Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Moderatorji

Odgovorov v temi: 69

#1 nKoSeC

nKoSeC

Govorec

• Members
  • 2.616 objav
  • Kraj:Žalec
  • Interesi:Luv:)

Objavljeno 30 november 2005 - 14:35

Popularnost foruma zelo upada. Moderatorjim se pa tudi ni treba pizd** za vsako Slovnično napako. Kaj hočete vse ljudi, ko so gor na RN-ju prisilit, da pišejo pravilno Slovensko?? Nebo vam uspelo. Vsak se drugače izraža...Lahko bi malo popustili glede tega, sploh ti Visoka!! Res je to, da je forum bolj pregleden, če je pravilno napisano ampak, če manjka velika začetnica pa tudi ni treba jokat!

Samo povem. :roll:

#2 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 30 november 2005 - 14:40

Meni se pa sploh ne zdi, da popularnost foruma upada. Prav nasprotno :zvizg:
Delno se strinjam. Preveč ste šerifski in prepogosto zatežite z slovenščino. Strijam se, da mora stavek imeti piko in ostala ločila, velike začetnice in precejšen klon prave slovenščine, vendar 100% knjižno?

#3 nKoSeC

nKoSeC

Govorec

• Members
  • 2.616 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 14:49

Meni se pa sploh ne zdi, da popularnost foruma upada. Prav nasprotno :zvizg:

Ko se novinci prijavljajo in jim modi zatežijo naj pišejo bolj Slovnično si mislijo(Ma, nebodo tule meni govorili, kako bom jaz pisal) Potem je pa vse skupaj samo še slabše. Razumem pa mode, da hočejo imeti čim ¨lepši¨forum. Lahko bi pa kakšne zadolžili posebej za urejanje ¨ne slovničnih¨postov. Ma kaj pa vem. :)

#4 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Objavljeno 30 november 2005 - 14:58

LeE pArKoUr, Le uči se slovenskega jezika, ti bo vedno prav prišlo. Sicer pa od kar vam "težimo" z lepopisjem, je forum veliko bolj pregleden in vsak raje odpiše na razumljiv sestavek/vprašanje kot na neko žlobudransko pačenje. Če ti to odgovarja je Joker tapravi kraj zate.

PS: Sej lahko še naprej kracaš v tvojem narečju, ampak sankcije veš kakšne bodo. Če se lahko trudijo vsi, se daj še ti. A ti je Slovenščina slučajno tuj jezik?

#5 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 30 november 2005 - 15:00

cannibal tebi nebi malo škodilo slove glede na to, da si napisal "Z slovenščino" :joj: Z, S, K, H se učiš 3. razredu OŠ  :roll:

#6 cannibal

cannibal

RN forum freak

• Members
  • 9.840 objav
  • Kraj:Inn i evighetens morke
  • Interesi:Brezveze

Objavljeno 30 november 2005 - 15:02

Goldi, kje sem ga pa polomil tu?? Se slovenščina piše z veliko? :roll: Ajajaj, pač mi velike začetnice pri jezikih in državah delajo probleme? Pa kaj, še vedno pišem v slovenščini :smoke: :zvizg:

#7 nKoSeC

nKoSeC

Govorec

• Members
  • 2.616 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 15:03

LeE pArKoUr, Sicer pa od kar vam "težimo" z lepopisjem, je forum veliko bolj pregleden in vsak raje odpiše na razumljiv sestavek/vprašanje kot na neko žlobudransko pačenje. Če ti to odgovarja je Joker tapravi kraj zate.

To se popolnoma strinjam. Če bi malo manj popustili bi bilo boljše. Tole me je razjezilo, zato sem temo odprl.
http://www.racunalni...pic.php?t=23186

No kakorkoli že, jaz sem povedal, kar sem hotel. :)

edit: Cannibal piše, tako, da ga vsi razumemo, tako, da ni panike! :ok:

#8 alchex

alchex

Gospod s kravato

• Members
  • 1.138 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 15:11

LeE pArKoUr hehe tudi jaz zdaj :) sem dobil opozirlo glede izražanja(bad words) ;-) je kar zaleglo :thumbsup:

#9 drbu

drbu

Gospod s kravato

• Members
  • 1.104 objav
  • Kraj:Tretji kamen od sonca

Objavljeno 30 november 2005 - 15:13

Ja jest se tud strinjam s temi ugotovitvami, če kdo res pretirava, ga že ostali uporabniki na to opozorijo ...

#10 Goldi

Goldi

Spammer

• Members
  • 4.136 objav
  • Kraj:Brezinaville
  • Interesi:Multimedija

Objavljeno 30 november 2005 - 15:31

Goldi, kje sem ga pa polomil tu?? Se slovenščina piše z veliko? :roll: Ajajaj, pač mi velike začetnice pri jezikih in državah delajo probleme? Pa kaj, še vedno pišem v slovenščini :smoke: :zvizg:

:joj: :joj: :) Jao. Jao. Jao. Kaj ti hodiš z sošolci feštat ali s sošolci? (samo primer). A ti je zdaj kaj bolj jasno?

#11 exe65

exe65

Govorec

• Members
  • 2.770 objav
  • Kraj:exe world

Objavljeno 30 november 2005 - 15:43

To se popolnoma strinjam. Če bi malo manj popustili bi bilo boljše. Tole me je razjezilo, zato sem temo odprl.
http://www.racunalni...pic.php?t=23186

Zelo pametna poteza od modov :joj: .

#12 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 30 november 2005 - 15:45

LeE pArKoUr, Le uči se slovenskega jezika, ti bo vedno prav prišlo. Sicer pa od kar vam "težimo" z lepopisjem, je forum veliko bolj pregleden in vsak raje odpiše na razumljiv sestavek/vprašanje kot na neko žlobudransko pačenje. Če ti to odgovarja je Joker tapravi kraj zate.

PS: Sej lahko še naprej kracaš v tvojem narečju, ampak sankcije veš kakšne bodo. Če se lahko trudijo vsi, se daj še ti. A ti je Slovenščina slučajno tuj jezik?

Kaksne reference pa imas ti glede slovenskega jezika, da tako obvladas slovnico? Si mogoce profesorica slovenskega jezika z koncanim FF?

#13 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 30 november 2005 - 15:47

meni se tudi zdi da pretiravajo s slovnico saj malo narecaj tudi moramo razumeti kajne?
je pa res da je prispevek lažje berljiv ce je napiasn pravilno, ampak zaradi ene besedice se pa tudi ni treba jokat če je v nareč‡ju

#14 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 30 november 2005 - 15:47

LeE pArKoUr, dokler te razume 90% forumasev ti osebno ne bom tezil! Ko pa zacnes s slengovscino, pa verjemi, da bomo ukrepali!

Moderatorji se trudimo na tem, da bi bil forum pregleden in funkcionalen! Pogoj za to, je vsekakor, da se tezave in podana pomoc razumejo!

#15 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 30 november 2005 - 15:51

Mislim pa kaj vam je?
Vsaka druga tema v rubriki splošno govori o tej pravili/nepravilni pisavi na forumu. Pravila so taka da se to kolikor toliko upošteva, če pa to koga moti pa njegov problem. Vem pa da sem jaz daleč od tega da pravilno slovnično pišem, prisotnih je tudi mnogo tipkarskih napak ker vedno hitim s pisanjem, vendar kljub temu še nisem bil opozorjen, z razlogom ker so očitno moji posti kljub vsem naštetim stvarem, še vedno člitljivi (očitno). Kdor pa tega ni sposoben oziroma se razburja glede tega, naj se pa sam vpraša kam spada, v nek najstniški neresen forum, ali na forum iz sveta računalništva dokaj resne populacije.
In mislim da t.i. popularnost s tem na forumu ne upada ampak so ta pravila nekakšno sito, katero izloči, nekatere neresne pisce, težko čitljivih postov ;-)

#16 cyberlukir

cyberlukir

Spammer

• Members
  • 3.093 objav
  • Kraj:Žalec-Pirešca
  • Interesi:PHP & MySQL

Objavljeno 30 november 2005 - 17:27

Visoka, tudi jaz se sprašujem, če si kakšna profesorica slovnice, kajti če nisi, bi morala biti. Na RN sem že lep čas, in vem, da nikoli prej ni bilo tako strogo. Verjetno si je visoka v mod kotičku zmislila, da od sedaj naprej pišemo 99,9% slovnično pravilno. Kam misliš da si bog, ker vidiš gumbke Izbriši, Uredi, Zakleni? Š e vedno si navaden uporabnik, ki greš veliki večini na jetra.

Pa brez zamire. Če mi daš pa za tole karton, pol pa je tak vsem jasno iz kakšnega testa si. Iz Klasja 100% ne, ker Klasje peče dober kruh :ok:

Ali sem zadovoljil moderatorske zahteve, po čisti Slovenščini?

#17 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 17:32

cyberlukir, pozabil si piko predzadji povedi; tako da boš vrjetno dobil karton. :)

#18 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 30 november 2005 - 17:37

Ce ni profesorica slovenscine, potem ne more ocenjevati stopnje slovenskega jezika, to sem mislil.

#19 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 17:39

Ce ni profesorica slovenscine, potem ne more ocenjevati stopnje slovenskega jezika, to sem mislil.

a maš slučajno ti dva uporabnika al kaj?

#20 cyberlukir

cyberlukir

Spammer

• Members
  • 3.093 objav
  • Kraj:Žalec-Pirešca
  • Interesi:PHP & MySQL

Objavljeno 30 november 2005 - 17:39

Misliš tukaj:
Pa brez zamire. Če mi daš pa za tole karton, pol pa je tak vsem jasno iz kakšnega testa si. Iz Klasja 100% ne, ker Klasje peče dober kruh :ok: ? Smeško ponazarja piko :) .

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov