Sori, sploh nisem opazil naslova..offtopic drugače tukaj spadajo fotografije.
Slike
Ustvaril
Heki
, okt 31 2005 09:24
Odgovorov v temi: 1087
Objavljeno 11 julij 2007 - 16:31
Ker je ravno debata zakaj bi kdo uporabljal programe za dodatno obdelavo slik,dajem primer.Večkrat me prosijo,če jim lahko popravim kakšno sliko z dopustov,ker je pač slikana z navadnim telefonom ali pa slabim kompaktnim fotoaparatom.Brez njih bi bila polovica slik za v smeti,ker so tako slabe.
Ta slika je samo testna in je sneta iz interneta,ker sem iskal res slabo sliko,ki se jo da še kakovostno popravit.

JakacBatko@
S pomočjo Corel Paint Shop Pro Photo XI,je pa veliko ročnega popravljanja(večina las je ponovno narisanih,prav tako je lice prebarvano ....).
Ta slika je samo testna in je sneta iz interneta,ker sem iskal res slabo sliko,ki se jo da še kakovostno popravit.

JakacBatko@
S pomočjo Corel Paint Shop Pro Photo XI,je pa veliko ročnega popravljanja(večina las je ponovno narisanih,prav tako je lice prebarvano ....).
Objavljeno 19 avgust 2007 - 17:20
Objavljeno 19 avgust 2007 - 18:54
Zakaj pa da je tisti metulj HDR? :zvizg:
Skrtatka nekaj mojega po dolgem času:
Slikano z Pentaxom K100d ter manualnim Heliosom 44 - 58mm f2, ročno ostrenje, v PSu pretvorba v b&w. Gre za tačke moje boljše polovice ;-)

Spodnja je fotka Pirana, ni HDR samo malce igranja v PSu. EXIFA se ne spomnim več ker je staro nekaj mesecev. Slikano pa je z k100d ter objektivom SMC 18-55

Tudi tole je slikano v Piranu, velja isto kot zgoraj

Tole pa je moja mala mrcina Nixi, višavski terier. Poziral je v kuhinji oz. bil sredi spanca pa sem mu malce težil. Brez obdelave v PSu razen pomanjšanja slike. Slikano z Pentaxom k100d, ter Heliosom na 58mm ter f2, as je bil nekje /1500, ter iso400

Tudi tole je on, slikano z enako opremo. V PSu sem samo malce dodal šum ker mi nekako paše na tole fotko, ter pretvorba v b&w

To bi bilo to za nekaj časa spet
Skrtatka nekaj mojega po dolgem času:
Slikano z Pentaxom K100d ter manualnim Heliosom 44 - 58mm f2, ročno ostrenje, v PSu pretvorba v b&w. Gre za tačke moje boljše polovice ;-)

Spodnja je fotka Pirana, ni HDR samo malce igranja v PSu. EXIFA se ne spomnim več ker je staro nekaj mesecev. Slikano pa je z k100d ter objektivom SMC 18-55

Tudi tole je slikano v Piranu, velja isto kot zgoraj

Tole pa je moja mala mrcina Nixi, višavski terier. Poziral je v kuhinji oz. bil sredi spanca pa sem mu malce težil. Brez obdelave v PSu razen pomanjšanja slike. Slikano z Pentaxom k100d, ter Heliosom na 58mm ter f2, as je bil nekje /1500, ter iso400

Tudi tole je on, slikano z enako opremo. V PSu sem samo malce dodal šum ker mi nekako paše na tole fotko, ter pretvorba v b&w

To bi bilo to za nekaj časa spet
Objavljeno 31 avgust 2007 - 00:29
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov