Se vidi, da se ne spoznaš na računalnike.
FAT32 ne podpira datotek večjih od 4GB.
Also, modern versions of Windows can no longer be installed to a drive formatted with FAT32; they must be installed to drives formatted with NTFS.
Sedaj pa na tvoj odgovor.
Zakaj si naložil windowse v FAT32 to pa zato, ker nobena datoteka na USB-ju NI bila večja od 4GB, če pa bi bila inštalacija ne bi uspela!! Če so tvoji windowsi velikosti do 4GB ali ni nobene datoteke večje od 4GB v tem primeru ne boš imel težav z inštalacijo!
Zato sem napisal za NTFS ker je novejši in podpora lahko bi rekli neomejeno velikost kot pa star FAT32! Če je ISO datoteka velikosti do 4GB tukaj sigurno ne bo nobene datoteke večje od 4GB in lahko uporabimo tudi FAT32. Ko pa uporabimo verzino AIO - All In One pri kateri imamo na voljo več vrst Windowsov in je velikost ISO datoteke 10GB tukaj bo pa sigurno kakšna dodateka, ki bo večja od 4GB in v tem primeru potrebujemo NTFS!!
Če nalagamo windowse iz USB Klučka jaz priporočam, da uporabite NTFS razen v primeru, da se gre za zelo star računalnik potem lahko FAT32

16EB = 16 exabytes (16 000 000 000 GB)
Če mi ne verjameš svoj ključ, ki je 16GB in je v formatu FAT32 naloži datoteko velikosti 5GB napisalo bo, da ni prostora čeprav je 16GB to pa zato, ker FAT32 ne podpira datotek večjih od 4GB.
Zato pa USB Ključki VEDNO morajo bit formatirani v NTFS, čeprav so na žalost privzeto v formatu FAT32!
Z tvojim odgovorom bi moral zamenjat disk rame in... na koncu bi pa lahko/bil preprosto odgovor, ki se imenuje NTFS. Sem imel enak problem samo ker sem vedel razliko med FAT32 in NTFS se takoj formatiral v NTFS in windowse sem naložil brez problemov! Zato tudi vedno imam VSE USB Ključke v formatu NTFS tako, da nimam nikoli problemov.
Pokaže se pa tako sporočilo ko želimo naložiti datoteko večjo od 4GB na USB Ključk v formatu FAT32. To sporočilo se pokaže neglede na velikost USB Ključka tudi, če je velikosti 500GB. FAT32 ima limit na datoteko 4GB!