Skoči na vsebino

IPBSlika

Philips Tv, Problemi Z Mx Playerjem In Podnapisi


1 odgovor na temo

#1 leposazoran

leposazoran

    nOObie

  • Members
  • 1 objav

Objavljeno 26 september 2017 - 16:02

Pozdravljeni,

 

Imam en problem. Gledam ful veliko filmov in z tega naslova sem si kupil tudi nov TV Philips 49PUS6501/12. Problem je nastal pri branju podnapisov pri internem predvajalniku. Ta mi ne bere šumnikov (katerih koli...). Vem, lahko bi spremenil kodiranje, sem probal, ne pomaga, če kodiram, pol štimajo Č,Ć, po drugi strani pa spet zafrkavajo Ž, Š itd.

 

1. Na Philipsovem servisu so mi predlagali da naj inštaliram MX Player. To sem tudi storil, takoj priklopim zunanji trdi disk (USB), vse štima, vsi filmi laufajo, podnapisi so ok. Ful vesel in vse. TV ugasnem ker imam opravek, takrat nastane problem. Pridem domov in znova prižgem tv da bi gledal film. Ne zgodi se čisto nič. MX Player ne prebere zunanjega trdega diska, tudi sam TV in njegov interni predvajalnik ga ne prebereta. MX Player izbrišem, ampak ne pomaga, TV še vedno ne prebere zunanjega diska. Potem na tv nastavim čisto od nule, na tovarniške nastavitve. Potem je spet ista pesem. Tv brez problema prebere zunanji disk. Zgodba se ponovi ko MX Player znova naložim, dela spet brez problema. Ko tv ugasnem in znova prižgem (lahko da preteče samo 3 minute), spet isto. Ne prebere diska.

 

Philips servis mi je dal številko nekega pogodbenega serviserja ali nekaj podobnega, prišla sva do zaključka da verjetno presnetava zunanji trdi disk. Nisem pa probal drugega, ker ga nimam, nočem tudi drugega kupiti preden nisem 100% da je to krivo.

 

Prosim za kaksen nasvet.#2 neco96

neco96

    Sufler

  • Members
  • 183 objav
  • Spol:Moški

Objavljeno 10 oktober 2017 - 18:34

Ali ti trdi disk na drugih napravah deluje normalno? brez napak? si poskusil formatirati trdi disk? ipd..

 

Dodaj odgovor  


0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov