Pokažite svoje spletne strani in designe
Objavljeno 26 avgust 2009 - 10:17
Jah, to ni še nič (pa vsaj imena CSS datotek spremeni; saj vemo zakaj...); dve slike, tekst in povezava na e-mail. Za tole sploh ne potrebuješ CSS?! Potreben kakšen komentar?Evo to bo moja prva stran narejena z uporabo css-ja, ko bo končana seveda.
www.kmetija-padovac.com
Mogoče kakšen komentar?
Objavljeno 26 avgust 2009 - 10:31
Naslednjič je bolje, če stran izvoziš brez oznak za template.Evo to bo moja prva stran narejena z uporabo css-ja, ko bo končana seveda.
www.kmetija-padovac.com
Mogoče kakšen komentar?
Objavljeno 27 avgust 2009 - 21:18
Narejena je z joomlo 1.5.14.
Malo povejte, kakšna se vam zdi, kaj bi lahko popravil in izboljšal.
Objavljeno 05 september 2009 - 18:08
Stran stoji na mojem "CMS-ju", ki ima samo funkcijo pisanja novic. Zaenkrat. Pa pokomentirajte stran, pa lahko tudi na strani pustite kakšen komentar
Objavljeno 17 september 2009 - 00:31
Design, html/css, je čisto moj, kot CMS uporablja joomlo+predelane razne komponente ter module. Zaželjena so vaša mnenja. Btw, od 2. tedna v oktobru sem prost za delo, tako, da če kdo rabi kako lepo stran naj me kontaktira
Objavljeno 17 september 2009 - 12:38
Objavljeno 17 september 2009 - 13:38
Glede tega drsnika pa mi lahko pošlješ screen shot??
Objavljeno 19 september 2009 - 15:56
Drugače pa izbran template za forum je nekako primeren za stran nekega klana ... ne pa za normalne strani, ki so ponavadi svetle barve.
Objavljeno 19 september 2009 - 16:05
Poslušaj zdaj še mojo razlago.
EKO forum, forum govori o ekologiji, o sočutju človeka do narave, o naravi ... Kakšne barve je narava? Otroci v vrtcu bi enostavno rekli - zelena. Zelena kot listje na drevesih, zelena kot trava, zelena kot jabolko na drevesu ... Skratka svetla, navdihujoča barva. Rdeča? Ogenj, vojna .... nekaj odvratnega, Mars - planet in bog vojne in potem še v kombinaciji s črno barvo ... fuj. Rdeča je res nevemkajvse, kot si omenil, ampak to je RDEČA. RDEČA. In ne rdeča v kombinaciji s črno. Eh, dovolj bo. Naredi kakor želiš. Mene na EKO-rdečem forumu zagotovo ne bo
Objavljeno 19 september 2009 - 19:18
Če pa bi rad imel že tako kombinacijo, barv ti manjkajo elementi ki tega grafično povejo, ena ideja na brzino bi bil header v obliki tovarnah ki dimijo z napisom "Is that the future you wont?" ampak če ne bi rad kompliciral z oblikami spremeni barve.
Objavljeno 20 september 2009 - 09:05
Objavljeno 21 september 2009 - 10:26
Lepo da veš toliko o rdeči barvi, samo vprašaj se, koliko drugih ljudi ve toliko o rdeči barvi? Po resnici, se mi niti ni ljubilo prebrat tistega do konca, ne da bi še vedel celotno filozofijo o rdeči barvi. To kar imaš zdaj ti, čeprav morda tematika ok, ampak zaradi designa in barve je "yet another crappy site", katerih je več kot dovolj na spletu...
Namesto da se tu prerekaš z fanti, sprejmi da si nardil narobe, pa četudi ti je rdeča barva tako blazno všeč(forum, tvoj avatar tukaj, filozofija o rdeči barvi,...), raje daj neko nežno stran v svetli kombinaciji in kako pomirjajočo sliko(pokrajina,...) v banner, katera bo spominjala na ekološkost, ne da bi poknil gor termo-elektrarno(to lahko recimo v neko temo o onesnaževanju in tem sr*...).
Čeprav tudi sam ne izdelujem oh in spljoh dobrih strani, samo nekateri pa res imate čist zluftano logiko pri izdelavi strani, potem se pa praskate zakaj ni obiskovalcev in članov.
Objavljeno 21 september 2009 - 12:48
ne se včlant LP
Saj to je ravno problem. Dvomim, da si izdelal forum zase in za svoje prispevke, ki bi jih sam bral. Forum si najbrž izdelal s tem namenom, da bi na njem ljudje objavljali svoje prispevke.
Ljudje smo poleg vsega tudi izjemno vizualna bitja in če ti nekdo ponudi na krožniku neko čorbo rjavkasto zelene barve, ki po možnosti brbota, rahlo dvomim, da boš verjel temu, da je izredno dobrega okusa.
Prav tako velja v internetu. Stvar je potrebno zapakirati v ljudem všečno podobo. Lahko poskusiš sledeče - izdelaš morda še en ali dva dizajna z napotki, ki so ti bili dani v prejšnjih postih in dovoliš obiskovalcem, da glasujejo za najboljšega - boš hitro videl, kaj je ostalim lepše.
Lahko pa seveda vztrajaš pri svojem in se pač zadovljiš s tistimi obiskovalci, ki jih takšen dizajn ne moti.
Objavljeno 21 september 2009 - 13:10
Že po ključnih besedah (v kodi) vidimo, kam pes "taco moli"! Če ne znaš spremenit barve, raje vprašaj, kot pa nekaj pametovat, ker so tukaj fantje, ki to obvladajo. ČE, večina ni zadovoljna, potem je res nekaj narobe ali pa smo vsi "trčeni" in TI (pameten) "vstrajaj" v tem designu!
Če je tebi všeč, to še ne pomeni, da je ostalim; ki MOGOČE, bi obiskali EKO forum in se po tvoje, včlanili?!
Raje prepusti design kakšnemu, ki se spozna na to (in na tem forumu jih ni malo); in ne "apelirat": ne se včlanit!
Spominjaš me na mojo hčerko; "če ne dobim lizike, ki sem jo hotela; pa ne grem iz trgovine!"
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov