre. Če se to ponavlja preveri nastavitve na nadzorni plošči (V Windows 10 Zaženi>control.exe). Aplikacije sistema Windows lahko odstraniš (trajno - če to narediš moraš reinštalirat Windows, da jih dobiš nazaj) z brisanjem njihovih datotek iz C:\Program Files\WindowsApps (skrita mapa). Če si v Windows 7, potem lahko aplikacije sistema odstraniš z "vklop/izklop funkcij sistema" na nadzorni plošči.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov