Ja itaq da ne. Samo mi povej koliko dolge moras imeti dlake da te bodejo v glavo. Ne vem kk mate vi nastimano.nebby: a tebi stalno stoji?
Obrezan - neobrezan
Objavljeno 05 januar 2005 - 20:02
.. pa če se še briješ tam spodi (BTW, da ne bi kdo mislu da je to pedersko, ker ko se bo prvič bo vidu da je normalno..)..
A? A res kdo tko misli.. A ne pocnejo tega vsi?)
S tem sm mislu povedat da nix takega če se tut moški brijemo tam spodaj, ker nekateri mislijo da če je tip pobrit da je to pedersko...
Objavljeno 05 januar 2005 - 20:45
No kot steže govorili, če si obrezan mora fajn v glavico pikat, če se briješ spodaj, namreč tudi moda si verjetno obrijete in potem lulcek skače gor, dol, levo, desno in res pika. (saj ne, da govorim iz lastnih izkusenj, pac pa toteka poslusam, ko vcasih jamra, tudi ko ga jaz z mojo pikam
Objavljeno 05 januar 2005 - 20:46
Se v bistvu strinjam z:
- preprečuje raka na penisu
- podaljša čas do izliva
- bolj higienično
čeprav ne moremo ravno reč, da preprečuje raka na penisu...Je pa res da zniža nivo tveganja na skoraj nulo... (na bližnjem vzhodu skoraj ne poznajo raka na penisu!)
Je bolj higienično, ker tudi če si ga umivamoe cele dneve, vedno kaj smegme (ki se stalno izloča) ostane v tistih skritih predelčkih pod kožico - in je idealno leglo bakterijam... Kar pojnavadi za tipa ni tako hudo, je pa lahko zelo zaJ***** zažensko...
Podaljšan čas... Sej če malo pomislite je smiselno... Vsi tipi vejo, da ni najbolj prijetno, če se ti glavica npr. nalima na spodnje hlače itd... - se pač riba... In če ni kožice, do tega pogosteje prihaja... Pol pač pride do standardne "obrambe" telesa in pol je koža na penisu bolj debela...kar pomeni da so čutni končiči bolj globoko v koži in se je treba bolj potrudit, da "se imajo fajn"...
In kar mi gre takoj v nos:
- manj možnosti za okužbo hiv
o moj bog...da nebi kdo tega verjel! glede na to, da je trenje večje v tem primeru, potem lahko kvečjem prihaja do večjih ranic na koži moškega, in še prej pride do okužbe, nikakor pa težje!!!
Poleg tga, ne vem kaj je s folkom...ta HIV povzroča tak pomp (sicer hvalabogu - vsaj kri testiramo zarad tega - in to šele od leta 90!!!), ko pa je "zunaj" še marsikaj - ala sifilis, hepatitis itd....
In malo manj v nos:
- močnejši orgazem
-ženska bolj uživa (baje)
Orgazem?Mogoče se jim zdi, ker se dalj matrajo;p ne, hecam se... samo dvomim dabi to lahko bil razlog...
Ženska bolj uživa? To je najbrž stavek s katerim ta "obrezani" (mimgrede, nič nimam proti temu! - sem celo sam razmišljal o tem) spravljajo nevedne deklice v postlo;p Ženske, sploh taizkušene, malo se zamislite, kolko ma to veze??? Glede na to, da je (če le ni tamali premali) ponavadi glavica vedno V nožnici, in se penisov vrat drgne ob ustnici... ne vem zakaj bi imelo to veze... Mimogrede v nožnici soživčni končiči samo za....ne boste verjel...BOLEČINO! kar pomeni da v "globini" lahko čutite samo auva in nič drugega... Vse veste da je klitoris taglavna zadeva... domnevna točka G (ki je naši abdominalni kirurgi nekot ne priznajo) pa naj bi bil samo prepletživcev, ki oživčujejo klitoris! - vendar so pač blizu nožnice, in če komu rata, jih lahko tut od not draži... Torej obrezan, neobrezan in užitek -> važna je tehnika;)
Objavljeno 05 januar 2005 - 20:55
Objavljeno 06 januar 2005 - 06:38
MIslim, takšno temo se lahko samo ta visoka spomne. Zakaj je pa zdaj to pomembno, če ma tip obrezanga al ne. A morda delaš kakšno raziskovalno nalogo, ali je to zgolj za lastno zadovoljstvo.
Kaj pa je narobe? Ce je za koga skrivnost ni treba da govori.. Iz takih tem se sodeljucoi najvec naucijo.. Npr. ce bos prebral post od oricona imas upraviceno en teden manj Discovery-ja
Objavljeno 06 januar 2005 - 10:14
Razen ce si ti eden od obrezanih in sem ti s postom
stopila nažulj.Po anketi sodec vidim, da sta 2 forumasa obrezana. Zakaj se ne oglasita in povesta se svoje mnenje?!
Tema (ne)obrezanost je cisto navadna, nedolžna tema, če pa je tebi spolnost tabu pa rubriko Spolnost prezri!!!
In NE pisem seminarske o tem, gre le za "firbec" kaj si moski in tudi zenske (ce je katera tukaj) mislijo o tem.
Objavljeno 06 januar 2005 - 10:42
Naj potešim tvojožensko radovednost, nisem obrezan in tudi verjetno nikoli ne bom, bodo pač malce slabši orgazmi. Je*bi ga.
Sicer pa... kaj če bi odprli kakšno "žensko" temo, ne pa da samo moške obdeluješ. Ja tebi je lahko, ker si edinaženska na temu forumu.
Aja, da ne pozabim... si briješ tamalo ali ne. Se mi zdi res brezveze novo temo odpirat, ker bom dobil tako ali tako samo en odgovor - tvoj. Zgolj firbec
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov