Microsoft Windows Vista
Ustvaril
colnago
, jul 17 2005 18:56
Odgovorov v temi: 1959
Objavljeno 13 januar 2007 - 18:30
No sedaj sem formatiral visto in jo naložil na drugo partricijo na isti disk. Naenkrat pa mi ne zaznava sata diska. V biosih sem že vse kombinacije probal in sem skoraj 100% da so iste nastavitve kot prej ko je delalo. V device managerju ga pokaže in piše da deluje normalno, pod disk maneger pa mi tudi napiše da je offline torej vgasnjen. Zakaj se ne vklopi skup z računalnikom...
Objavljeno 18 januar 2007 - 15:59
Ali kdo ve, kje bi lahko dobil audio gonilnike za Visto. Matično pa imam Asus P4PE2-X. Pregledal sem cel splet, toda ne najdem nikjer gonilnikov
glede na to da asus ne proizvaja zvočne kartice se obrni na proizvajalca zvočne kartice(domnevam integrirane) jaz sem imel isti problem driverji za visto so bili le na strani od proizvajalca kartice čeprav od kar je vista uradno zunaj bi moral dobiti gonilnike na asus strani
drugače pa prašaj na strani od asus-a
Objavljeno 18 januar 2007 - 17:13
Ali kdo ve, kje bi lahko dobil audio gonilnike za Visto. Matično pa imam Asus P4PE2-X. Pregledal sem cel splet, toda ne najdem nikjer gonilnikov
glede na to da asus ne proizvaja zvočne kartice se obrni na proizvajalca zvočne kartice(domnevam integrirane) jaz sem imel isti problem driverji za visto so bili le na strani od proizvajalca kartice čeprav od kar je vista uradno zunaj bi moral dobiti gonilnike na asus strani
drugače pa prašaj na strani od asus-a
Si poskusil z Windows update?
Objavljeno 20 januar 2007 - 22:37
Ker ma tema 50 strani, se mi ne da vsake pregledovati. Sprašujem pa vas, ima vista mogoče kakšne vohunske programe. Mogoče program ki posreduje informacije o piratskih muskah, filmih, igrah, ...? Ima vista kaksen validation? Prosim ce me kdo najbol osvesti o tem, prosim
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov