Skoči na vsebino

IPBSlika

Uporabite Vsestransko Aplikacijo Za Pretvorbo Datotek Eml V Format Pst!

Objavil fagan99519 , 22 marec 2021 · 110 views

pretvori eml v pst brezplačno migriraj eml v pst orodje
Uporabite Vsestransko Aplikacijo Za Pretvorbo Datotek Eml V Format Pst! Z pretvornikom EML v PST v samo nekaj minutah pretvorite datoteke EML v Outlook. Uporaba te aplikacije postane potrebna, če želi uporabnik pretvoriti več količin datotek EML, saj aplikacija pretvori več datotek EML hitro naprej. Če želi uporabnik pretvoriti veliko količino datotek EML ročno, si bo za pretvorbo vzel veliko časa ali celo dni, prav tako ročno pretvorjene datoteke PST morda ne bodo točne. Zato bo pretvorba datotek izguba časa in truda. Posledično mora uporabnik namestiti pretvornik EML v PST, da prihrani svoj dragoceni čas in trud.

Prenesi zdaj


Uporaba pripomočka za pretvorbo EML v PST  je tako preprosta, da lahko uporabnik brez tehničnega znanja uporablja aplikacijo brez kakršnih koli obveznosti. Aplikacija ponuja tudi nekaj posnetkov zaslona za pretvorbo datotek EML v Outlook format, tako da noben uporabnik med pretvorbo datotek ne najde nobene težave. Uporabnikom je na voljo tudi prijazen GUI. Aplikacijo lahko preberete tako, da prenesete njeno poskusno različico. Ta preskusna različica je brezplačno na voljo vsem uporabnikom.

Koraki, ki jih je bilo treba upoštevati

Za pretvorbo datotek EML morate upoštevati nekatere korake, da boste lahko nalogo pretvorbe izvedli enostavno. Sledite spodnjim korakom:

1. korak - Prvi in ​​najpomembnejši korak je prenos aplikacije v sistem
2. korak - Nato zaženite aplikacijo
3. korak - Zdaj izberite datoteke EML, ki jih želite pretvoriti (izberite datoteko ali mapo načina)
4. korak - Predogled izbranih datotek
5. korak - Izberite obliko, v katero želite pretvoriti datoteke EML
6. korak - Izberite cilj za shranjevanje pretvorjenih datotek
7. Korak - Kliknite gumb »pretvori zdaj«
S temi sedmimi preprostimi in osnovnimi koraki lahko datoteke EML hitro pretvorite naprej. Samo s klikom bodo vaše pretvorjene datoteke PST pripravljene.

Značilnosti aplikacije

Tu so vidne značilnosti programa za pretvorbo EML v PST . Zaradi teh funkcij je aplikacija bolj podporna in vsestransko uporabna. Oglejmo si nekatere od teh funkcij:

· Brez omejitev velikosti
Uporabniki lahko pretvorijo toliko datotek EML, kot jih želijo pretvoriti, brez kakršne koli težave z velikostjo. Aplikacija za uporabnike ponuja omejitve velikosti, tako da se noben uporabnik ne sooča s kakršno koli težavo glede pretvorbe datotek EML.

· Pretvorba brez napora
Z enim samim klikom se datoteke pretvorijo brez ovir, zato aplikacija podpira pretvorbo datotek EML brez napora. Ta neodvisna aplikacija olajša postopek pretvorbe.

· Popolna varnost in zaščita
Aplikacija zagotavlja popolno varnost in zaščito vaših podatkov. Aplikacija ne povzroča izgube ali poškodbe podatkov. Poleg tega kakovost datotek ostaja takšna, kot jo ima aplikacija. Aplikacija pravilno pretvori celotne majhne v majhne podrobnosti.

· Selektivna pretvorba
Samo datoteke EML, ki ste jih izbrali za pretvorbo, ne bodo pretvorile niti ta niti več niti manj datotek. Aplikacija uporabniku nudi prednost izbire ene same datoteke EML ali več datotek EML za pretvorbo.

· Zdrava konverzija
Datoteke EML, ki niso poškodovane, so edine, ki se pretvorijo v Outlook format. Aplikacija podpira zdravo pretvorbo podatkov.

Aplikacijo na različnih platformah preizkušajo visoko usposobljeni strokovnjaki, da spodbujajo njeno nemoteno delovanje. Zato te napredne funkcije svojim uporabnikom spodbujajo večjo vsestranskost.

Končna izjava

Aplikacijo dobro podpira katera koli različica sistema Windows, ne glede na to, ali je različica najnovejša ali najstarejša. Prav tako je zelo enostavno uporabljati aplikacijo, saj aplikacija uporabniku ponuja pameten vmesnik GUI. Poleg datotek PST lahko uporabniki svoje datoteke EML pretvorijo tudi v MSG in MBOX format.
Aplikacija ponuja poskusno različico za vsakega uporabnika. Ta preskusna različica je na voljo brezplačno. Zagotovljena je tudi služba za pomoč strankam, tako da če uporabnik odkrije kakršno koli težavo z aplikacijo, lahko svoje dvome enostavno odpravi. Ta storitev pomoči je na voljo ves dan!