Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del

Odgovorov v temi: 382

#261 Carpe_Diem

Carpe_Diem

Raziskovalec

• Members
  • 91 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Okolica Ilirske Bistrice
  • Interesi:gaming & računalništvo, airsoft, diatonična harmonika

Objavljeno 01 april 2009 - 16:49

Hydr@, se povsem strinjam s tabo. Že dolgo nisem gledal tako slabega filma. Pričakoval sem mnogo mnogo več, bil sem navdušen nad naslovom saj sem tudi sam svojčass nažigal igro Far Cry. Totalno vse v filmu je bilo slabo.

Kot je že Hydr@ povedal, film me je spravil v obup. :mrgreen: Ne si ga ogledati, ker je brezveze.

Drugače pa sem si ogledal nazadnje še:

Seven Pounds 10/10
Res odličen film. Zgodba in vse skupaj mi je bilo zelo zelo všeč. Will Smith mi je še enkrat dokazal da je igralec velikega kova.

Max Payne (8/10)
Dober film, sicer moram priznati da istoimenske računalniške igre nisem igral (moji prijatelji ki so igro igrali pravijo da je zgodba spremenjena). Torej če bi igro igral bi pomojem opazil da je zgodba spremenjena, tako pa ne vem kakšan je prava zgodba in zgodba iz filma mi je bila zelo všeč.

Operation Valkyre (9/10)

lp

#262 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 02 april 2009 - 21:31

WHILE SHE WAS OUT
Malce drugačen triler, z zanimivim začetkom in klavrnim razpletom. Na začetku zanimiva in malce napeta, vendar je od sredine do do konca film preveč razvlečen in nič kaj posebej zanimiv. Pa ajde, je še kar dober.

Objavljena slika

Objavljena slika

Moja ocena: 6/10

#263 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 03 april 2009 - 15:36

MAX PAYNE
Film posnet po igri, preseneteljivo ali ne, nisem zasledil, da bi imel v filmu prste Uwe Boll. Ampak, živa katastrofa. Po 50ih minutah sem vstal in šel raje na pijačo. Totalno zgrešen film, totalno mimo zgodbe v igri, totalno dolgočasen, totalno nezanimiv, totalno zgrešen in krneki, totalna nula!
Raje si privoščite kavo v bližnjem lokalu ali preberite najbolj dolgočasno knjigo, ki jo najdete. Zagotavljam, da boste bolje preživeli čas, kot ob tem filmu. Nisem ga gledal do konca, ker pri 50ih minutah nisem zdržal več.

Moja ocena: 0/10

#264 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 03 april 2009 - 19:31

Inkheart 5/10
Precej otročji film odraslim ga nebi priporočal, prav tako glavni igralec nekako ni pasal noter!
Zgodba govori o čudežnem daru s katerim možak iz knjige prikliče stvari, tako je pred leti na svet priklical bandite svojo ženo
pa poslav v čudežno deželo. Baditi ga po nekaj letih najdejo glavni hoče bogastvo in "senco" še eno pošast ki jo lahko kontrolira. Konec je strašno neumen na srečo hiter.

10 Dead Men 2/10
Zanič film vidi se da je poceni verzija, psihopatski glavni igralec pobija vse ki so odgovorni za umor njegove drage.
Na koncu pa sledi prsenečenje spregovori prvi stavek =)

MAX PAYNE 5/10

#265 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 11:56

SLUMDOG MILIONAIRE
Film z zanimivo zgodbo, ki govori o življenju v Indiji in kako se otroci prebijajo iz dneva v dan. Jamal je ža na samem začetku na vročem stolu, skozi film pa boste spoznali, kako ga je največkrat kruto življenje pripeljalo do 10mio rupij. Neke napetosti ni, ker je že na začetku jasno, da je dosegel glavno nagrado, a je film zanimiv, ker je drugačen od že prevečkrat videnega.

Moja ocena: 8/10

#266 Korency

Korency

nOObie

• Members
  • 4 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 14:54

Watchmen 9/10

Res odličen film, nič kaj podoben prejšnjim stripovskim junakom.
Če imate možnost si ga le oglejte, priporočam.

Pripete priponke

• watchmen_poster_jackie_earle_haley.jpg

#267 Free ipod

Free ipod

Govorec

• Members
  • 2.481 objav
  • Kraj:Cerkno

Objavljeno 05 april 2009 - 15:01

Il Buono Il brutto il cattivo
The good, the bad and the ugly

Ni ravno prišel v kino ampak če kogarkoli zanima kake filme so vaši starši gledali učasih je vredno ogleda. Meni je bil film odličen, res nekaj drugačnega. Nasvet: ne obupat po 5 minutah ali po pol ure, poglejte do konca.

Ocena: 8/10

#268 blastx

blastx

nOObie

• Members
  • 9 objav

Objavljeno 05 april 2009 - 18:16

The good, the bad and the ugly je carski 10/10,
sploh pa je najbolje ker ni iz holywooda in je 100% napumpan z akcijo.

#269 !Raffy!

!Raffy!

Mojster

• Members
  • 1.666 objav
  • Kraj:Somewhere over the rainbow ;)
  • Interesi:Fitness, glasba, šport...

Objavljeno 16 april 2009 - 15:37

Yes Man (7/10) Solidna romantična komedija <_<

#270 Carpe_Diem

Carpe_Diem

Raziskovalec

• Members
  • 91 objav
  • Kraj:Okolica Ilirske Bistrice
  • Interesi:gaming &amp; računalništvo, airsoft, diatonična harmonika

Objavljeno 18 april 2009 - 22:03

Fast and Furious 4 (9/10)
Odličen film. Navdušila sta me predvsem dobro nadaljevanje zgodbe iz prvega dela in dobra igralska zasedba ter kakopak dobro ulično dirkanje (ki ga pa je žal za odtenek manj, kot v prejšnjih delih).

#271 gggggg123

gggggg123

Pomagač

• Members
  • 442 objav
  • Interesi:PC in vse kar je povezano z njim

Objavljeno 24 april 2009 - 00:54

Ong bak 2 8.5/10
Že prvi del je bil zelo dober malo me je bilo strah da bi zasral dvojko pa je ratal zelo dober film. Nekateri jokavi prizori so zelo neumni bolje bi bilo da bi jih odstranil glavna zgodba je slaba, tepež je pa 1A in to je tudi vse kar šteje tukaj glavni igralec Tony Jaa obvlada najbolj mi je bilo všeč ko se je moral dokazat in premagat nekaj nasprotnikov vsak s svojim stilom temnopolt velikan ga je kar lepo zmatral ;).

American High School 1/10
Zgodba nikakva, neumnosti polno srednja šola :) v resnici se pa gre o tem da bi vsak hotel naskočit vsako dečvo.
Oceno bi dal 0 vendar nekako ne morem zaradi luštnih deklin vsaj nekaj vredno ogleda ;).

Impact 6/10
Težka ocena, zanimiva zgodba.

#272 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 27 april 2009 - 17:41

DEAD SILENCE
Film režiserja Žage.
Film je za pogledat, ni slab, ni pa spet nevem kako dober. Je pač grozljivka, še ena, kjer se nisem presral niti enkrat, čeprav je zgodba zanimiva, pa za marsikoga bo film strašen (duhovi, lutke). Konec je svetoven, začetek je zanimiv, sredina se malce vleče, vendar te nekako potegne vase. Skratka, je za pogledat.

Moja ocena: 5/10

#273 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 03 maj 2009 - 14:13

THE DAY AFTER TOMORROW
Film o posledicah globalnega segrevanja. Precej znan.
Hja, začetek je nekako zanimiv, toliko, da najdeš udoben položaj na kavču. Pri sredini te potegne vase, bolj kot gre proti koncu, bolj začneš razmišljati o tem, da bi poklical kolege za drink ali kaj podobnega, ker te enostavno mine. Mene moti, ker so vsi posebni in spektakularni efekti v samem začetku in sredini, pri koncu pa postane povsem dolgočasen, nezanimiv, konec je točno tak, kot se za Hoolywood spodobi, torej, klasičen in dolgočasen.

Nekje v sredini :D

#274 Underground

Underground

Sufler

• Members
  • 175 objav
  • Kraj:Celje
  • Interesi:NFS

Objavljeno 03 maj 2009 - 14:29

Hitri in drzni 4 (2009)
Film me je kar navdušil, všeč mi je bil začetek in konec, vmesni del se je malo vlekel. Res da malo manj dirkanja, ampak film je bil vseeno zelo napet. Mogoče malo preveč "sci-fi" dirkanje na momente, ampak dobro. 9/10
Dvojna igra (2009)
Film me je popolnoma razočaral. Trailer je napovedoval veliko več kot pa razvlečeno, nepojasnjeno zgodbo, ki smo jo videli v filmu. 3/10

#275 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 03 maj 2009 - 19:07

Taken- akcijski film

Zgodba o ugrabitvah mladih šrudentk v Parizu in njihova prodaja za prostitucijo. Vplete se osebna zgodba upokojenega telesnega stražarja, ko mu ugrabijo njegovo hčerko.

Film prepleten z akcijo, družinsko zgodbo in neizmerljivo hčerinsko ljubeznijo.

Ocena: 8/10

#276 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav

Objavljeno 10 maj 2009 - 16:50

THE RED BARON (Der rotte Baron)

Dober film, ravno prav dolg, konec pričakovan, pa vseeno, film je hud. Dobri efekti v akciji, malo romance, akcije, ma vsega po malem.
Film govori o prvi svetovni vojni in o rdečem baronu. Čeprav je naslov filma rdeči baron, ima isti vzdevek tudi glavni junak filma. Skratka, dober muvi :)
Zgodba malce spominja na film Pearl Harbor...

Moja ocena: 8/10

#277 KOLAC

KOLAC

Igračar

• Members
  • 138 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 10 maj 2009 - 21:40

Crank: High Voltage (2009)
iMDB Rating: 7.2/10
Moja ocena: 7/10
Genre: Action | Crime | Drama | Fantasy

Čisto odtrgan film. Nekateri prizori so res malce "bolani", vdrugih pa crkneš od smeha :( Po mojem mnenju so malce pretiravali s fantazijskimi prizori, ki jih je preveč v filmu, to je samo moje mnenje, drugače film vreden ogleda :)

#278 777trobentica

777trobentica

Poročevalec

• Members
  • 660 objav
  • Spol:Ženska

Objavljeno 17 maj 2009 - 13:56

GRAN TORINO (10/10)

Izredna drama, z odličnim Clint Eastwoodom na čelu, zgodba o rasizmu, o privlačevanju nasprotij, o prijateljstvu med neenakimi,...skratka zelo vreden ogleda.

#279 Marko_

Marko_

Raziskovalec

• Members
  • 25 objav

Objavljeno 17 maj 2009 - 14:31

Fast and Furious 4 (5/10)
Vredno ogleda? Igralska zasedba je dobra, ampak film pokvari dirkanje, ker ga je zelo malo...

Crank: High Voltage (7/10)

Film je nor !!! Ampak kot ze zgoraj omenjeno... nekateri prizori se enostavno prevec out!

Fired Up 2009 (6/10)

Komedija... Pogledal predvsem zaradi velikooo lepih deklet :)

#280 KOLAC

KOLAC

Igračar

• Members
  • 138 objav
  • Kraj:Zasavje

Objavljeno 17 maj 2009 - 22:51

Into the Blue 2: The Reef
iMDB Rating: 4.3/10
Genre: Action

Dober film, vendar po mojem mnenju preveč spominja na prvi del filma. Drugače je film vreden ogleda.

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov