Microsoft Windows Vista
Objavljeno 08 september 2007 - 16:43
Objavljeno 08 september 2007 - 20:03
Kaj če bi te programe ven zmetu mislim dol butnu odinštaleru...pa bo ane
Zakaj Vista za vsako stvar vpraša zato, da ščiti svoje butaste uporabnike...
http://www.youtube.com/watch?v=fupFba-_7-M&NR=1
Sem šel na MAC...doma sestavljen cena 270€ :ok:
No no drugače Visto uporabljam na prenosniku in deluje gladko brez težav tako, da ne razmišljam da bi jo "dol butnu", če nimaš odgovora na vprašanje, oz. ne veš kako zadevo rešiti potem ti predlagam, da zadeve ne komentiraš.
Objavljeno 08 september 2007 - 20:40
Mogoče je tole prišlo s kakšnim updatom, vendar ne vem katerega odstraniti.
Objavljeno 16 september 2007 - 20:00
mene pa zanima le mi lahko pomagate pri mojemu problemu in sicer mi vista izgublja nastavitve, ki jih sprejmem kot administrator (uac imam na off), in sicer mi izgublja default nastavitve za programe (privzeti programi) bolj natančno predvsem za firefox in thunderbird... Nastavim vse možnosti ki mi jih ponuja kot privzete pri privzetih programih, potem pa se v roku parih dni vse nastavitve povrnejo na originalno stanje (torej privzet rata internet explorer, windows mail...). Prav tako me zanima zakaj mi v device manager-ju ne sprejme nastavitve oz. izgubi nastavitve. Nastavim na usb-jih da jih ne more izklopiti, da bi varčeval z baterijo, ko pa resetiram pa se tudi te nastavitve resetirajo.
Zanima me tudi če veste kako bi lahko za stalno ukinil proces asghost.exe oziroma global virtual card host ?
Objavljeno 17 september 2007 - 08:02
Objavljeno 19 september 2007 - 09:09
Kupil sem prenosnik Toshiba A200-10x T5600, 1GB ram,
NVIDIA GeForce Go 7300,
Vista Home Premium 32-bit.
Problem, ki mi ga Vista povzroča je pri nepodpiranju različnih crackanih programih, ki jih uporabljam (Dreamviewer, Cool Edit, Cake Walk-muzika)
Hotel sem preiti na XP, pa ne najde nobenih gonilnikov, ne za grafično, ne za avdio..
Mi lahko keri kaj svetuje?
Objavljeno 19 september 2007 - 09:21
sigurno so driverji za XP preglej na Toshibini straniHey!!!
Kupil sem prenosnik Toshiba A200-10x T5600, 1GB ram,
NVIDIA GeForce Go 7300,
Vista Home Premium 32-bit.
Hotel sem preiti na XP, pa ne najde nobenih gonilnikov, ne za grafično, ne za avdio..
Mi lahko keri kaj svetuje?
drugače mi pa ni jasno, da ti vista zavira odpiranje krekanih programov,
misli, da je tukaj razlog, ker še niso podprti za delovanje na vista sistemu
Objavljeno 01 oktober 2007 - 12:15
Objavljeno 01 oktober 2007 - 15:37
Kar se tiče izdelave čistega DVD-ja: Naloži si čist sistem, gor daj samo driverje in programe, brez katerih ne gre. Potem si pa ghostaj to particijo. Image naredi na drugo particijo ali pa še bolje na zunanji disk. Naslednič ko nalagaš win samo povoziš celo particijo, traja pa recimo 20 min da imaš popolnoma postavljen sistem.
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov