Pa še moj zadnji projekt...
Prosim za oceno še te strani. Hvala.
Objavljeno 14 januar 2014 - 13:38
Objavljeno 20 marec 2014 - 19:53
Slike, gobelini, Led žarnice, Led Svetila, Led Luči, Igrače, Avto Oprema, Moda, Dom, Hobi, Ribištvo
Trgovina je od decembra 2013 na netu, decembra 2013 je bila po Alexa Sloveniji na 23000 mestu danes je na 763 mestu. V tem času sem precej spremenil izgled spletne strani po nekaj kritikah, ki pa so še vedno dobrodošle.
Prvotni izgled je priložen.
Objavljeno 26 marec 2014 - 17:54
TomasShop.Net Spletna trgovina z mešanim blagom
Slike, gobelini, Led žarnice, Led Svetila, Led Luči, Igrače, Avto Oprema, Moda, Dom, Hobi, Ribištvo
Trgovina je od decembra 2013 na netu, decembra 2013 je bila po Alexa Sloveniji na 23000 mestu danes je na 763 mestu. V tem času sem precej spremenil izgled spletne strani po nekaj kritikah, ki pa so še vedno dobrodošle.
Prvotni izgled je priložen.
Naj povem, da je dizajn preveč enostaven, bolj spominja na stare čase, ko so imeli še takšne gumbe za premikat, pa še statistiko za pogledat. Osebno, če jaz kupujem me ne zanima statistika kot tudi ključne besede oz. oznake me ne zanimajo. Važno je, da je spletna stran lepa, enostavna za uporabo in še bi lahko našteval...
Vidim, da je tema bodisi kupljena ali dobljena slabo prevedena, saj je malo po angleško, malo po slovensko. Če želite, da vaša stran začne dobro prodajati bi investiral v razvoj spletne strani najel grafičnega oblikovalca, programerja.
Dobro oblikovana stran, dobra pozicija, dobro sprogramirana stran = ![]()
Objavljeno 14 maj 2014 - 15:09
Jaz delam na svoji strani,sicer je že aktivna,vendar se bo gor dalo še kar nekaj stvari.Vesel bi bil če mi kdo svetuje kaj bi še pasalo na stran,je pa narejena v asp-ju. Stran se nahaja na http://www.askpeople.eu
Objavljeno 17 julij 2014 - 10:00
Malo sem prenovil spletno stran cvek123.com. Kakšna se vam zdi? Je kaj bolj pregledna?
Objavljeno 17 julij 2014 - 16:03
Če bi bile teme v kategorijah bi blo veliko bolje.. Tole je vsaj zame čist preveč informacij/naslovov na enkrat... sem raje zaprl preden se mi je zvrtelo ![]()
Mogoče zadnjih odgovorov samo 5, bo dovolj. Teme pa strpaj po kategorijah in naredi samo nekaj kategorij... če je ful tem morda še podkategorije... hitri fix pa po mojem vsaj manjše število naslovov na eni strani... ![]()
Objavljeno 06 avgust 2014 - 11:08
Rad bi vam predstavil spletno stran SloProfi.si. Spletna stran je namenjena vsem, ki potrebujejo kakšno pomoč naprimer pri računalništvu (izdelava spletne strani) ali pa ste strokovnjak, ki obvlada izdelavo spletnih strani, mobilnih aplikacij... in se prijavlja na projekte, ki jih razpišejo uporabniki ki potrebujejo recimo novo spletno stran...
Objavljeno 04 oktober 2014 - 08:47
Dodal sem novo stran, kjer isto kot na strai strani ponujam izdelavo spletnih strani:
www.123izdelava-spletnih-strani.si
stara stran je:
Ideje za izboljšanje katerekoli strani in predlogi so zmeraj dobrodošli. ![]()
Objavljeno 12 oktober 2014 - 10:33
Dodal sem novo stran, kjer isto kot na strai strani ponujam izdelavo spletnih strani:
www.123izdelava-spletnih-strani.si
stara stran je:
Ideje za izgoljšanje katerekoli strani in predlogi so zmeraj dobrodošli.
Lepa spletna stran. Lepo narejeno.
Objavljeno 17 maj 2015 - 17:46
Ker smo začeli s proizvodnjo diatoničnih harmonik, sem moral izdelati spletno stran.
Sedaj pa me zanima kakšno mnenje.
Objavljeno 20 maj 2015 - 08:09
Chrome ima dobro funkcijo, kjer lahko CSS popravljaš 'on the fly' in spremljaš ali dobiš želeni effekt (podobno ima tudi Firefox)
Se pa v celotnem oblikovanju vidi, da je bilo narejeno na zelo enostaven način...
Vprašanje je ali je bila spletna stran narejena zato, da lahko rečeš, da imaš spletno stran ali ima dejansko kakšen namen. Da te lahko kdo najde in celo kaj naroči pri tebi? Ker tega drugega namena sedaj ne vidim, ker veliko gradnikov manjka...
Objavljeno 21 maj 2015 - 10:26
Ali bi mi znal kdo svetovati, kako naj ta spustni seznam popravim, ker sem vse skupaj spisal sam, in mi je že zmanjkalo idej, kako naj to naredim.
Stane, najbolj na kratko, spremeni:
#nav ul#menu li ul.sub-menu {
display: none;
position: absolute;
}
#nav ul#menu li ul.sub-menu {
display: none;
font-size: 90%;
position: absolute;
width: 100%;
}
To je sicer quick fix, stvar bi se dalo rešiti še na boljši in bolj "zagotov/varen" način.
Tisti "position: absolute;" mi tudi ni najbolj všeč, če čas dopušča, probaj rešiti kako drugače.
Samo en predlog, od kod lahko pogledaš in jemlješ zadeve: http://cssmenumaker....-drop-down-menu.
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov