Skoči na vsebino

IPBSlika

Koraki Za Pretvorbo Datoteke Nsf V Obliko Datoteke Pst

Objavil mefodi8046 , 04 januar 2021 · 135 views

NSF v obliko datoteke PST
Koraki Za Pretvorbo Datoteke Nsf V Obliko Datoteke Pst Preoblikovanje se spremeni v obvezno dodelitev, če se stranke preselijo iz Lotus Notes v drugo e-poštno stranko, kot je MS Outlook. Oba sta običajna uporabnika e-pošte, vendar uporabljata značilne zasnove zapisov za shranjevanje informacij o poštnih predalih. IBM Lotus Notes uporablja NSF, sicer znan kot Notesov načrt kopičenja, medtem ko Microsoft Outlook ne podpira takšnega organiziranja. MS Outlook ustvari zapis v PST, imenovan tudi osebna oblika shranjevanja. Neposreden dostop do informacijskega dokumenta NSF s pomočjo Outlooka je nepredstavljiv. Če morajo stranke torej odpreti svojo informacijsko bazo NSF v Outlooku ali dostopati do nje, bi morali dokument NSF spremeniti v obliko zapisa PST. Spustite nas skozi nujne potrebe po selitvi NSF na PST in njegove metode.

Prenesi zdaj

Predpogoji datoteke NSF v selitev PST

Pomemben razlog za selitev aplikacije NSF na PST je odprtost zapisov NSF proti onesnaženju. Informativni dokumenti NSF so zelo nagnjeni k onesnaženju iz nekaj razlogov, na primer zaradi izgube glave zapisa, nenadnega zaprtja okvira ali prekinitve sile, napadov okužb, zmede kontrolne vsote itd.

Pošiljanje pisma Lotus Notes na PST se spremeni v običajno nalogo zaradi neizogibno spreminjajoče se industrije, stroškovne ustreznosti in zaradi informacij, ki jih izda odbor. Poleg tega ni veliko temeljnih razlag za preobrazbo, na primer

• MS Outlook ponuja nepovezano razpoložljivost črk pri odklopljenih organizatorjih
• Plošči daje boljše informacije in varnostne poudarke kot Lotus Notes
• Standpoint je zelo enostaven za uporabo aplikacije, medtem ko jo primerjate z Lotus Notesom
• Zahteva manj stroškov vzdrževanja
• Izmenjava informacij je v programu MS Outlook osnovna kot pri IBM Lotus Notes
• MS Outlook dovoljuje urejanje različnih zapisov hkrati
• Metode za pretvorbo NSF v PST

Če boste le potrebovali dostop do zapisov NSF prek MS Outlooka, lahko v tem trenutku spremenite NSF Archive v PST design. V tem segmentu bomo razkrili dve strategiji za cikel selitve. Vse, kar morajo stranke narediti, je, da zaporedoma sledijo pravilom.