Microsoft Windows Vista
Objavljeno 10 november 2008 - 16:51
juzni, če ti teče v ozadju 90 procesov ni problem v OS-ju ampak v tebi. :joj:
Heh, nekako vem, ampak katere procese naj izklopim? In zakaj za vraga sploh dela 90 procesov?
Nažalost se ne spoznam veliko na to, in nočem nič delat na pamet
Bom dal print screen, pa mi vi povejte kaj lahko vse izklopim
-------------------
Evo, sem dal slike gor, pa mi vi povejte, katere procese lahko izklopim

Objavljeno 10 november 2008 - 17:26
Jaz imam 2 gb rama, in lahko mirno rečem da je to premalo
Ta vista je požrešna kot hudič, v ozadju poteka 90 procesov,.....!!!!!
Kmalu bom formatiral laptop, in prešaltal nazaj na xp, še prej bom pa sprobal ubuntu
LOL
ni vista kriva za tvoje probleme ampak proizvajalec tvojega laptopa. Že pri nekaj laptopih sem ugotovil da podjetja namečejo gor en kup neuporabnih programov katera non stop tečejo v ozadnju. Če se boš znebil vse te programe (ne DRIVERJE) in lepo počistil laptop ne boš potreboval formatiranja. Naj te še opomnim da ni mus da boš dobil driverje za XP.
Objavljeno 10 november 2008 - 17:46
Sicer pa, tisti ki se spoznate na te zadeve, preglejte slike, ki so zgoraj objavljene, in prosim povejte, katere procese lahko izklopim.
Hvala
Objavljeno 10 november 2008 - 18:40
juzni, najprej pojdi pod start in v search vpiši msconfig, klikni zagon in poglej katere programe ne rabiš, da se ti zaganjajo in jih odkljukaj. Če pa ne veš katerih ne potrebuješ, pa lahko tukaj nalepiš screenshot in ti bomo pomagali.
Sej to je problem, ne vem katere ne potrebujem
Sem že nalepil screenshot...par postov višje
Objavljeno 10 november 2008 - 18:44
Wizmaster, tu se pa strinjava....toshiba nameče na računalnik en kup svinjarije, ki je nikoli ne uporabljam.
Sicer pa, tisti ki se spoznate na te zadeve, preglejte slike, ki so zgoraj objavljene, in prosim povejte, katere procese lahko izklopim.
Hvala
Če mene uprašaš bi jest ne odklopil ampak brisal ven skoraj vse, če ne kar vse od to- šiba. ker razni baterijski monitor in podobno ima vista čisto vredu porihtano. Prav tako bluetooth software (prej se pozanimaj ker nekateri bluetooth na prenosnikih ne dela če nimaš njihov program), wirelles, nero, google stvari,....
Objavljeno 10 november 2008 - 18:58
svchost je proces Windows-a in če boš izklopil kakšnega tega ti Windows ne bo deloval pravilno. Te procese pusti pri miru.
Objavljeno 13 november 2008 - 05:28
Zasedenost mojega diska z Vista Ultimate SP1 64bit je 46GB z vsemi posodobitvami, programi (NERO, TIS, Microsoft Office 2007, Adobe Ps in manjšimi, ...), igro (FIFA 09), ... in to skupaj z nekje 15GB "shadow space" za obnovitvene točke.
Objavljeno 16 november 2008 - 18:22
http://www.microsoft...ils...XuZ/hSA==
Objavljeno 24 november 2008 - 16:33
Matična plošča: Intel Black Dragon P35 EC
Procesor: Intel Core2 Duo E8400 3GHz
RAM: Hynix 2GB DDR2-800 (400 MHz)
Grafična kartica: Nvidia Gigabyte GTX 260
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov