Skoči na vsebino

IPBSlika

Datoteke Outlook Pst Pretvorite V Format Datoteke Thunderbird Mbox S Pametnim Orodjem

Objavil fagan99519 , 25 marec 2021 · 115 views

orodje pst to mbox exporter pretvori pst v mbox brezplačn
Datoteke Outlook Pst Pretvorite V Format Datoteke Thunderbird Mbox S Pametnim Orodjem Pretvorite svoje datoteke Outlook v Thunderbird format, ne da bi zapravljali čas. Aplikacija je dovolj pametna, da postopek pretvorbe izvede v samo nekaj minutah. S to aplikacijo lahko pretvorite več datotek Outlooka, prav tako pa ima več funkcij za natančno in brez napak pretvorbo. Uporabniki lahko to neverjetno aplikacijo uporabljajo v kateri koli njihovi različici sistema Windows, za zagon aplikacije ni potrebna nobena posebna različica sistema Windows. Poleg tega aplikacija Outlook, ki ste jo vnesli za pretvorbo, dobro pregleda, tako da ni poškodovanih datotek. Opravljeno je popolno skeniranje in predogled podatkov.

Prenesi zdaj

Aplikacija ponuja številne napredne funkcije za najboljše rezultate pretvorbe, vendar je aplikacija enostavna za uporabo, saj uporabniku ponuja tudi prijazen vmesnik GUI. Ta vmesnik zagotavlja, da noben uporabnik ne najde težav pri pretvorbi datotek Outlook. Torej, tudi če niste iz tehničnega okolja, boste datoteke lahko preprosto pretvorili. Poleg tega je aplikacija zasnovana na prefinjen način, vendar jo lahko uporabniki zlahka obravnavajo.

Lahko prenesete predstavitveno različico aplikacije. Ta demo različica je brezplačna za uporabo!

Koraki za pretvorbo

Za pretvorbo njihovih datotek Outlook v format Thunderbird MBOX je treba upoštevati nekaj korakov. Koraki so enostavni, zato jih lahko izvaja tudi začetnik.
Oglejmo si te korake:
Korak 1- Prenesite aplikacijo
Korak 2- Zaženite aplikacijo v operacijskem sistemu Windows
Korak 3- Izberite datoteke Outlook, ki jih želite pretvoriti, s klikom na gumb za brskanje
korak 4- Predogled izbranih datotek Outlook
korak 5- Izberite obliko, v katero želite pretvoriti svoje datoteke Outlook
korak 6- Izberite možnost, ali želite ustvariti ločeno mapo za shranjevanje pretvorjene datoteke ali datoteko v prej shranjeno mapo.
Korak 7- Z desno miškino tipko kliknite gumb Pretvori zdaj

Z enim samim klikom bodo vse vaše datoteke Outlook pretvorjene v format MBOX. Te korake je enostavno izvesti, zato jih lahko izvede vsak uporabnik, tudi če niso iz tehničnega okolja.
Če imate kakršno koli težavo, si lahko ogledate posnetke, ki jih ponuja aplikacija.

Značilnosti uporabe

Več funkcij pomaga aplikaciji pri poveličevanju samega sebe. Pogovorimo se o nekaterih značilnostih te izjemne aplikacije.

        • Brez omejitev velikosti
Orodje za pretvornik PST v MBOX ne podpira določene velikosti pretvorbe datotek. Uporabniki lahko pretvorijo poljubno velikost datotek. Aplikacija skenira tako ANSI kot UNICODE. Ta čudovita aplikacija v manj kot minuti pretvori vse datoteke. Aplikacija bere poljubne velikosti Outlookovih datotek.

        • Enostaven za uporabo
Uporabnik je enostaven za uporabo tudi z naprednimi funkcijami. Uporabniki lahko aplikacijo namestijo v kateri koli operacijski sistem Windows. Spodbuja enostavno pretvorbo datotek Outlook brez ovir. Poleg tega je to lahka utežena aplikacija, zato ta aplikacija ne bo porabila veliko prostora iz vašega lokalnega sistema.

        • Pretvorite celotne datoteke PST
Aplikacija pretvori celotne Outlookove datoteke brez težav. Čeprav je datotek več, bo aplikacija nato datoteke tudi pretvorila, ne da bi pri tem izgubila podatke o uporabniku. Aplikacija izvede pretvorbo brez napak, tudi če uporabnik pretvori veliko količino Outlookovih datotek.

        • Zagotavlja zdravo pretvorbo
Aplikacija spodbuja zdravo pretvorbo datotek Outlook. Zdravo pretvorbo opravi aplikacija tako, da odstrani vse poškodovane datoteke. Na voljo imate tudi možnost predogleda datotek, ki ste jih izbrali za pretvorbo. Aplikacija bere samo zdrave datoteke Outlook, tako da aplikacija spodbuja zdravo pretvorbo datotek.

         • varna pretvorba podatkov
Aplikacija v celotnem postopku pretvorbe ne poškoduje datotek. Med pretvorbo datotek Outlook tudi ne pride do izgube podatkov. Aplikacija ohranja integriteto podatkov in ohranja podatke nedotaknjene, da jih reši pred poškodbami.

Končna izjava

Za pametno pretvorbo morate prenesti PST v orodje za pretvorbo MBOX, pretvornik vam bo zagotovil varno pretvorbo. In vaše Outlook datoteke bo pretvoril brezhibno. Aplikacija deluje nemoteno v kateri koli različici sistema Windows.
Uporabniki morajo uporabljati brezplačno predstavitveno različico aplikacije, če želijo vedeti, "kako aplikacija pretvori datoteke?"