Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pokažite svoje spletne strani in designe

Odgovorov v temi: 1997

#1821 omahens

omahens

Mojster

• Members
  • 1.572 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Senovo

Objavljeno 26 julij 2011 - 12:18

Že nekaj časa na spletu, če kdo potrebuje naložit kakšno sliko, fotografijo, pdf, wordov dokument, zip file ali podobno:

Objavljena slika

#1822 maticx1

maticx1

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 02 avgust 2011 - 20:22

http://nogosvet.co.cc/

Nogosvet, slovenski portal o slovenskem nogometu ;)

#1823 xfirestorm

xfirestorm

/dev/null

• Moderators
  • 3.783 objav
  • Kraj:Murska Sobota
  • Interesi:Airsoft

Objavljeno 02 avgust 2011 - 20:31

Komentar na ta dva fuzbalerja, levo in desno. Oz. njun odsev. Zanimivo kako si odrezal odsev, žal je nekoliko nerealen, razen če "stojita" na valoviti površini z viskim sijajem. ;)
Poanavadi se to dela da se odsev poreže horizontalno in proti koncu(navzdol) se povečuje "opacity", tako da ni naenkrat odrezano ampak postopoma izgine.
Recimo tako:
http://t0.gstatic.co...-WzYyXz83nKM4vA

#1824 maticx1

maticx1

nOObie

• Members
  • 19 objav

Objavljeno 02 avgust 2011 - 20:36

Stran je še v obdelavi. Sedaj sem samo probal tole ozadje. Če dobro pogledaš, tudi obrez ni dober.
Sem pa vesel vsake kritike.

Mogoče veš, kje bi dobil takšen tutorial, da bi naredil tak odsev?

#1825 vragec19

vragec19

Iznajdljivec

• Members
  • 831 objav
  • Kraj:Pekel

Objavljeno 01 september 2011 - 11:37

Evo še jaz prosim za oceno strani www.delodajalci.eu.
Povejte kaj vas moti, kaj bi spremenili in kaj bi še dodali.

#1826 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 01 september 2011 - 12:30

Nogosvet, slovenski portal o slovenskem nogometu :P

Objavljena slika
Zakaj mi javi tole sporočilo ko hočem odpret tvojo stran? :)

#1827 hitko

hitko

Sufler

• Members
  • 177 objav

Objavljeno 01 september 2011 - 19:23

Nogosvet, slovenski portal o slovenskem nogometu :P

Zakaj mi javi tole sporočilo ko hočem odpret tvojo stran? :)

Mogoče imaš nekaj narobe nastavljeno, meni niti default chrome varnostni sistem niti antivirusni niso našli nič, se mi je pa že zgodilo, da so slabi antivirusni, facebook in drugi brez razloga blokirali vse .co.cc, .co.cz ipd. brezplačne domene. Sicer pa ima stran novo domeno, na katero te samodejno preusmeri: http://www.nogosvet.net/ in ne vsebuje nobenih potencialnih groženj.

#1828 Lilil

Lilil

//Virusni mojster//

• Members
  • 564 objav

Objavljeno 02 september 2011 - 13:22

No tole novo stran mi res odpre brez problema, sploh pa nej te popravim glede besed ''slabi antivirusni'', imam licenčni Nod32. Ne bom sploh nič šaril po nastavitvah glede na to da vse deluje kot mora.

#1829 hitko

hitko

Sufler

• Members
  • 177 objav

Objavljeno 02 september 2011 - 20:23

No tole novo stran mi res odpre brez problema, sploh pa nej te popravim glede besed ''slabi antivirusni'', imam licenčni Nod32. Ne bom sploh nič šaril po nastavitvah glede na to da vse deluje kot mora.

Antivirusni, ki po default označi neko stran za potencialno grožnjo samo zato, ker ima brezplačno domeno, je slab antivirusni. Pa če je to licenčni, nelicenčni, piratski, brezplačen, vgrajen, stvar lahko označi kot grožnjo samo če je na sami strani grožnja in ne na podlagi domene, še posebej ker VSI programerji antivirusnih vedo, da poddomene brezplačnih ponudnikov NISO od istega človeka in so samo preleni, da bi to spravili v kodo, četudi gre pri tem za več deset tisoč domen (skupno okrog sto tisoč pri glavnih ponudnikih).

#1830 Pentium

Pentium

Spammer

• Administrators
  • 3.422 objav
  • Kraj:Ljubljana

Objavljeno 03 september 2011 - 10:00

Načeloma ima vsak antivirusni program neko bazo iz katere pobira, da je bila stran okužena. Očitno je bila ta domena nekoč ali je še vedno v bazi.
Načeloma ne igra nobene vloge.

Tema je bolj namenjena temu, da se stran predstavi in da se komentira design. Torej naj se pogovor nadaljuje v tej smeri in ne v razpredanja kakšni in kako delujejo antivirusni programi.

#1831 Rok

Rok

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 22 september 2011 - 21:55

Novost na našem portalu: Mali oglasi kako se vam dopade? ;)

#1832 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 30 september 2011 - 14:33

Rok. Bravo! . Meni se dopade ocena ;D 4/5. Se mi zdi,da bi lahko barve malce drugačne sploh za moje pojme pri navigation baru. Mogoče !malce! nepregledno (čeprav nisem tak mojster kot ti)... Čestitam ti ;D (če si to ti naredil )

#1833 amd64bit

amd64bit

nOObie

• Members
  • 1 objav

Objavljeno 02 oktober 2011 - 12:17

Živjo.

Skupaj s kolegom sva naredila portal/iskalnik,
ki je namenjen iskanju vseh zaposlitvenih oglasov v sloveniji.

Naš cilj je ponuditi uporabnikom centralno vstopno točko za iskanje zaposlitvenih oglasov. Zaposlim.se ima največjo bazo zaposlitvenih oglasov v Sloveniji in zajema vse največje zaposlitvene portale.

Lepo bi VAS prosil, če lahko malo preklikate, naredite par iskanj in če najdete kako napako ali se vam zdi, da bi lahko bilo kaj bolje narejeno, pošljete kak komentar ali idejo.

Zadeva je v beta (mogoče še huje) stanju
in so implementirane samo core funkcionalnosti.

Hvala.

url strani
zaposlitev

#1834 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav
  • Interesi:Imam rad adrenalinske športe, ko sem doma oblikujem, ob petkih pa rad hodimo ven na žurke;)

Objavljeno 10 oktober 2011 - 15:29

@Amd64bit. Waaauuuuuuu .... Res lepo! Sploh všeč so mi barve. Samo še ekaj me zanima. Koliko dolgo si pa izdeloval to spletno stran?.

#1835 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 10 oktober 2011 - 18:49

Evo en moj design.

https://www.pazitoca.si/

#1836 FreakDizajn

FreakDizajn

Iznajdljivec

• Members
  • 950 objav

Objavljeno 14 oktober 2011 - 13:33

@gapi_pro ;) Zelo dobro. Samo še nekaj me zanima kako si naredil to kodo, (kodirano--> )128bitno. Kje bi lahko videl kako to narediti? . Kakšni tutoriali ;) Hvala ti. Zdi se mi zares dobra!.

#1837 gapi_pro

gapi_pro

Govorec

• Members
  • 2.191 objav
  • Kraj:Dream place

Objavljeno 14 oktober 2011 - 15:00

Gre v večini za razne JS optimizatorje in pa upoštevanje nasvetov pluginov kot so YSlow in Page speed. Bo pa v kratkem na volju orodje, ki ti vse to dela avtomatsko.

#1838 ludvik28

ludvik28

Raziskovalec

• Members
  • 57 objav

Objavljeno 16 oktober 2011 - 04:45

To je že oglas strani in ne predstavitev designa strani. Če hočeš oglaševati kaj, imamo za to namenjen sektor na forumu ki sliši na ime "Mali oglasi".
LP, xfirestorm

#1839 ludvik28

ludvik28

Raziskovalec

• Members
  • 57 objav

Objavljeno 16 oktober 2011 - 16:12

To je že oglas strani in ne predstavitev designa strani. Če hočeš oglaševati kaj, imamo za to namenjen sektor na forumu ki sliši na ime "Mali oglasi".
LP, Pentium

#1840 digital

digital

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 26 oktober 2011 - 16:45

Po malo poigravanja s CSS3 nastal manjši projekt: Spletna Pomoč, komentarji dobrodošli!

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov