Obrezan - neobrezan
Objavljeno 05 januar 2005 - 13:43
Prednosti obrezanega penisa bi naj bile naslednje:
- manj možnosti za okužbo hiv
- preprečuje raka na penisu
- podaljša čas do izliva
- močnejši orgazem
-ženska bolj uživa (baje)
- bolj higienično
Pričakujem vaše komentarje.
Objavljeno 05 januar 2005 - 13:49
Prednosti obrezanega penisa bi naj bile naslednje:
- manj možnosti za okužbo hiv
- preprečuje raka na penisu
- podaljša čas do izliva
- močnejši orgazem
-ženska bolj uživa (baje)
- bolj higienično
Pričakujem vaše komentarje.
Ki si te to pobrala ????
Bolj higjenično ... kaj če pa mam obrezanega pa se ne vmivlem ?? kaj je pa pol higijenično ???
Ženska bolj uživa ?? Kak te veš ??? ...
emm .... mam eno vprašanje zate .... te pa ti povej kakšna je razlika med obrezanim pa neobrezanim ... siže sprobala oba ??? .....
Jaz osebno sn proti temu ... to sploh kaj delajo v mladosti ... malim 1 ali 2 letnim otrokom ... pa daj prosim te ...že ko sn gledo na Sex Sense na discowery chanell me je bolelo kaj šele da njega nebi no ... pa prosim te lepo.
No moje menje veste ... zaj pa prosim še za drugega
Objavljeno 05 januar 2005 - 13:49
Jaz sem zadnjic gledal na Discovery, da obrezani veliko zamujajo, ker jim glavica ni vec tako obcutljiva, kot pri tistih, ki jim glavice sciti koza in so zato uzitki precej manjsi
Higiensko je pa obrezanost prednost za lenuhe, ki nimajo higieno na dnevnem redu, tako da se zaradi tega nimam potrebe obrezati!
Mene vsi razni argumenti za obrezanje ne prepricajo..
-Manj moznosti za okuzbo z HIV? Hehe, torej ce gres v posteljo z neobrezanim, ki je okuzen imas manj moznosti da se okuzis.. No potem pa naj kar izvolijo:), jaz pa brez kondoma ne grem v nobeno dokler je ne poznam zadosti da bi ji zaupal, se z kondomom se ne spravim v neznanko..
-Zenske naj bi bolj uzivale? So te prednosti napisali tisti, ki imajo obrezane.. Kot je meni dano na vednost iz prve roke, je z kozico lepse. Je pa tako, da naj bi se po obrezanju obseg glavice povecal nekje za max. 1mm, ker se naredi bolj trda koza (vec plasti).. Ne rabim se enega mm po ceni kozice.. To je kot da bi se namesto na celado, zanasal na bolj goste lase!!
-Podaljsanje orgazma ima veze z obcutljivostjo glavice. Ce je to potrebno da bi si podaljsal orgazem ne hvala.. Vzdrznost se pridobi s casom in ko se ti malo spremenijo pogledi na to (psiha), pri tistih ki imajo redne odnose mocno dvomim da je kaksna stalna razlika v dolzini orgazma med obrezanimi in neobrezanimi..
Vojak mora imeti čelado na glavi!!!
Objavljeno 05 januar 2005 - 13:52
Hmmm..
Higiensko je pa obrezanost prednost za lenuhe, ki nimajo higieno na dnevnem redu, tako da se zaradi tega nimam potrebe obrezati!
Mene vsi razni argumenti za obrezanje ne prepricajo..
Vojak mora imeti čelado na glavi!!!
Jaz se popolnoma strinjam!!!!Čelada je obvezna!!! :bravo: :bravo:
Objavljeno 05 januar 2005 - 13:54
Jaz sem probala tudi z obrezanim, vendar se ne spomnim, da bi bila kaksna razlika. Vsaj takrat nisem studirala na to, ce je razlika ali ni.
Vsekakor se pa meni osebno bolj dopadejo lulcki s kapico, ker pac rada vlacim kapico dol pa gor
Glede tega čeženski bolj paše ali ne, pa lahko povedo samo tisti, ki so bili neobrezani in so se obrezali in seveda v tistem času imeli enako partnerko!
Objavljeno 05 januar 2005 - 14:02
-Prvic slisim, da preprečuje raka na penisu!
-Mozno, da podaljša čas do izliva, ker postane glavica manj obcutljiva,ker je stalno podvrzena drazljajem (obleka)!
-Močnejši orgazem? Zakaj?
-Ženska bolj uživa? Zakaj pa to?
-Bolj higienično, ce se nebi oboji umivali, ker se smegma drugace nabira pod kozo!
Se moje mnenje: Ce bi bilo boljse, bi se rodili ze brez! Meni se zdi barbarizem!
Objavljeno 05 januar 2005 - 14:41
-Zakaj naj bi bilo manj možnosti za okužbo hiv???
-Prvic slisim, da preprečuje raka na penisu!
-Mozno, da podaljša čas do izliva, ker postane glavica manj obcutljiva,ker je stalno podvrzena drazljajem (obleka)!
-Močnejši orgazem? Zakaj?
-Ženska bolj uživa? Zakaj pa to?
-Bolj higienično, ce se nebi oboji umivali, ker se smegma drugace nabira pod kozo!
Se moje mnenje: Ce bi bilo boljse, bi se rodili ze brez! Meni se zdi barbarizem!
se podpišem..
Objavljeno 05 januar 2005 - 14:45
Objavljeno 05 januar 2005 - 19:06
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov