Zadnje dni sem si ogledal naslednje filme - 2. del
Objavljeno 12 julij 2009 - 13:49
Ocena 7/10
Ni slaba romantična komedija, vendar proti koncu že postaja nekoliko dolgočasna. Zgodba govori o dveh najboljših prijateljicah, ki celo življenje sanjajo o poroki in ko se to končno zgodi, ugotovita, da imata poroko lahko samo na isti dan.
Objavljeno 02 avgust 2009 - 00:14
Goal! 2 - dobra 8-ica. Nadaljevanje njegovega uspeha in življenja z veliko denarja in slave.
Goal! 3 - Kdo za vraga je financiral to??? Zakaj, komu, čemu, ... katastrofa!!!
Objavljeno 02 avgust 2009 - 09:32
(8/10)
Na hipe izredno smešna komedija, ki govori o 4 moških ki imajo fantovščino v Las Vegasu, in se zjutraj zbudijo, s totalno izgubo spomina in z zelo čudnimi "stvarmi" v apartmaju (od tigra v kopalnici, od dojenčka v shrambi, od policijskega avtomibila v garaži,...in brez ženina).
Objavljeno 03 avgust 2009 - 10:35
8/10
Lušten film, tako kot njegovi predhodniki. Za razliko od od predhodnih delov je ta temačen, tako kot je bil režiserjev namen da prikaže film temačen.
Pogrešal sem edino magičnost filma, premikajoče stopnice, gibljive slike in še kaj bi se našlo.
Edino par stvari je bilo dodanih v film, ki jih v knjigi ni bilo, tako da je bilo malo več akcije in "revmantike"
Objavljeno 08 avgust 2009 - 00:49
Ja, teh grozljivk še nisem gledal
Enka je recimo za neko prvo silo. Sicer nevem, po kakšni logiki to spada v grozljivko, ker film ni grozljiv, je pa za pogledat. Malce drugačna zgodba, napetosti praktično ni, je pa veliko negotovosti. Se splača pogledat, ni pa spet nekaj posebnega
Moja ocena: 4.5/10
THE RING 2
Dvojka je v določenih delih malenkost boljša, v drugih pa malenkost slabša. Konec je negotov, tako kot lep del filma sploh ne veš, kaj se dogaja, čeprav v bistvu veš, da se vse odvija okoli Samare in videokasete. Malce me je zmotila prerazvlečenost, v bistvu je preveč časa v filmu totalen dolgčas. Saj nekako te potem potegne in moraš pogledat do konca, ampak kaj pa vem, zame ni. In pa, grozljivka to ni. V celem filmu je malce strašen ena sama minuta.
Moja ocena: 5/10
FAST & FURIOUS 4
Film, o katerem se veliko govori oziroma o teh filmih nasploh. Štirko sem zgledal že zato, ker imam hišni kino in rečem lahko samo to, da mi je bil film zanimiv zgolj zato, ker je bil zvok v DTSju. Vse ostalo je popolnoma neumno, nobene podlage, nobena pametna zgodba, zgolj brezvezno razkazovanje predelanega pleha in dirkanja po cesti. Za ene fetiš, za druge uspavanka. Žalost.
Moja ocena: 3/10
RED DRAGON
Tretji del Lecterja, ki sem ga gledal že v Koloseju, nazadnje pa je bil na POPTV. Kaj naj rečem, od vseh treh delov se mi najbolj dopade Silence of the lambs, je pa Red dragon boljši od Hannibala, bolj napet. Nima pa film nobene podlage, zakaj bi bil grozljivka. Triler mogoče še, grozljivka pa niti v sanjah. Film je kar zanimiv, zlasti proti koncu postane napet, je za pogledat. Malce me moti, ker film ni grozljiv
Moja ocena: 6.5/10
VACANCY 2
Sicer sem ga gledal že kake dva meseca nazaj, pa ga bom stlačil sem notri
Moja ocena: 5/10
Objavljeno 17 avgust 2009 - 21:10
Film kot prvi del triologije o Riddicku je enkraten. Prav odličen na vseh koncih (efekti, zgodba, dogajanje). Z lahkoto se sledi vsemu kar se dogaja skozi cel film. Film sem gledal že sigurno več kot 20x, pa se ga še vedno nisem naveličal. Sledi mu tudi nadaljevanje - Chronicles of Riddick, kot tudi vmesni del - Dark Fury, v nastajanju pa sta še dve deli - Underworld in Furyans.
8/10
Objavljeno 26 avgust 2009 - 07:56
7/10
Film govori kako nek revež čez noč postane milijonar na kvizu lepo je biti milijonar.
Seveda je film prepleten s spletkami, kaj se je z njim dogajalo v mladosti in kako to da pozna vse odgovore,
poleg tega pa ga še preiskuje policija, ker na milijonarju mislijo da je goljuf.
http://www.imdb.com/title/tt1010048/
Objavljeno 30 avgust 2009 - 09:03
Odlična akcija z izredno igralsko zasedbo, s Stevenom Segalom na čelu. Sama "zgodba" pa govori o Ruski mafiji, sovraštvu in dosmrtnem maščevanju, o družinski ljubezni,... Preplet vsega tega, da odlično zgodbo in zanimivo krajšanje večera.
Kdor ima rad nasplošno filme Stevena Segala, dobro ve kaj naj pričakuje in mu priporočam ogled filma.
Objavljeno 11 september 2009 - 01:23
Naj bi bila grozljivka.
Saj ne rečem, zgodba ni ravno klasična in je po svoje zanimiva. Ampak nisem pa v celem filmu, od prve do zadnje sekunde uspel pogruntat, pod kakšno logiko naj bi film spadal pod grozljivko. Če v filmu, sredi gozda tipi posilijo neko žensko na hard, to še ne pomeni, da je to grozljivka. Film je po svoje napet, to je pa tudi vse. Vendar kljub vsemu sem pogrešal kakšen grozljivi prizor ali pa vsaj prizor, kjer se refleksno raje skriješ pod povšter. Tega ni. Film je za pogledat, zaspali najverjetneje ne boste, boste se pa najverjetneje tudi vi čudili, po kakšni logiki je film grozljivka...
Moja ocena: 4.5/10
BOO
Totalno kvazi grozljivka oziroma pač whatever...
Saj vem da ima že na samem IMDbju film slabo oceno, vendar me je bratova bejba prepričala, da se film splača pogledat. Ma kaki. Od začetka do konca je film butast, igralci so amaterji, kar pokvari vso zadevo, zgodba je totalen dolgčas, ni nobene napetosti, ni nobenega šoka, ni ničesar. Film, ki je bil posnet zgolj zato, da na IMDbju pač zasede svojih 1MB podatkov...
Moja ocena: 0.5/10 (všeč mi je bil konec, mi je prav zapasala kava)
FRIDAY THE 13th- KILLER CUT (2009)
Gledal sem ga zgolj zato, ker je bil na youtube zanimiv trailer. Sicer sem gledal vse dele teh filmov (razen jasonx in vs freddy), vendar je ta v bistvu najboljši. Zakaj? Ma v vseh teh filmih so stalno ene in iste fore in stalno ene in iste zgodbe. Najstniki, seks na eks, hard rock in jezni možakar z masko. V Killer cutu mi je sedla sama izvedba. Čeprav se mi je film na začetku zagabil, ko sem slišal neki rap, čeprav je imel leta in leta v filmih prste vmes Alice Cooper. Ampak okej. Tako kot sem že iz začetnega repa sklepal, bo sigurno nekje v filmu spet nekaj dolgočasnega z ganđo, ker je to za današnjo frocovje pač ful kul. Ampak vredu, sem gledal naprej. Všeč mi je bilo to, da je imel film resnično neko zgodbo, skozi katero se je film razvijal in ne zgolj tisti klasični petek 13i stil, najstniki grejo v kemp, se dajejo dol in pol pride jebač z masko in z mačeto zakolje oba. Film ima malenkost napetosti, čeprav ti je jasno, da na koncu preživi le glavni igralec in seveda njegova ljubica. Pa vseeno, če primerjam z ostalimi, mi je bil ta "všeč" v primerjavi z ostalimi.
Moja ocena: 4/10
HILLS HAVE EYES
Gledal enko in dvojko, vendar ne moreš primerjat, ker je dvojka totalno apn. Enka je v bistvu solidna. Je film, ki ga ne moreš nehat gledat, ko ga gledaš kakšne pol urce in je zanimiv. Všeč mi je bil res tisti občutek, da te nekdo opazuje in da si v p*zdi, že zato, ker si sredi puščave in ti foter zgori sto metrov stran. Je je, je soliden film. Se ga splača pogledat. Je pa precej krut in surov.
Moja ocena: 6/10
HILLS HAVE EYES 2
Nisem siguren, zdi se mi, da sem že napisal v to temo, da je ta film totalno anti in zgrešena roba. Filma ne priporočam ljudem, ki so alergični na tipične ameriške filme in tiste, ki jih pred TVjem rado vzame, še posebej, če vidijo, da se snemalna ekipa skozi ves čas trudi, da bi bil film nekak za pogledat, vendar na koncu dojameš, da gre za slab poskus. Ali zato, ker se zbudiš kakšno urco po koncu, ali pa zato, ker ko vidiš konec dojameš, da je film od začetka do konca zgrešen.
Moja ocena: 0/10
TWILIGHT
Bom kratek in jedrnat: Film ima visoko oceno zgolj zaradi "kjutkanega" igralca, na katerega padajo vse bejbe (mimogrede, veste, da se tip ne tušira?). Jaz sem ugasnil točno pri 30i minuti in me niti ne zanima, če je naprej kaj bolj zanimivo. Totalno zgrešen, totalno neumen in totalno debilen "showoff" movie. Bleeeh...
Moja ocena: Škoda placa v kanti za smeti
Objavljeno 20 september 2009 - 19:49
Kaj lahko napišem? Kdo je videl prve tri dele, oziroma vsaj enega izmed treh točno ve kaj bo v tem delu. Če že res ne veš, kaj bi večer delal, priporočam ogled filma, drugače pa, nič zamujenega.
DISTRICT 9 (7/10)
(znanstvena fantastika)
Neke vrste mešanica filma in dokumentarca o nezemljanih, ki se jim je nad Afriko pokvarila ladja in so prenesli nezemljane ("škampe") v tabor na zemljo (Okrožje 9). Nato so zaradi predprodaje orožja med njimi, ki so ga lahko uporabljali le oni, vlada odločila preseliti drugam in so poslali uradne osebe, da dobijo njihova soglasja za preselitev. Pri tem se eden okuži in postopoma začne spreminjati v nezemljana in ko vlada to ugotovi, ga želi uporabiti v znanstvene namene. Nato uide in vse se začne zapletati.... Kdor ima rad takšno zvrst filma, si ga naj ogleda.
Objavljeno 24 september 2009 - 22:23
Nadaljevanje Davinčijeve šifre. No ja, film ni slab, me pa moti prerazvlečenost. Šifra mi je bila bolj všeč, ker je imela veliko boljšo glasbo (uvodni komad iz šifre je res bomba, se mi stalno koža naježi), je imela pa manj akcije. V angelih in demonih mi je bila všeč tista uč na tleh in zažig dveh ljudi. Pa tudi tematika ni slaba, samo z znanstveno fantastiko so na momente pretiravali. No ja, verjetno bi mi bil avtomatično boljši, če bi imel film glasbo po vzoru Šifre.
6/10
TAKEN
Ne vem, na podlagi česa ima film oceno 8, ker je preprosto dolgočasen in že od vsakega začetka veš razplet filma. Preveč Chuck Norris in Steven Seagal style, ki mi nekako ne paše. Nič posebnega. Pričakoval več.
4/10
LONG TIME DEAD
Baje grozljivka. Klicanje duhov, ki se zatakne na naši strani in začne pobijat nedolžne najstnike. Film je zgrešen, je pa za dolgčas preganjat. Krvi je bolj malo, ker jih duh raje kar kuri in cvre. Je pa bolj kot ne enoličen in dolgočasen, malenkost na momente napet. Filmov o duhovih je že tako preveč. Tale je ena žalost. In od kje bedakom ideja, da je to grozljivka, če se smejiš in zehaš zraven, ker se ti spi zraven?
Dobi trojko, ker je konec krut. Sicer bi dobil.... šut
3/10
Objavljeno 04 oktober 2009 - 18:32
Ni bilo nič za delat in sem gledal ta film...
Popolna izguba časa. Totalno nezanimiv, zgolj brezvezno razkazovanje škatlastega pleha, kup brezveznega streljanja za brezveze, totalno brezvezna zgodba, že vnaprej jasen konec, dolgočasen, praktično skozi cel film stalno ene in iste scene, po domače povedano- low budget peace of crap.
Totalno brezveze...
Moja ocena:
0/10
Objavljeno 04 oktober 2009 - 21:07
(romantična komedija)
Ne vem, če sem gledala že kakšen "slab" film, kjer je v glavni vlogi bila Sandra Bullock. V bistvu so vsi njeni filmi, bolj ali manj podobni med seboj. Malo smeha, joka, žalosti, romantike, ljubezni,...skratka film nabit s čustvi.
V tem filmu se gre za "izsiljeno" poroko med šefico in njenim pomočnikom, zaradi poteka njene vize. Po skupno preživelem času, v njegovem rodnem kraju pa se situacija malo obrne, šefica spozna, d aima še v sebi nekaj čustev in razvije se lepa ljubezen... Priporočam za lep romantičen večer v dvoje, preživet pred tv-jem.
Ghosts of Girlfriends (6/10)
(romantična komedija)
Mogoče sem malo razočarana, nad samim filmom, glede na samo reklamo, ki jo je imel. Film malo obudi določene spomine...
Gre pa za zgodbo o velikem ženskarju, ki zaradi zavrjene šolske ljubezni (ker ni imel muda, da izpove prijateljici ljubezen), postane veliki ženskar, kateremu so ženske samo vsakodnevna stvar za potešitev naslade. Ko se znajde na bratovi poroki, ga prevzamejo duhovi vseh njegovih enkratnih posteljnih avantur in skozi njihove pripovedi spozna, da je vedno bila samo ena in edina v njegovem življenju....
Objavljeno 05 oktober 2009 - 07:15
The Proposal
Film ni slab, sicer pa je bil malo nad mojimi pričakovanji. Recimo, da so trenutki, ko te res nasmejijo. Je precej realen.
Hills have eyes (opazujemo te)
Lahko bi rekel, da je izjemen film, gledal pa sem ga že dva krat, sicer v daljšem razmaku.
Hiša groze
Tudi ta film je dober, ampak ga ne priporočam tistim, ki ne marajo zvrsti grozljivk.
Objavljeno 05 oktober 2009 - 22:37
10/10
Nezemljani vzpostavijo stik s človeštvom. Naselijo se v južnoafriškem getu, toda po 20ih letih je agencija prisiljena nezemljane priseliti na bolj varni okoliš. Na žalost agencijo, ki bi morala skrbeti za nezemljane zgolj zanima le njihovo napredno orožje, ki pa v rokah zemljanov ni uporabna. Pri seljenju nezemljanov se eden od agentov ponesreči poškropi s tekočino ki je nezemljanskega izvora in s tem se prične njegova transformacija v nezemljana.
Objavljeno 12 oktober 2009 - 18:40
komedija (9/10)
Po mojem okusu izredna komedija, pri kateri lahko pričakuješ obilo smeha že zaradi glavne vloge (Jim carrey), kjer lahko pričakujemo kaj takšnega. Že sama njegova pojava je smešna, kaj pa še sama vloga. Skratka, verjamem, da si vas je že veliko ogledalo ta film, zato ne bom razpravljala o vsebini. Le to, mogoče bi bil svet nekoliko lepši, če bi velikokrat rekli raje da, kot ne. A seveda na pravem mestu ob pravem času!
Objavljeno 18 oktober 2009 - 18:41
Film, čisto po mojem "okusu", kjer gre za skrivnostno zgodbo, ki se na koncu odvije zelo nepričakovano. In sicer, bogataš, najame izrednega novinarja, da razišči skrivnostno izginotje njegove nečakinje, pred 40 leti. Novinar čez čas dobi "pomoč", razvije se ljubezen, zgodba pa se napeto in skrivnostno razpleta. Gre za preplet različnih življenjskih zgodb in film je res dober, kljub temu, da ni v klasičnem ameriškem jeziku.
THE HORSEMAN (2009) 9/10
Umori se vrstijo, po nekem skrivnostnem zaporedju, ki je povezan z neko sekto. Pred razpletom teh umorov, se znajde odličen Dennis Quaid-kriminalist, ki postavlja svoj poklic pred družino in zaradi tega se njegovi osebni dogodki prepletajo s samo zgodbo filma. Vredno ogleda
Dodaj odgovor
0 član(ov) bere to temo
0 članov, 0 gostov, 0 anonimnih uporabnikov