SPREMEMBA TEGA N00B FORUMA!
Objavljeno 10 december 2003 - 22:20
Glavni razlog, zakaj mi ni vsec, pa je njihov jezik! Testisi in vticniki sodijo kvecjemu v kaksno Omamo, ne pa v revijo namenjeno pretezno mladoletni(vsaj po srcu) publiki! Ze tako nisem za poslovenjanje strokovnih izrazo, tle pa je se popacenje!
Ne hvala!
LP
Objavljeno 10 december 2003 - 22:21
origa: saj ne da ni vredu. Zal ni med mojimi favoriti! Ocitno pa ima mnogo bralcev ki se ne strinjajo zmenoj
!
Glavni razlog, zakaj mi ni vsec, pa je njihov jezik! Testisi in vticniki sodijo kvecjemu v kaksno Omamo, ne pa v revijo namenjeno pretezno mladoletni(vsaj po srcu) publiki! Ze tako nisem za poslovenjanje strokovnih izrazo, tle pa je se popacenje!
Ne hvala!
LP
to je pa čisto res.
pa igrovje inželeznina. pa kaj jim je? sploh niso popularni kolkr oni mislijo.
#29 Gost__*
Objavljeno 10 december 2003 - 22:26
Sam neki, vsi Joker-ci. Ko boste na ravni slo-techa, se pa javite, dokler pa pšššš, aja slo-comp je še vsaj za -|_________________________|^99999999 nad vami!
Slo-tech pa meni ni tako zelo všeč... No.. Forum mi ni dober, samo na to da so ga sami naredili je dober :!: Samo oblika mi ni všeč in me ker odbija od strani
Objavljeno 10 december 2003 - 22:29
Sem pa prepričan, da bo RN nekoč v prihodnosti eden med boljšim forumi v Sloveniji in revijami seveda. Če bodo le ADMINI malo bolj zagriženi!
Objavljeno 10 december 2003 - 23:14
Zdaj se pa nehajte kregat, pa rajš kaj dobrega nared'te za forum.
Objavljeno 10 december 2003 - 23:22
Team je tapravi in to je pomembno. Če imate kak predlog za izboljšavo je dobrodošel. Vsi namreč moramo sodelovati, da bomo dosegli MAX učinek.
Tudi jaz sem proti piratsvu v forumih - treba se je držat le naslednjih pravil: key-gen, crack itd. niso warez programi - če kdo po njih vpraša, mu lahko povemo, kje se nahaja. Nikakor pa ne direktnih povezav do warez programov. Malce strpnosti pa je vsekakor lahko!
Moj predlog: Naj se postavijo na začetek foruma zelo jasna pravila o tem kaj je prepovedano - kdor se tega ne bo držal, bo najprej opozorjen potem pa odstranjen - a ste za to?
Objavljeno 10 december 2003 - 23:51
Stvar je seveda pri adminih in moeratorjih koliko ta merila omejujejo uporabnike, ampak če so nekako smotrna ni problema.
Je pa res da morejo biti uporabniki obveščeni o le teh na začetku.
Seveda se strinjam
Objavljeno 11 december 2003 - 13:58
To semže miljonkrat povedal! Nekje bi morala biti napisana pravila!!!Moj predlog: Naj se postavijo na začetek foruma zelo jasna pravila o tem kaj je prepovedano - kdor se tega ne bo držal, bo najprej opozorjen potem pa odstranjen - a ste za to?
Poglejte pod predlogi in Izboljšavi. Kolikoželj so nam Admini uresničili? 1 ali 2, jih je pa na tone... :?
Objavljeno 11 december 2003 - 14:59
tukaj pa sprejmete vsakega dobrodošlo in to mi je zelo všeč. pa še kreganja ni (razen včeraj).
Objavljeno 11 december 2003 - 17:07
To semže miljonkrat povedal! Nekje bi morala biti napisana pravila!!!Moj predlog: Naj se postavijo na začetek foruma zelo jasna pravila o tem kaj je prepovedano - kdor se tega ne bo držal, bo najprej opozorjen potem pa odstranjen - a ste za to?
Poglejte pod predlogi in Izboljšavi. Kolikoželj so nam Admini uresničili? 1 ali 2, jih je pa na tone... :?
Mislim da se bodo pocasi zacele vse zelje v zvezi z izboljsavami uresnicevati.Ce si boste res zelo zeleli bo pa mogoce dedek mraz izboljsave prinesel. :-) malo strpnosti pa bo.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov