Microsoft Windows Vista
Ustvaril
colnago
, jul 17 2005 18:56
Odgovorov v temi: 1959
Objavljeno 10 oktober 2006 - 14:12
Hm... možno, da tudi do junija... v glavnem, legalno je, pa kakorkoli ga dobiš. Ok, edino pač cdkey rabiš dobit od mikrosofta.
EDIT:
Aja, pa nekaj bi vprašal... Ali ima kdo kakšne izkušnje s kakimi klienti z EAP avtentikacijo? secureW2 mi ne deluje kot bi moral v Visti... In posledično se tudi ne morem povezat na net v študentskem domu... Pač, če se bo kdo kje kdaj spotaknil ob kako rešitev, je bom vesel.
EDIT:
Aja, pa nekaj bi vprašal... Ali ima kdo kakšne izkušnje s kakimi klienti z EAP avtentikacijo? secureW2 mi ne deluje kot bi moral v Visti... In posledično se tudi ne morem povezat na net v študentskem domu... Pač, če se bo kdo kje kdaj spotaknil ob kako rešitev, je bom vesel.
Objavljeno 10 oktober 2006 - 14:16
Ja, pač sem mislil, če si novi uporabnik. Sej tudi cdkey od Beta 2 deluje. Nekako pa še kolebam, ali bi probal še x64 verzijo... Ampak že nasploh so skopi z gonilniki pa z delujočimi programi... Nekako samo žalostno tam piše AMD x64 (na mojem procesorju namreč
), ko pa ni nič konkretnega 64 bitnega narejenega :
Objavljeno 10 oktober 2006 - 21:57
RC1 in RC2 nista za v prodajo. To sta "zadnji" dve testni različici. Na prodajne police bo prišla final verzija in ne RC (release candidate). Je pa načrtovana za Januar 2007.A lahko še nekaj...
Kdaj prideta uradno na prodajne police Vista RC1 ter RC2, da jih lahko že vsakdo kupi?
Sprašujem za kolega, ki imajo doma podjetje, pa je boljše, če kupijo Visto kot XP, samo, če bo hitro prišla ven
Objavljeno 11 oktober 2006 - 08:00
Objavljeno 11 oktober 2006 - 08:34
Dobra marketinška poteza. Izgleda, da se obeta boost prodaje XPjev.
Aja, PS:
Prva večja (zame kar ogromna) črna pika Visti: BSplayer predvaja zvok, videa pa ne. I don't like that. Codeci so že vsi lepo in prav inštalirani. Ampak BS predvaja samo zvok. Da ni spet neka fora prisiljevanja folka na Media Player >: . Sej ni tolko napačen, samo vseh formatov pa tudi ne podpira (en od njih je ogm (ogg vorbis)) Zaradi tega pa mi mikrosoft res gre v nos pi mu m. Prvo skenslancija openGLja, zdej pa še odprtokodnih formatov? Blah.
Aja, PS:
Prva večja (zame kar ogromna) črna pika Visti: BSplayer predvaja zvok, videa pa ne. I don't like that. Codeci so že vsi lepo in prav inštalirani. Ampak BS predvaja samo zvok. Da ni spet neka fora prisiljevanja folka na Media Player >: . Sej ni tolko napačen, samo vseh formatov pa tudi ne podpira (en od njih je ogm (ogg vorbis)) Zaradi tega pa mi mikrosoft res gre v nos pi mu m. Prvo skenslancija openGLja, zdej pa še odprtokodnih formatov? Blah.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov