Evo moja nova stvaritev.
www.videodeck.net
Kaj pravte na design?
Objavljeno 24 december 2012 - 21:16
Moja stran je narejena za globalni trg, na njej pa lahko naročite konverzije iz PSDja v HTML, ali v enega od priljubljenih CMSjev (Joomla, Magento, Wordpress).
link: http://www.supremecoding.com/
Bom ful vesel, če si jo ogledate in mi napišete vaša mnenja.
Spletna stran se mi zdi, kar vredu. Moti me samo to, da je preveč "razmetana" in, ko ti gledaš ne veš kam bi gledal. Probaj narediti spletno stran bolj pregledno. Fotter tam, ko imaš latest project (slideshow) ne manjka nič to je zelo dobro. Ampak, če pogledaš višje je pa tekst, ki ga imaš preveč razmetan probaj to popraviti.
Pozdrav vsem.
Jaz bi vas prosil za oceno moje spletne strani, kakšne dodatne predloge ter marketinške nasvete.
Zahvaljujem se vam vnaprej.
Spletna stran: www.lap-stand.com
Lp IGRA
Spletna stran se mi zdi pregledna in dobro berljiva. Seveda je bela barva za ozadje sedaj najboljša in tudi jaz imam rad, da je belo ozadje. Drugače glede spletne strani nimam takšnih pripomb. Mogoče bi spremenil spodaj, kjer se nahaja (pogoji poslovanja in o nas) bi dal nekam drugam, ker je preveč vpadljivo v oči.
Evo moja nova stvaritev.
www.videodeck.net
Kaj pravte na design?
Dobro narjena kaj pa, če bi dal ozadje malo bolj svetlo?
Objavljeno 30 december 2012 - 13:17
Meni se stran res dopade. Pa ne zaradi vsebine, ampak tako, po obliki in preglednosti. Bravo! Edino kar bi spremenil, je to, da bi dal namesto "hitro iskanje igre", bi napisal "hitro iskanje iger" ali pa "hitro najdi igro"... nevem, vsaj meni bi se zdelo bolje :-)
Pohvalo!
Objavljeno 31 december 2012 - 10:30
Še ena moja spletna stran za prodajo etuijev za Samsung Galaxy S3 & iPhone5
Hvaležen bom za vaše mnenje, predloge, popravke,...
Objavljeno 31 december 2012 - 14:09
Tole je moja čisto nova stran za igre.
Mnenja so dobrodošla. Bil bi preskromen, če bi rekel, da je bilo vloženo veliko truda. Bilo ga je ogromno tko da prosim za oceno
Spletna stran je pregledna in ji nič ne manjka.
Spletna stran se mi zdi srednje dobra. Največ preglavic mi dela tam, kjer ne veš ali je gumb ali ni. To bi se lahko odpravilo. Primer, ko dodaš nekaj v košarico bi bilo dobro, da ko klikneš se premakne karkoli malo zamenja barvo. Če ne veš kaj mislim probaj iti čez f (facebook) zgoraj na spletni strani in vidiš, da se ta obarva.
Objavljeno 02 januar 2013 - 11:44
Spletna stran se mi zdi srednje dobra. Največ preglavic mi dela tam, kjer ne veš ali je gumb ali ni. To bi se lahko odpravilo. Primer, ko dodaš nekaj v košarico bi bilo dobro, da ko klikneš se premakne karkoli malo zamenja barvo. Če ne veš kaj mislim probaj iti čez f (facebook) zgoraj na spletni strani in vidiš, da se ta obarva.
Evo, sem popravil, in sicer dodal sem box-shadow na vse gumbe, da se vidi rahla sprememba, ker nočem velike razlike delati. Za ostale, ki pa uporabljajo stare brskalnike, kateri ne podpirajo te CSS3 lastnosti pa žal ostane tako, kot je blo.
Objavljeno 09 januar 2013 - 20:14
Objavljeno 14 januar 2013 - 21:27
Naj še jaz predstavim naše spletne projekte:
Kaj menite? ![]()
Lp
Peter
Objavljeno 15 januar 2013 - 15:29
Jst se pa še učim..
http://cuki-spoti.jezakon.com/ (še v izdelavi-dodelavi)
Ti se kar uči
Vodiči pa velikokrat prav pridejo, če te zanima kje bi se naučil. Ti lahko dam kakšne nasvete (bolj podrobno na ZS). Drugače pa imaš NetTuts, CodeAcademy in ogromno posnetkov na youtubu. Začni prvo s HTML poteme s CSS, če ti to uspe potem moraš iti še dalje, če te bo to veselilo. Potem boš pa že sam vedel ali iti po tem na JavaScript, Php, Jquery ...
Naj še jaz predstavim naše spletne projekte:
Kaj menite?
Lp
Peter
Ozadje se mi zdi čudno in preveč bodeče, menu ni nekaj posebnega. Čeprav se mi zdi, da to spletno stran nisi naredil ti ali se pa motim, ker nekje sem nekaj podobnega tudi zasledil. Vseeno ozadje zamenjaj, fotter barvo tudi in boš tako veliko bolj berljivo.
Objavljeno 07 februar 2013 - 13:50
Mi smo prav tako tavali, saj se na splet ravno ne spoznamo na ekspernem nivoju. Izdelavo spletne trgovine smo zaupali agenciji Aliansa 54, s storitvijo pa smo bili in še vedno smo več kot zadovoljni. Nima smisla opletat z amaterji, saj če se greš resnega posla, je dovolj dela že s tem, ne pa da se ukvarjaš cele dneve z problematiko, ker nekje nekaj ne dela. Naša lepotička vsebuje B2B sistem, kompleten CRM in ERP + ogromno funkcij, ki jih ne zasledim v večini slovenskih spletnih trgovin - poglejte in ocenite sami: www.bio-farmer.com
*Premaknil objavo v Pokažite svoje spletne strani in designe : FreakDezign*
Objavljeno 07 februar 2013 - 21:57
Zdravo! Spletna stran se vidi, da je vrhunsko narejena in jaz pravim, da tudi če daš več denarja potem, če imaš dobro nišo oz. dobre izdelke se ti bo denar kaj kmalu nazaj povrnil. Tako, da spletna stran je res dobro narejena in nimam pripomb. Res pohval vredna agencija ![]()
Objavljeno 15 februar 2013 - 16:53
Zdravo,
no tole stvar mi čim bolj skritizirajte da vem kaj vse popravit.
Hvala
Objavljeno 15 februar 2013 - 21:52
Zdravo,
no tole stvar mi čim bolj skritizirajte da vem kaj vse popravit.
Hvala
Kot je zgoraj napisano, posloveni še ostalo kar ni...
Tudi glavo bi jaz zamenjal... vrjamem da s slikami rad pokažeš soteskanje, paintball in ostalo, ampak mislim, da tole ni pravi način. naj bo glava jasna in lepa, tele slike so meni pač mimo... naj bo raje (če že) samo ena slika, ne 4, 5 slikic in napis čez.... - sam bi vsekakor nekako predelal tole glavo...
Pod kontakt bi podatke spodaj dal na manjše in jih postavil pred formo za kontaktiranje
Cenik bi verjetno tudi šlo spravit v kakšno bolj pregledno obliko (poglej malo na drugih straneh)
Novice?? Jih res imate? Zakaj odpre Paintball? Pa tudi sicer se mi zdi da imate malo pomešane "strani" in "poste - objave"...
Spodaj galerijo naključnih slik pa bi centriral, sedaj je na levo?
Objavljeno 16 februar 2013 - 14:17
Kot so vsi ostali rekli, tudi jaz bi zamenjal glavo.
Če bi rad prikazal tematske slike, dodaj kakšen slider in potem prikazuje slike z menjavanjem le-teh, npr. nekaj v tem slogu: http://getcu3er.com/starter-templates
Objavljeno 17 februar 2013 - 13:18
Zdravo!
Evo nova prenova designa sistema http://www.mojsms.net pošiljanje sms in mms sporočil, ki še ni čisto finito. Pride še tudi prenovljeni uporabniški vmesnik z bootstrap načinom.
*Popravljena povezava - FreakDizajn **
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov