Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

On-line sex shop v Sloveniji!

Odgovorov v temi: 35

#21 alchex

alchex

Gospod s kravato

• Members
  • 1.138 objav

Objavljeno 08 julij 2005 - 13:01

scarab79 za predcednika!!! ti bi še legaliziral travco :mrgreen: in free pr0n za vse

#22 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:05

Jaz jaz sem bil nekajkrat v sex shopih, in mi je bilo v rosnih letih, mal nerodno (tako kot verjetno vsakomur), ampak zdej kasnej pa sem šel nekajkrat z ljubico pogledat za kakšne pripomočke, in sem bil res presenečen nad strokovnostjo in vljudnostjo uslužbencev, tako da sem bil res presenečen. Lepo ti vse razložijo kaj je dobr, kaj ni, tako da kakšnih bojazni pred sex shopi ne rabite imet. Me pa res zanima če je kakšna on line trgovina pri nas v Sloveniji, bi mal počekiral ;-)

#23 _NEKRA_

_NEKRA_

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:33

Jaz jaz sem bil nekajkrat v sex shopih, in mi je bilo v rosnih letih, mal nerodno (tako kot verjetno vsakomur)

vsakomur?nehiteže govort u imenu vseh :/ bi reku vsaj najbrš vsakomur čeže tko mislš.kok si str?to je najbrž med starejšimi mislm da jih je sram...od mojih vrstnikov mislm da njih je bl mal takih k bi jim blo nerodn it v tako trgovino.

#24 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:36

Imaš ti malce probleme z prebiranjem izjav in dojemanjem besedila? Jemlješ vse dobesedno? Imaš občutek da izgubljaš identiteto? :mrgreen:

Ne vsega dobesedno vzeti.

Ni me sram it v tak shop, samo zaenkrat še ne rabim nobenih pripomočkov za popestritev spolnegaživljenja..

#25 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:37

Ni me sram it v tak shop, samo zaenkrat še ne rabim nobenih pripomočkov za popestritev spolnegaživljenja..

Se podpišem! :ok:

#26 anzet

anzet

Govorec

• Members
  • 2.276 objav
  • Kraj:Somewhere in cyber world!
  • Interesi:Kako razumeti racunalnik...!

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:37

Selines, zakaj bi motor nadomestil če še pa vedno teče a ne? :mrgreen:

#27 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:42

Jaz jaz sem bil nekajkrat v sex shopih, in mi je bilo v rosnih letih, mal nerodno (tako kot verjetno vsakomur)

vsakomur?nehiteže govort u imenu vseh :/ bi reku vsaj najbrš vsakomur čeže tko mislš.kok si str?to je najbrž med starejšimi mislm da jih je sram...od mojih vrstnikov mislm da njih je bl mal takih k bi jim blo nerodn it v tako trgovino.

Pa kva teb ni jasno. Že v prejšni temi si napadla Slinesa da naj ne govori v imenu vseh. Si neki občutljiva al kaj, če kdo kaj takega reče. Ja lohka govorim za večino, saj vem kako je bilo v starosti pod petnajstimi leti, ko se je samo norca hodil delat in vsakomur prov nerodno bilo. Kva ti tle ni jasn jaz ne vem. Za vsakogar ki ga poznam mu je blo mal neprijetno v seks shopu (v ranih mladostih), tako da mi ne tle neki klobasat ok. Pa ja dost sem star da vem kaj govorim, nisem pa prepričan zate, da mie tle neki napadaš kolksem star glede na mojo izjavo :x Aja pa tud ne pozabt da se časi tudi spreminjajo. Pred desetimi leti naprimer v srednjih/osnovnih šolah nismo vedeli kaj je to cigaret, ali v osnovni kako je seksati, dons je pa to mal drugač.

Ja tudi jaz sem takega mnjena, ampak pripomočki ne pomenijo ravno da bi bil nekdo nesposoben, nezmožen. So primeri naprimer za darilo, kondomi, lubrikati, lisice, erotično perilo, ....

#28 Selines

Selines

RN Legenda

• Members
  • 14.527 objav
  • Kraj:L J U B L J A N A

Objavljeno 08 julij 2005 - 15:51

Luzdi saj nisem rekel, da nisem nesposoben (to bi morala moja draga izjavit, da bi kaj veljalo :mrgreen: ), samo da zaenkrat še nisem imel potrebe po čem takem. Sicer nimam zadržkov. Komot, samo saj pravim mora te kaj takega prijet. Mene pač še ni.

Sicer pa Nekra. To da si mlada ni nujno plus. Z Luzdijem, se mi zdi, sva oba okoli 24 let stara. Če misliš, da nam je pri teh letih še kaj nerodno se krepko motiš. Prav tako, če misliš, da so tvoja leta kak "prime time". To še za nas šele pride.

#29 _NEKRA_

_NEKRA_

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 08 julij 2005 - 16:27

Imaš ti malce probleme z prebiranjem izjav in dojemanjem besedila? Jemlješ vse dobesedno? Imaš občutek da izgubljaš identiteto? :mrgreen:

v bistvu ja,jemljem vse dobesedno ker teli posti niso ravno umetnostna besedila.in hmm občutek da izgubljam identiteto...včasih,ko me enačijo z množico drugih čeprav je moje mnenje drugačno.bolj me to razjezi kot karkol druzga...

Pa kva teb ni jasno. Že v prejšni temi si napadla Slinesa da naj ne govori v imenu vseh. Si neki občutljiva al kaj, če kdo kaj takega reče.

JA.

Sicer pa Nekra. To da si mlada ni nujno plus.

kje sm pa to rekla...ne pravm da ni sam nevem od kje ti to :(

Z Luzdijem, se mi zdi, sva oba okoli 24 let stara. Če misliš, da nam je pri teh letih še kaj nerodno se krepko motiš. Prav tako, če misliš, da so tvoja leta kak "prime time". To še za nas šele pride.

good for you :ok: 24 še ni staro... moja leta "prime time"?ubistvu po eni strani ja :) dvomm da bom še kdaj tko zdrava pa da bom še kdaj mela tok prostega časa k ga mam zdj...no sam itak unga kar si najblželim še nimam,to bo pa trajal še leta da dobim.hmm starejši od vaju pa ja - še vzgajajo nas še zmer tko da bi nas moral bit tega sram.

#30 fant

fant

RN forum freak

• Members
  • 7.533 objav
  • Kraj:moški zadnjih vrat

Objavljeno 14 december 2005 - 18:02

Torej....poznate kaksne, ste ze kaj kupovali pri njih?

JAZ sem moji kupil en vibrator v sex shopu,enega pa si je kupila sama(tega je naročila po pošti).

#31 brane_new

brane_new

Poročevalec

• Members
  • 574 objav

Objavljeno 15 december 2005 - 10:42

pri nas sem nama kupi eno igračko.
pa jo je takoj po prvi uporabi stran vrga!
v tujini greva pa v kabinco z videii.

#32 Tine

Tine

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 29 oktober 2010 - 15:31

A ma kdo izkušnje s to trgovino sex shop? Kako hitro dostavijo, cene,...

#33 illusion

illusion

Pomagač

• Members
  • 361 objav

Objavljeno 01 november 2010 - 01:39

Če imajo na zalogi, ne bi smel čakat več kot 1-2 dva delovna dni.

#34 abruzii™

abruzii™

RN - ata Štrumf

• Organizatorji tekmovanj
  • 5.065 objav
  • Kraj:اشعر بالسعادة لانني كنت هناك...

Objavljeno 03 november 2010 - 16:36

A ma kdo izkušnje s to trgovino sex shop? Kako hitro dostavijo, cene,...

Saj je napisan rok dobave (cca. 1-2 dni)!

#35 brezimenko

brezimenko

Mojster

• Members
  • 1.619 objav
  • Kraj:Nekje v rovtah pri Tolminu

Objavljeno 10 november 2010 - 21:39

pri nas sem nama kupi eno igračko.
pa jo je takoj po prvi uporabi stran vrga!
v tujini greva pa v kabinco z videii.

A so ble baterije prehit prazne pa dalo tapravega hiltija?

Drgači a nimate v Kromberku nekaj teh trgovinc? Včasih sem hodil mimo pa nisem bil prepriča a bi sploh kaj rabil iz tam, mogoče kake ekstra kondome za zmanjšanje preobčutljivosti in temu primerni gel.

_NEKRA_ Pribi malo k meni na kmerijo da se ti malo sfrišajo možgani. Se bova v poletnih mesecih špilala naturista po gozdovih. :hmm:

#36 Marko Spletnafuzija

Marko Spletnafuzija

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 09 september 2013 - 12:59

Skrivnosti.com je najboljši sex shop v slo :thumbup:

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov