Microsoft Windows Vista
Ustvaril
colnago
, jul 17 2005 18:56
Odgovorov v temi: 1959
Objavljeno 11 oktober 2006 - 09:10
Niso. VLC player in predvaja video. Media Classic predvaja video, hrček v koleščku predvaja video, samo BSplayer ne. Sux
Pa glede na to, da sem probal tudi obični nekompresirani .avi, pomeni, da nekaj ne štima. Bi blo fajn, da bi Webteh čimprej spackal neki patch oz. kar novi branch za Visto.
Pa glede na to, da sem probal tudi obični nekompresirani .avi, pomeni, da nekaj ne štima. Bi blo fajn, da bi Webteh čimprej spackal neki patch oz. kar novi branch za Visto.
Objavljeno 11 oktober 2006 - 10:43
Glede Viste mi je zanimiv ta podatek:
Prevedeno: 90% racunalnikov se je sesulo!??!
Vir: NewYorkTimes-> http://www.nytimes.c...o...nyt&emc=rss
"Vista has also been tested extensively. More than half a million computer users have installed Vista test software, and 450,000 of the systems have sent crash data back to Microsoft. "
Prevedeno: 90% racunalnikov se je sesulo!??!
Vir: NewYorkTimes-> http://www.nytimes.c...o...nyt&emc=rss
Objavljeno 11 oktober 2006 - 21:21
Ja, možno!
Samo često se tudi dogaja, da leži razlog na kakem od programov, pa pade
krivda na OS!Ali pa se nekateri "izživljajo" nad sistemom.
Zadnji Windowsi, ki so se mi rušili, so bili Me, potem nikoli več.Zato me vseeno
malce čudi.
A če je bilo v resnem časopisu tako objavljeno, bo že držalo!In koncemkoncev
bo Vista potem le še boljša(upajmo!)!
Samo često se tudi dogaja, da leži razlog na kakem od programov, pa pade
krivda na OS!Ali pa se nekateri "izživljajo" nad sistemom.
Zadnji Windowsi, ki so se mi rušili, so bili Me, potem nikoli več.Zato me vseeno
malce čudi.
A če je bilo v resnem časopisu tako objavljeno, bo že držalo!In koncemkoncev
bo Vista potem le še boljša(upajmo!)!
Objavljeno 12 oktober 2006 - 00:28
scarab79, to so spet čenče na račun MS. Jaz in nihče, ki ga jaz poznam, ni imel nobenih težav z Visto. Že ne znajo inštalirat, ali pa pač zgolj tlačijo Microsoft. Smo že navajeni tega :zvizg:
Sem napisal, da sem imel tezave z RC2 ze pri namestitvi. RC1 mi je delovala brezhibno. RC2 pa se mi je random sama od sebe resetirala, ko pa sem hotel naredit shutdown oz. restart pa se je masina obesla. Zgleda je z RC2 sla kompatibilnost z mojim sistemom po gobe. Kot sem pa ze prej rekel, je pa RC1 deloval "skoraj" brezhibno.
P.S.: Pri RC2 ni bla napaka na mediju, ker je instalacija iz istega medija pri ViSoKi180 delovala brezhibno in ni imela enakih simptomov kot moj PC.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov