On-line sex shop v Sloveniji!
Objavljeno 08 julij 2005 - 15:05
Objavljeno 08 julij 2005 - 15:33
Jaz jaz sem bil nekajkrat v sex shopih, in mi je bilo v rosnih letih, mal nerodno (tako kot verjetno vsakomur)
vsakomur?nehiteže govort u imenu vseh :/ bi reku vsaj najbrš vsakomur čeže tko mislš.kok si str?to je najbrž med starejšimi mislm da jih je sram...od mojih vrstnikov mislm da njih je bl mal takih k bi jim blo nerodn it v tako trgovino.
Objavljeno 08 julij 2005 - 15:36
Ne vsega dobesedno vzeti.
Ni me sram it v tak shop, samo zaenkrat še ne rabim nobenih pripomočkov za popestritev spolnegaživljenja..
Objavljeno 08 julij 2005 - 15:42
Jaz jaz sem bil nekajkrat v sex shopih, in mi je bilo v rosnih letih, mal nerodno (tako kot verjetno vsakomur)
vsakomur?nehiteže govort u imenu vseh :/ bi reku vsaj najbrš vsakomur čeže tko mislš.kok si str?to je najbrž med starejšimi mislm da jih je sram...od mojih vrstnikov mislm da njih je bl mal takih k bi jim blo nerodn it v tako trgovino.
Pa kva teb ni jasno. Že v prejšni temi si napadla Slinesa da naj ne govori v imenu vseh. Si neki občutljiva al kaj, če kdo kaj takega reče. Ja lohka govorim za večino, saj vem kako je bilo v starosti pod petnajstimi leti, ko se je samo norca hodil delat in vsakomur prov nerodno bilo. Kva ti tle ni jasn jaz ne vem. Za vsakogar ki ga poznam mu je blo mal neprijetno v seks shopu (v ranih mladostih), tako da mi ne tle neki klobasat ok. Pa ja dost sem star da vem kaj govorim, nisem pa prepričan zate, da mie tle neki napadaš kolksem star glede na mojo izjavo :x Aja pa tud ne pozabt da se časi tudi spreminjajo. Pred desetimi leti naprimer v srednjih/osnovnih šolah nismo vedeli kaj je to cigaret, ali v osnovni kako je seksati, dons je pa to mal drugač.
Ni me sram it v tak shop, samo zaenkrat še ne rabim nobenih pripomočkov za popestritev spolnegaživljenja..
Ja tudi jaz sem takega mnjena, ampak pripomočki ne pomenijo ravno da bi bil nekdo nesposoben, nezmožen. So primeri naprimer za darilo, kondomi, lubrikati, lisice, erotično perilo, ....
Objavljeno 08 julij 2005 - 15:51
Sicer pa Nekra. To da si mlada ni nujno plus. Z Luzdijem, se mi zdi, sva oba okoli 24 let stara. Če misliš, da nam je pri teh letih še kaj nerodno se krepko motiš. Prav tako, če misliš, da so tvoja leta kak "prime time". To še za nas šele pride.
Objavljeno 08 julij 2005 - 16:27
Imaš ti malce probleme z prebiranjem izjav in dojemanjem besedila? Jemlješ vse dobesedno? Imaš občutek da izgubljaš identiteto?
v bistvu ja,jemljem vse dobesedno ker teli posti niso ravno umetnostna besedila.in hmm občutek da izgubljam identiteto...včasih,ko me enačijo z množico drugih čeprav je moje mnenje drugačno.bolj me to razjezi kot karkol druzga...
Pa kva teb ni jasno. Že v prejšni temi si napadla Slinesa da naj ne govori v imenu vseh. Si neki občutljiva al kaj, če kdo kaj takega reče.
JA.
Sicer pa Nekra. To da si mlada ni nujno plus.
kje sm pa to rekla...ne pravm da ni sam nevem od kje ti to
Z Luzdijem, se mi zdi, sva oba okoli 24 let stara. Če misliš, da nam je pri teh letih še kaj nerodno se krepko motiš. Prav tako, če misliš, da so tvoja leta kak "prime time". To še za nas šele pride.
good for you :ok: 24 še ni staro... moja leta "prime time"?ubistvu po eni strani ja
Objavljeno 10 november 2010 - 21:39
A so ble baterije prehit prazne pa dalo tapravega hiltija?pri nas sem nama kupi eno igračko.
pa jo je takoj po prvi uporabi stran vrga!
v tujini greva pa v kabinco z videii.
Drgači a nimate v Kromberku nekaj teh trgovinc? Včasih sem hodil mimo pa nisem bil prepriča a bi sploh kaj rabil iz tam, mogoče kake ekstra kondome za zmanjšanje preobčutljivosti in temu primerni gel.
_NEKRA_ Pribi malo k meni na kmerijo da se ti malo sfrišajo možgani. Se bova v poletnih mesecih špilala naturista po gozdovih.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov