Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Fakulteta za računalništvo

Odgovorov v temi: 38

#21 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 03 marec 2005 - 21:58

mene na FERI najbolj moti, da preden greš lahko na izpit moraš en kup stvari naredit :nene: (obvezna prisotnost na vajah, oddane vaje ob roku,zagovor vaj) potem greš lahko komaj na ustnega in potem še pisno, tako da je kar dolga pot da narediš izpit.

Enako je na FRI (v Ljubljani)

No drugač pa vsem ki premišljujete o študiju v to smer povem, da se nimate ničesar za bat, ker se da vse naredit, je pa od karatkterja odvisno kok si pripravljen delat. Sem imel sošolca k o programiranju ni imel pojma, in si je pustu ta izpit za drugo leto, in se je čez poletje učil samo Javo, in vam povem da se jo je v dveh mesecih res nauču u fertik in tip zdej res obvlada, tko da se res vse da.

Nč bat, vi se sam vpište in hodte na faks, ne pa v Volti sedet(kafič nasproti faksa v Ljubljani) :mrgreen:

#22 GOBE team

GOBE team

Mojster

• Members
  • 1.944 objav
  • Kraj:Dolenska

Objavljeno 04 marec 2005 - 07:43

Nč bat, vi se sam vpište in hodte na faks, ne pa v Volti sedet(kafič nasproti faksa v Ljubljani) :mrgreen:

Ja, le kaj bi brez Volte. :D

#23 bizi10

bizi10

Spammer

• Root Admin
  • 4.015 objav

Objavljeno 04 marec 2005 - 09:00

Helo,

Vam še jaz podam moje izkušnje. Najprej sem bil izredno na FERI-ju dve leti za prvi letnik, takrat sem naredil izpite Matematika 1, Osnove računalniške arhitekture, Uporabniška programska oprema, Programiranje 2 in Digitalna tehnika. Ostala mi je še Matematika 2 (pač se bo treba naučit), Programiranje 1 (kar se mene tiče težje kot dvojka ampak drugače je to pač programiranje v C++, dvojka je paže bolj objektno usmerjeno). In pa ostali so mi še algoritmi in podatkovne strukture, to je pa tak predmet da moraš znat sprogramirat neka iskalna drevesa pa precej dobro moraš znat na zagovoru da narediš. Zdaj v drugem letniku sem redno vpisan, naredil semže Programske jezike (najtežji izpit, če ga ne narediš s kolokviji si ga oplel) je pa eno par težjih predmetov tle ampak mi se ne damo in gremo dalje :mrgreen:

#24 nebivedu

nebivedu

Gospod s kravato

• Members
  • 1.137 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:kranj

Objavljeno 04 marec 2005 - 12:49

no sej učit se moreš to nimaš izbire
trenutno pa delam na osnovah programiranja da nam ko eno teslo izpadu tm :joj: :mrgreen: samo tle je tut prihodnost in dobra služba tko da to al pa nč :D

#25 rokh07

rokh07

Raziskovalec

• Members
  • 74 objav

Objavljeno 09 avgust 2007 - 20:03

Se je kdo letos vpisal na FRI (fakulteta za rač. in inf.) v LJ ? Ali pa, če je že mogoče kdo gor?

#26 Kenny_men

Kenny_men

Gospod s kravato

• Members
  • 1.394 objav
  • Kraj:South Park ;)

Objavljeno 09 avgust 2007 - 20:22

Evo, jaz sem danes hodil na vpis na FERI, v Maribor!
Smer: Računalništvo in informacijske tehnologije, UN

#27 D.J.ANDY

D.J.ANDY

Govorec

• Members
  • 2.955 objav
  • Kraj:TREBNJE - (dream town)
  • Interesi:glej poklic

Objavljeno 09 avgust 2007 - 21:59

rokh07, moj sošolec in dober kolega se je vpisal. Če te kaj zanima, ga lahko vprašam.

#28 airwick

airwick

Gospod s kravato

• Members
  • 1.311 objav
  • Kraj:mesto vzhajajočega dima :)

Objavljeno 09 avgust 2007 - 22:36

jaz sem bil tudi na feri-ju dons (r&it) :mrgreen:

#29 azislo

azislo

Mojster

• Members
  • 1.706 objav

Objavljeno 09 avgust 2007 - 22:38

Se je kdo letos vpisal na FRI (fakulteta za rač. in inf.) v LJ ? Ali pa, če je že mogoče kdo gor?

Da, jaz sem se vpisal in sicer na univerzitetno. V ponedeljek mam vpis :ok:

#30 lukaz

lukaz

Govorec

• Members
  • 2.379 objav
  • Kraj:Ig
  • Interesi:Elektronika, Mac,software pa še kej

Objavljeno 10 avgust 2007 - 00:20

Jst sem bom tudi vpisal letos na VŠ , vpis v petek :mrgreen:

#31 rokh07

rokh07

Raziskovalec

• Members
  • 74 objav

Objavljeno 10 avgust 2007 - 11:18

Jst tudi na VSŠ , v četrtek mam vpis. :( :mrgreen:

#32 maggot

maggot

Gospod s kravato

• Members
  • 1.318 objav

Objavljeno 02 oktober 2007 - 18:05

Eh toti FERI MB je že vredi. Vse se da nardit le truda malo vložit. Če maš pa vredi sošolce, pa še vaj ne rabiš sam delat-no vsaj programiranja.
Sam 1. letnik je treba naredit, pa si na konju. Jaz sem ga posral na začetku, ko se mi ni ljublo nič delat. Sem mislil da bo enako kot na gimnaziji, pa sem že pavziral :mrgreen:
Zdaj pa lepo počasi guram. Letos bom ponavljal 3. letnik. Hjo že 5. leto na faksu :thumbsup:

#33 mlavta1

mlavta1

Iznajdljivec

• Members
  • 787 objav
  • Kraj:Poljane-sredisce vesolja

Objavljeno 21 januar 2008 - 11:29

Zanima me kakšen imate kaj občutek za letos, bo omejitev? Ker lansko leto se jih je sicer veliko vpisalo, na koncu pa jih je še manjkalo, ker jih je toliko pocepalo na maturi ali pa sploh niso naredili letnika. Hvala in lp

#34 Hanibal-

Hanibal-

nOObie

• Members
  • 7 objav

Objavljeno 04 februar 2008 - 14:05

Jst mam tud eno vprašanje glede FRI in znimajo me omejitve iz prejšnih let al so ble omejitve al ne č ubstajajo kje kšni podatki o tem? Me pa zanima z 3 letni faks k pač zdej končujm ekonomsko in sm vidu d se da pridt s poklicno mturo n 3 letni tku d č ve kšn z podatke al pa kšno strn nej prosm objavi

LP

#35 zaxy

zaxy

Iznajdljivec

• Members
  • 855 objav
  • Kraj:<?=1001101?>

Objavljeno 04 februar 2008 - 14:10

na FRI univerzitetni program lani ni blo omejitve, pred tem je blo 68 točk, pred tem še 64 se mi zdi, da je blo nekak tako :mrgreen: upam, da letos ne bo omejitve.. bi rd gor pršu :dance:

#36 azislo

azislo

Mojster

• Members
  • 1.706 objav

Objavljeno 04 februar 2008 - 14:24

na FRI univerzitetni program lani ni blo omejitve, pred tem je blo 68 točk, pred tem še 64 se mi zdi, da je blo nekak tako :mrgreen: upam, da letos ne bo omejitve.. bi rd gor pršu :dance:

To da ni omejitve je pomoje napaka in slabo za nekatere, saj se s pomankljivimi ocenami gor vpišejo in ne naredijo. Fri je kar težak, koliko maš rad matematiko in logiko toliko boljše.

#37 zaxy

zaxy

Iznajdljivec

• Members
  • 855 objav
  • Kraj:<?=1001101?>

Objavljeno 04 februar 2008 - 19:06

se čisto strinjam s tabo :mrgreen: a na žalost na maturi nimamo samo matematike in podobnih zadev :dance:

P.S.: Po mojem mnenju ocena ne odraža znanja v vseh primerih.

#38 mbrega19

mbrega19

Igračar

• Members
  • 141 objav

Objavljeno 16 februar 2008 - 14:30

in je bil kdo na informativnem včeraj ali pa danes? :roll:
men je blo ql :bravo: se vidmo drugo leto (če bomo letos pripeljal do konca kot se spodob :joj: )
sem pa iz dolenske (25km out of NM), da se nmal spoznamo bruckoti :zvizg:

glede težavnosti pa tako tako.
men so v OŠ  rekli, da je 7. klas najbul presnet**, pa sem imel na koncu najboljš ocene v vseh letih. :ok:
s voljo in trudom se lahko vse doseže. če ne v prvič pa v drugič. :grin:
cU

#39 frle

frle

Raziskovalec

• Members
  • 33 objav

Objavljeno 16 februar 2008 - 20:43

Samo še letos naj ne bi bilo bolonjskega na fri.
Če se vpišem na fri vsš in ponavljam ali pavziram, se mi bodo priznali izpiti, če se bom potem prepisal v 1. letnik bolonjskega?
A z nebolonjsko vsš diplomo se ni mogoče vpisat na +2 bolonjski magisterij?

Dodaj odgovor

0 član(ov) bere to temo

0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov