On-line sex shop v Sloveniji!
Ustvaril
scarab79
, jan 05 2005 19:56
Odgovorov v temi: 35
Objavljeno 05 januar 2005 - 20:33
Ralf Schumacher ne bo sodeloval v tej verigi erotičnih trgovin, ker se je televizijski voditelj Stefan Raab javno ponorčeval iz njega in njegovežene na račun spolnosti. Mislim, da sta ga celo tozila.
On-line se nisem kupovala, sem pa tako v normalnem sex shopu. Ti pa ravno ne priporocam preko neta kupovat take delikatne stvari, ker moras stvar prvo videt na lastne oci, prijet v roko sele potem kupit. Pa vem da znajo tudi visoko postnino zaracunat in neke take frke sem ze brala okrog teh online sexshopov. Tako da raje pojdi v trgovino, poglej in kupi.
On-line se nisem kupovala, sem pa tako v normalnem sex shopu. Ti pa ravno ne priporocam preko neta kupovat take delikatne stvari, ker moras stvar prvo videt na lastne oci, prijet v roko sele potem kupit. Pa vem da znajo tudi visoko postnino zaracunat in neke take frke sem ze brala okrog teh online sexshopov. Tako da raje pojdi v trgovino, poglej in kupi.
Objavljeno 08 julij 2005 - 11:35
Pa kaj je svet brez 'domisljija'?
Ja ni kaj...mene ni sram it v sex shop, pa bit tm notr po par ur, ce me stvar zanima! Tudi strah me ni vprasat, ce kaksne stvari ne poznam/razumem (kaksne hormonske parfume naprimer)!
Rad sem razgledan...tudi na tem podrocju! ;-)
Ja ni kaj...mene ni sram it v sex shop, pa bit tm notr po par ur, ce me stvar zanima! Tudi strah me ni vprasat, ce kaksne stvari ne poznam/razumem (kaksne hormonske parfume naprimer)!
Rad sem razgledan...tudi na tem podrocju! ;-)
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov