Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Vzdrževanje Magento Spletne Trgovine

Odgovorov v temi: 3

#1 jozekuharpapez

jozekuharpapez

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 22 junij 2017 - 15:32

Pozdravljeni,

V lasti imam spletno trgovino, ki je delana na platformi MAGENTO (www.slohop.com). Zdaj v osnovi je že končana in deluje vendar bi potreboval nekoga, da naredi kakšen popravek, uredi plačilo prek paypal-a (kartic), izvoz, naročil, produktov ipd.

Se morda kdo s tem ukvarja ali pa pozna koga, ki se?

Lep pozdrav,

J. Kuhar

#2 def

def

PedoBear

• Members
  • 5.910 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Zagorje ob Savi

Objavljeno 23 junij 2017 - 21:48

Poskusi dat kaksen mali oglas na slo-techu ali mogoce na https://www.facebook...72812582821861/ .

Sam nimam izkusenj z magento, z webshopi bolj custom built strani, prestashop, wocommerce :) Poskusi na zgornjih dveh naslovih bos sigurno koga nasel.
Ceprav se mi zdi da za paypal, import/export produktov obstaja sigurno kaksen plugin da lahko iz json/xml/csv  importas ali exportas produkte.

Lp

#3 info

info

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 09 julij 2017 - 10:15

Poskusi dat kaksen mali oglas na slo-techu ali mogoce na https://www.facebook...72812582821861/ .

Sam nimam izkusenj z magento, z webshopi bolj custom built strani, prestashop, wocommerce :) Poskusi na zgornjih dveh naslovih bos sigurno koga nasel.
Ceprav se mi zdi da za paypal, import/export produktov obstaja sigurno kaksen plugin da lahko iz json/xml/csv  importas ali exportas produkte.

Lp

Pozdravljeni!

V kolikor še niste rešili tega, lahko pokličete na  T: 070 756 630 in vam lahko pomagamo.

Lep pozdrav, 

Primož, primoss.si

#4 zanbanpetpodgan

zanbanpetpodgan

nOObie

• Members
  • 5 objav

Objavljeno 02 avgust 2017 - 08:54

Na slovenskem trgu imaš Optiweb in Ms3, drugih ne poznam.

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov