Microsoft Windows Vista
Objavljeno 11 februar 2008 - 16:57
Thomas33, sem si namestil SP1 in dela brez napak. :ok:
Edino gonilnike za zvok sem si moral ponovno namestiti drugače pa nisem opazil nobene spremembe.
Torej SP1 je brez "vidnih" sprememb v delovanju. :nene:
Saj pravim, dela brez napak, ampak razlike jaz ne opazim.
Vidim da ima večina laptopov po i gb rama..pa me zanima če je to sploh dovolj za nemoteno delovanje viste in drugih programov, ki porabijo malo več rama?
Za Basic in za relativno nezahtevno uporabo je zadosti ja.
Objavljeno 13 februar 2008 - 16:09
VISTA SP1 (Build.6001.18000) final
![]()
http://www.newtorren...ad.NFO-nDn.html
Popravek, zadeva je zadeva BETA in ne final.:roll:
Jaz sem si tale SP1(beta) povlekel dol kakih 14dni nazaj. Meni se ne zdi, da bi sistem delal kaj hitreje. Vmes sem moral zaradi določenih razlogov reinštalirati OS in si ga v drugo nisem naložil.
Bom raje počakal na update(ko bo zadeva final) tako kot je rekel Red :ok:
Hjo, ali lahko zdaj kdo potrdi ali je to final edition ali je beta.Vlečem sicer dol, ker nimam še nobenih popravkov, a bi rad vedel.
P.S.: NUJNO! :joj:
Objavljeno 15 februar 2008 - 17:59
Čisto normalno je ja. :ok:Ali je možno, da Vista Home Basic deluje na računalniku, ki ima procesor Pentium 4 3 Ghz in 1024 MB RAM-a in je RAM v normalnem delovanju zaseden 35-50%? Sprašujem zato, ker sem jo namestil na tak računalnik in dela brez problema :?:
:woot:
Objavljeno 15 februar 2008 - 19:00
Jaz sem totalno navdušen nad Vistinim Windows mail-om in njegovo sposobnostjo ločevati spam od pravih sporočil. Take učinkovitosti še nisem videl še na nobenem poštnem odjemalcu. Pri meni se še ni zgodilo, da bi v "inbox" padel kašen spam. Čisto vsakega prepozna in ga "vrže" v "Junk E-mail".
Zelo dobra in obširna je tudi opcija nastavljanja "Junk E-mail options", kjer lahko nastaviš od nivoja junk e-mail-a, varnih pošiljateljev, blokiranih pošiljateljev, mednarodne domene ter phishing-a. Š e posebej lepo se vidi kateri maili so phishing narave.
Skratka, kapo dol Microsoftu za izreden napredek v poštnem odjemanju, ki je iz starega outlook-a(ki ni imel sposobnosti ločevati "zrnje od plevela") prešlo na zelo zavidljivo raven... :bow:
Objavljeno 17 februar 2008 - 10:48
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov