Moderatorji
Objavljeno 30 november 2005 - 14:35
Samo povem. :roll:
Objavljeno 30 november 2005 - 14:40
Delno se strinjam. Preveč ste šerifski in prepogosto zatežite z slovenščino. Strijam se, da mora stavek imeti piko in ostala ločila, velike začetnice in precejšen klon prave slovenščine, vendar 100% knjižno?
Objavljeno 30 november 2005 - 14:49
Meni se pa sploh ne zdi, da popularnost foruma upada. Prav nasprotno :zvizg:
Ko se novinci prijavljajo in jim modi zatežijo naj pišejo bolj Slovnično si mislijo(Ma, nebodo tule meni govorili, kako bom jaz pisal) Potem je pa vse skupaj samo še slabše. Razumem pa mode, da hočejo imeti čim ¨lepši¨forum. Lahko bi pa kakšne zadolžili posebej za urejanje ¨ne slovničnih¨postov. Ma kaj pa vem.
Objavljeno 30 november 2005 - 14:58
PS: Sej lahko še naprej kracaš v tvojem narečju, ampak sankcije veš kakšne bodo. Če se lahko trudijo vsi, se daj še ti. A ti je Slovenščina slučajno tuj jezik?
Objavljeno 30 november 2005 - 15:03
LeE pArKoUr, Sicer pa od kar vam "težimo" z lepopisjem, je forum veliko bolj pregleden in vsak raje odpiše na razumljiv sestavek/vprašanje kot na neko žlobudransko pačenje. Če ti to odgovarja je Joker tapravi kraj zate.
To se popolnoma strinjam. Če bi malo manj popustili bi bilo boljše. Tole me je razjezilo, zato sem temo odprl.
http://www.racunalni...pic.php?t=23186
No kakorkoli že, jaz sem povedal, kar sem hotel.
edit: Cannibal piše, tako, da ga vsi razumemo, tako, da ni panike! :ok:
Objavljeno 30 november 2005 - 15:31
Goldi, kje sem ga pa polomil tu?? Se slovenščina piše z veliko? :roll: Ajajaj, pač mi velike začetnice pri jezikih in državah delajo probleme? Pa kaj, še vedno pišem v slovenščini :smoke: :zvizg:
:joj: :joj:
Objavljeno 30 november 2005 - 15:43
To se popolnoma strinjam. Če bi malo manj popustili bi bilo boljše. Tole me je razjezilo, zato sem temo odprl.
http://www.racunalni...pic.php?t=23186
Zelo pametna poteza od modov :joj: .
Objavljeno 30 november 2005 - 15:45
LeE pArKoUr, Le uči se slovenskega jezika, ti bo vedno prav prišlo. Sicer pa od kar vam "težimo" z lepopisjem, je forum veliko bolj pregleden in vsak raje odpiše na razumljiv sestavek/vprašanje kot na neko žlobudransko pačenje. Če ti to odgovarja je Joker tapravi kraj zate.
PS: Sej lahko še naprej kracaš v tvojem narečju, ampak sankcije veš kakšne bodo. Če se lahko trudijo vsi, se daj še ti. A ti je Slovenščina slučajno tuj jezik?
Kaksne reference pa imas ti glede slovenskega jezika, da tako obvladas slovnico? Si mogoce profesorica slovenskega jezika z koncanim FF?
Objavljeno 30 november 2005 - 15:47
Moderatorji se trudimo na tem, da bi bil forum pregleden in funkcionalen! Pogoj za to, je vsekakor, da se tezave in podana pomoc razumejo!
Objavljeno 30 november 2005 - 15:51
Vsaka druga tema v rubriki splošno govori o tej pravili/nepravilni pisavi na forumu. Pravila so taka da se to kolikor toliko upošteva, če pa to koga moti pa njegov problem. Vem pa da sem jaz daleč od tega da pravilno slovnično pišem, prisotnih je tudi mnogo tipkarskih napak ker vedno hitim s pisanjem, vendar kljub temu še nisem bil opozorjen, z razlogom ker so očitno moji posti kljub vsem naštetim stvarem, še vedno člitljivi (očitno). Kdor pa tega ni sposoben oziroma se razburja glede tega, naj se pa sam vpraša kam spada, v nek najstniški neresen forum, ali na forum iz sveta računalništva dokaj resne populacije.
In mislim da t.i. popularnost s tem na forumu ne upada ampak so ta pravila nekakšno sito, katero izloči, nekatere neresne pisce, težko čitljivih postov ;-)
Objavljeno 30 november 2005 - 17:27
Pa brez zamire. Če mi daš pa za tole karton, pol pa je tak vsem jasno iz kakšnega testa si. Iz Klasja 100% ne, ker Klasje peče dober kruh :ok:
Ali sem zadovoljil moderatorske zahteve, po čisti Slovenščini?
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov