Microsoft Windows Vista
Objavljeno 20 maj 2007 - 17:39
Objavljeno 21 maj 2007 - 19:57
Vseeno.
Na kratko:
Večinoma je težava v slabem računalniku. Neka aplikacija/igra dela na Visti slabše kot na XPju če je pc slab.
Objavljeno 21 maj 2007 - 20:04
Sem že napisal en dolg odgovor, vendar je vaša neuporabna spam zaščita napisala napako. In tako bi naj zdaj spet še enega napisal. Kdo bo še sploh na ta forum pisal če samo spam zaščito ven meče...
Gumb "nazaj" v 99% "vrne" napisano. Zaščita je slaba a bolje kot nič. Od njene implementacije se je število spam prispevkov zmanjšalo za 98%.
Vseeno.
Na kratko:
Večinoma je težava v slabem računalniku. Neka aplikacija/igra dela na Visti slabše kot na XPju če je pc slab.
Nekatere pa delujejo bolje. Če kdo ugotovi zakaj ...;
Objavljeno 24 maj 2007 - 12:09
Zahtevani gonilnik za napravo s pogonom CD/DVD manjka.
Pred tem pa sem že prišel do izbire particij in eno formatiral, potem pa se je namestitev prekinila :bah: Kateri gonilnik moram imeti?
EDIT: sem ponovno zagnal inštalacijo pa je potem šlo normalno naprej ;-)
Objavljeno 26 maj 2007 - 20:22
Malo je blo problemov s programi, ker niso vsi prirejeni za visto. AutoCad 2008 pa je še boljši, ker podpira multi-core in se to kr dost pozna.. Mrde bi mogu imet priporočljivih 2 GB rama pol bi pa res delal kot še nikol.
Tko da... strah pred Visto je bil odveč... :bow:
Objavljeno 28 maj 2007 - 15:30
Imam pa manjšo težavo. Nevem kako naj nastavim, da so prikazane skrite datoteke in kako naredim, da so prikazane končnice datotek.
Objavljeno 29 maj 2007 - 11:08
webphp, isto nastaviš kot v XP-jih. Odpreš raziskovalca "Computer" - Tools - Folder options - zavihek "Viev" - Poiščeš vrstico "Hiden Files And Folders" in označiš "Show Files And Folders" (za skrite datoteke in mape). Eno vrstico dalje pa odstraniš kljukico pred "Hide Extensions For Known File Tipes" (za prikaz končnic datotek). Do teh nastavitev lahko dostopaš tudi iz Nadzorne plošče - Folder Options, dalje pa kot je zgoraj napisano. :zvizg:
Objavljeno 29 maj 2007 - 15:56
Odpreš raziskovalca, izbereš Nadzorna plošča, izbereš Klasičen pogled, Možnosti mape in potem tam Pogled.
medic, AMD Turion 64 x2 Mobile Technology (1.6GHz), ATI Radeon Xpress 1100, 100GB ATA disk, 1GB DDR2 rama.
Zanimo je, da mi dela zelo v redu. Sem imel včeraj odprto nekaj IEjev (vsakega z nekaj zavihtki), nekaj map, nekaj stvari na nadzorni plošči, WMP, Office Word 2007 in Powerpoint 2007, WLM, Notepad++ in mi je normalno delalo.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov