Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Pokažite svoje spletne strani in designe

Odgovorov v temi: 1997

#1601 Tomi

Tomi

nOObie

• Members
  • 2 objav

Objavljeno 27 oktober 2009 - 22:25

To je spletna trgovina, ki sem jo naredil: http://www.ideo.si
To pa spletni servis za krajšanje URL povezav s podporo za več domen: http://www.mojurl.com

#1602 Andraž

Andraž

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 17:51

Moja nova stran --> VREME 123. Komentarji zaželjeni.

#1603 snajper_SLO

snajper_SLO

Poročevalec

• Members
  • 732 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 18:17

Moja nova stran --> VREME 123. Komentarji zaželjeni.

Od kod dobivaš podatke za vreme ?
Drugače pa lep izgled pa za moje pojme preprost

#1604 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 18:50

Spodaj piše:

Vir: ARSO

Nevem no ... Brezveze podatke od nekod drugod črpati pa samo videz spremeniti ...

#1605 TechFreak:)

TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Celje

Objavljeno 30 oktober 2009 - 19:36

Nevem no ... Brezveze podatke od nekod drugod črpati pa samo videz spremeniti ...

Google služi kar dobro s to taktiko. :)

#1606 snajper_SLO

snajper_SLO

Poročevalec

• Members
  • 732 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 19:51

Spodaj piše:

Vir: ARSO

Od kot pa bi ti v takšnem primeru črpal podathe ? a sam bi postaje po sloveniji postavil ? :) Nevem, če se bi izplačalo, ker že obstajajo!

#1607 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav
  • Kraj:Krško

Objavljeno 30 oktober 2009 - 21:20

Od kot pa bi ti v takšnem primeru črpal podathe ? a sam bi postaje po sloveniji postavil ? :) Nevem, če se bi izplačalo, ker že obstajajo!

Ah, normalno da se črpa od drugje... pa vse se splača če je obisk <_< poglejte kolk flash games strani je samo v sloveniji, pa še v tujini, pa vsepovsot iste igre, par strani pa dejansko te igre dela... pa se splača tut tem ki jih "kradejo" in ponujajo... obisk = denar :o

#1608 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 22:20

Jah, ampak nevem v čem je potem smisel tega. Stran je sicer lepo izdelana (slikice in to). Ampak zakaj bi nekdo hodil na to stran, ko pa ima tam (ARSO) vse enako in še več. Če že črpaš podatke od tam še nekaj naredi z njimi, ne da jih samo prikažeš. Lahko recimo vodiš statistiko za dva tedna nazaj ... :)

O Googlu pa jaz nič ne vem ...
<_<

EDIT: Aha, vidim, da imaš podatke za več držav. Sicer vse iz ARSO ... Poskusi recimo prikazati podatke iz različnih virov ...

#1609 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 22:39

Jah, ampak nevem v čem je potem smisel tega. Stran je sicer lepo izdelana (slikice in to). Ampak zakaj bi nekdo hodil na to stran, ko pa ima tam (ARSO) vse enako in še več. Če že črpaš podatke od tam še nekaj naredi z njimi, ne da jih samo prikažeš. Lahko recimo vodiš statistiko za dva tedna nazaj ... :)

good point... lahko bi ponudil kaj več... ne vem koliko ljudi kaj išče za vreme po spletu ker nisem nokol nč na tem področju delal... je pa res, da če dobro optimiziraš in prideš na iskalnikih na vrh, bo velika večina prišla vreme pogledat na tvojo stran in ne na ARSO ki je pod teboj na iskalniku <_<

#1610 Andraž

Andraž

nOObie

• Members
  • 13 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 22:48

Jah, ampak nevem v čem je potem smisel tega. Stran je sicer lepo izdelana (slikice in to). Ampak zakaj bi nekdo hodil na to stran, ko pa ima tam (ARSO) vse enako in še več. Če že črpaš podatke od tam še nekaj naredi z njimi, ne da jih samo prikažeš. Lahko recimo vodiš statistiko za dva tedna nazaj ... <_<

O Googlu pa jaz nič ne vem ...
:o

EDIT: Aha, vidim, da imaš podatke za več držav. Sicer vse iz ARSO ... Poskusi recimo prikazati podatke iz različnih virov ...

Iz ARSO tako ali tako vsi povzemajo (TV, časopisi, internet...). Oni so pač plačani iz državnega proračuna (davkoplačevalskega), da državljane oskrbijo s temi podatki. Preglednost moje strani je boljša od ARSOVE (takšno je moje mnenje). Poleg tega pa imam jaz podatke še iz drugih virov ter tudi ARSO-ve nekje prikažem podrobneje (kar se smeri vetra tiče - oni majo samo ikonce, jaz še dopišem natančno smer, sicer nepomemben podatek za mnoge, pa vendar). Poleg tega pa je še dosti ostalih reči izboljšanih, če le bolje pogledaš mojo stran (na primer vremenska napoved za ljubljano maš zgoraj takoj vreme v ljubljani danes na kateri se nahaja poled trenutnega vremena še online kamera - 1 klik in imaš polno podatkov - si poskusil vste te podatke najti na arsovi strani (porabiš kar veliko časa predno ti uspe)? ). Če jo pa samo preletiš in niti ne pogledaš kaj ponuja, potem je pa to druga pesem - v stilu "vremenske napovedi, eh, nič novega, tega je povsod dost" :P Sicer pa tisti, ki se mu bo stran zdela uporabna, praktična, pregleda in bo hitro dobil željeno informacijo, jo bo uporabljal, drugi bo pač informacije iskal na drugih straneh. Jaz vsem, da jo zagotovo bom, se razume :) Hvala vsem za mnenja in komentarje, se bom potrudil in jih poskusil čim več upoštevati. ;)

#1611 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 30 oktober 2009 - 22:48

Zanima me mnenje o tem dizajnu... ker bom za maturo izdeloval spetno stran...

Zamislil sem si nek simple dizajn, s čim manj slikami, ampak da zgleda v redu

prvi screen je iz FF, stran tako prikaže tudi Safari in Chrome:
Objavljena slika

Tole pa je iz Opere in prav tako pokaže tudi IE:
Objavljena slika

Razlika je zaradi tega, ker IE in Opera ne poznata "border-radius"... :)

#1612 Alex

Alex

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 31 oktober 2009 - 14:19

No pa zdj malo moj projekt sicer v Joomli ampak ok XD

http://www.radio-obala.si

Če lahko prašamkako bi povečal malo obiskanost strani ?
Čeprau tudi pomoč bi iskal XD

#1613 bajdec

bajdec

Poročevalec

• Members
  • 540 objav
  • Kraj:Podkum
  • Interesi:Izdelava spletnih strani

Objavljeno 31 oktober 2009 - 15:30

Zanima me mnenje o tem dizajnu... ker bom za maturo izdeloval spetno stran...

Zamislil sem si nek simple dizajn, s čim manj slikami, ampak da zgleda v redu

prvi screen je iz FF, stran tako prikaže tudi Safari in Chrome:
Objavljena slika

Tole pa je iz Opere in prav tako pokaže tudi IE:
Objavljena slika

Razlika je zaradi tega, ker IE in Opera ne poznata "border-radius"... :)

Lep design, enostaven, vendar mi je vsec. To tezavo z border radious resis tako, da naredis slike, menija, tam kjer bodo novice ali kar bo, pa razrezes na vec delov, enako naredis s sidebarom, pa footer naj bo taksen podoben meniju, na sredini pa copyright,

#1614 kljuka

kljuka

Pomagač

• Members
  • 367 objav

Objavljeno 31 oktober 2009 - 16:05

Alex, Vam je ušeč nova spletna Stran ?

Ne, ni mi ušeč. Poleg ogromno napak pri pisanju je tudi design čuden. Če je stran v temnem stilu, naj bo vsa v temnem. Pri tebi pa izstopajo neki beli kvadrati in slike ven. Zgoraj bi bilo tudi dobro poravnati logo in poslušaj pravokotnik. Lahko bi namestili tudi slovenski jezik ...

#1615 Nejc

Nejc

Gospod s kravato

• Moderators
  • 1.058 objav

Objavljeno 31 oktober 2009 - 16:11

Lep design, enostaven, vendar mi je vsec. To tezavo z border radious resis tako, da naredis slike, menija, tam kjer bodo novice ali kar bo, pa razrezes na vec delov, enako naredis s sidebarom, pa footer naj bo taksen podoben meniju, na sredini pa copyright,

sidebar sem popravil mal tisto rumeno ker tle izgleda čudno...

Hvala bajdec, drugače vem kako se reši problem, ampak hočem vse "brez" slik (zaenkrat so 3, twitter in pa gradient pri navigaciji in ozadju). Glede na to da ne delam za nobeno strano oziroma je kod da bi bil sam stranka, mi je ok tudi 4oglato in bom pustil tako kot je... do mature je itak še dobre pou leta, mogoče do takrat že kaj uredijo (vsak za Opero), drugače bo pač tako, itak lahko zagovarjam z optimalnostjo če bo že kdo vprašal :)

za footer pa res še nisem študiral kakšen bi bil... bom poskusil kaj podobnega meniju kot si rekel... hvala <_<

Ne, ni mi ušeč. Poleg ogromno napak pri pisanju je tudi design čuden. Če je stran v temnem stilu, naj bo vsa v temnem. Pri tebi pa izstopajo neki beli kvadrati in slike ven. Zgoraj bi bilo tudi dobro poravnati logo in poslušaj pravokotnik. Lahko bi namestili tudi slovenski jezik ...

podpis... header je čisto zgrešen in razmetan... prav tako tisti bel kvadrat na desni... obisk si pa dvigneš tako, da poskrbiš za optimizijo, kako in kaj je nekaj na netu... ampak dokler bo stran takšna, se bodo obiskovalci obračali stran in ne boš imel nič od njih...

#1616 Alex

Alex

nOObie

• Members
  • 3 objav

Objavljeno 31 oktober 2009 - 18:24

WTF?
Pa sej je slovenski jezik samo nekam ne deluje prau z tem templatom .... Template je pobran ker sam se mi ne da glih ga delat.... Beli Kvadratki .... Zato piše BETA XD Nisem glih programer da bi popravljal ker se še mal učim

#1617 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 01 november 2009 - 07:53

Alex, preberi si 1. člen: http://www.racunalni...i...mp;f=1&id=1 in ga tudi upoštevaj od zdaj naprej. V nasprotnem primeru bodo sporočila brisana.

#1618 bajdec

bajdec

Poročevalec

• Members
  • 540 objav
  • Kraj:Podkum
  • Interesi:Izdelava spletnih strani

Objavljeno 10 november 2009 - 19:55

No, še ena izmed mojih spletnih strani: http://bajdec-03.co.cc/blog
Design ni moj, ker nimam nobene idejo o designu, je pa moj celoten blog sistem. Sepravi sem izdelal cel blog sistem in nanj dal eno brezplačno css temo :)
Mimogrede, na strani pustite kakšne komentar :beer2:

#1619 TechFreak:)

Spammer

• Members
  • 4.591 objav

Objavljeno 10 november 2009 - 20:02

Lepo. Koliko queryjev porabi stran?

#1620 fajtd

fajtd

Vajenec

• Members
  • 287 objav
  • Kraj:Maribor

Objavljeno 24 november 2009 - 14:24

Pozdravljeni.
Zanima me, kaj menite o moji strani. Stran je sicer še v nastajanju, tako da nekaj vsebine je že, sicer pa me bolj zanima vaše mnenje o dizajnu.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov