Fakulteta za računalništvo
Ustvaril
Sibirc
, feb 26 2005 19:53
Odgovorov v temi: 38
Objavljeno 27 februar 2005 - 14:15
Ja jaz sem hodu na ta faks. Tudi jaz sem bil na začetku mal v dvomih kako bo s tem faksom, ker sem od velikih slišal da je zlo težek, v praksi je bilo pa mal drugač. No ne bom reku da je lahek ane (govorim za VSP), ampak lahko dokončaš študij z nekaj vloženega dela. Matematika niti ni tak problem, v moji praksi je večji problem povzročil programiranje (Java in C). Je pa res kr nekaj matematike (analiza, diskretne strukture), ampak imaš skoz kr dobre vaje, tko da se da naredit, večji problem je če ne boš na faks hodu
pol si pa hitr mrzu.
Objavljeno 27 februar 2005 - 23:35
Izreden študij v Ljubljani.....težka bi bla. Imam kolega ki je šel izredno v Ljubljano. Stvar je v tem da je izredno možno študirati samo 1. letnik (govorim za LJ), pa še to imaš točno enka urnik kot pa redni, ubistvu si prov z rednimi na faksu, torej vsak dan čez cel dan....aja pa 550k stane.
Mam pa tud prjatla k je pa hodu v Maribor (mislim da je cena približno enaka), imaš pa predavanja čet, pet, in soboto. In kolikor sem jaz moj program primerjal z njihovim se mi zdi da je kr dost lažje v Mariboru.
Kaj pa te točno zanima?
fajn se imejte...
:ok:
Mam pa tud prjatla k je pa hodu v Maribor (mislim da je cena približno enaka), imaš pa predavanja čet, pet, in soboto. In kolikor sem jaz moj program primerjal z njihovim se mi zdi da je kr dost lažje v Mariboru.
Kaj pa te točno zanima?
fajn se imejte...
:ok:
Objavljeno 28 februar 2005 - 10:55
Š tudij na FERI zna bit zelo teški ali pa tudi ne... vse je odvisno od tebe!
Ce se bos ucil in nebos tako len kot jaz bos ga naredil drugace... pavziranje :x
ce ti matematika ne gre pol bo ti malo težje vendar če boš sodeloval pa redno hodil vajam in tam gnjavil asistenta za vsako stvar ki jo ne znaš pol ni problema.
problem postane ko ti ni za na vaje it in raje gres na drink pol pa postane težko.
Aja pa še en nasvet VSE delaj z kolokviji ker je tako veliko lažje...
To več ni osnovna ali sredna šola če boš naredil ali ne je v veliki meri TUDI odvisno od predavatelja ker so izpiti včasih zelo ne fer... enkrat otročje lahek drugič zelo težki
Ce se bos ucil in nebos tako len kot jaz bos ga naredil drugace... pavziranje :x
ce ti matematika ne gre pol bo ti malo težje vendar če boš sodeloval pa redno hodil vajam in tam gnjavil asistenta za vsako stvar ki jo ne znaš pol ni problema.
problem postane ko ti ni za na vaje it in raje gres na drink pol pa postane težko.
Aja pa še en nasvet VSE delaj z kolokviji ker je tako veliko lažje...
To več ni osnovna ali sredna šola če boš naredil ali ne je v veliki meri TUDI odvisno od predavatelja ker so izpiti včasih zelo ne fer... enkrat otročje lahek drugič zelo težki
Objavljeno 28 februar 2005 - 11:46
Ja v Lj sem ti povedal kako je. Čist bedno.No tko je blo vsaj dve leti nazaj, takrat so tudi dejansko sploh pvič odprli izredni študin rač v Lj. Pa tud ne pozabt, da je izredno samo prvi letnik in moraš naredit tiste pogoje da greš potem redno v drugega. Če imaš pa službene obveznosti, bo pa težka. Vseen pa se lohka mal pozanimaš mal na faksu če ježe kej drugač.
Link:
www.fri.uni-lj.si
Link:
www.fri.uni-lj.si
Objavljeno 02 marec 2005 - 22:09
Ja pri vajah iz programiranja je tko.
Prvo uro vaj ti pokažejo osnove, potem naslednje ure moraš paže vsakič zagovarjat svoj program ki ga narediš doma. Začne se z programom o praštevilih, potem kalkulator,...(govorim za Javo).
Tko da na vajah te ne naučijo ničesar. Imaš pa predavanja, ki so ti podlaga za vaje. Ampak vseen se moraš še vse sam naučiti kako programirati. Zna bit dost presnetan če nimaš podlage, razen če si priden, in si ufuraš lepo od Jave kjnigo in lepo delaš, in delaš in delaš, pa počasi pokapiraš in lahko svobodno programeraš.
Velik je treba delat pa gre
Prvo uro vaj ti pokažejo osnove, potem naslednje ure moraš paže vsakič zagovarjat svoj program ki ga narediš doma. Začne se z programom o praštevilih, potem kalkulator,...(govorim za Javo).
Tko da na vajah te ne naučijo ničesar. Imaš pa predavanja, ki so ti podlaga za vaje. Ampak vseen se moraš še vse sam naučiti kako programirati. Zna bit dost presnetan če nimaš podlage, razen če si priden, in si ufuraš lepo od Jave kjnigo in lepo delaš, in delaš in delaš, pa počasi pokapiraš in lahko svobodno programeraš.
Velik je treba delat pa gre
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov