Skoči na vsebino

Forum ne deluje več - obiščite nas na racunalniske-novice.com

Slika

Moderatorji

Odgovorov v temi: 69

#21 frelih1977

frelih1977

Mojster

• Members
  • 1.538 objav
  • Kraj:Ljubljana
  • Interesi:sah, hifi, kosarka, ...

Objavljeno 30 november 2005 - 17:40

Kaksna dva uporabnika, kaj pa je tebi?

#22 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav
  • Spol:Moški
  • Kraj:Ptuj
  • Interesi:Fotografija, izdelava spletnih strani,

Objavljeno 30 november 2005 - 17:45

frelih1977, ti si napiasal: Ce ni profesorica slovenscine, potem ne more ocenjevati stopnje slovenskega jezika, to sem mislil | tisti SEM me je malo... kako bi rekel .... vrgel na stran da si ti cyberlukir

#23 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 17:59

cyberlukir, prosim, da se raje zamisliš, kaj pišeš! Predno začneš udrihati čez kogarkoli, se najprej nauči pisati, ker še vedno nimaš pojma! Prvič, ni profesorica slovnice, ampak je kvečjemu profesorica slavistike, drugič, če Visoko naslavljaš z imenom, potem to piši z veliko začetnico (Visoka), tretjič, "kam misliš da si bog", ni kam, ampak je kaj in poleg tega, pred "da" postavi vejico! Četrtič, ni "zamira" (ker to pomeni, da neko življenje nekje ugaša), ampak je zamera!!! Petič, beseda "pol" nima nobenega pomega, vsaj takega ne, kot si jo ti hotel uporabiti, ampak, če že kaj pomeni, to pomeni neko polovico, ravno tako je z besedico "tak", ki jo ravno tako nikjer ne najdeš, razen v tvojem besednem zakladu, ki pa ni podoben nobeni stvari. Poizkusi z besedo "tako". Mogoče bi lahko razložil tudi, zakaj klasje z veliko začetnico? Je to kakšno posebno ime, ki si ga ti določil ali pa spet nimaš razčiščenih pojmov!?

Pa še to, da nimaš pojma o slovenščini (mimogrede si spet pisal z veliko začetnico, ne vem, zakaj???) zdaj že vsi vemo in ne, niti slučajno nisi zadovoljiv moderatorskih zahtev, pa ne samo moderatorskih, niti tistih iz osnovne šole ne! Namesto, da pišeš bedarije po forumu, raje vzami v roko kakšno knjigo, ki ti bo zagotovo koristila!!! :)

#24 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 18:00

"n dete pamtkovici povdt zkij vm slovnca ni v redu"
prevod:
No dejte pametnjakovici povedat zakaj vam slovnica ni vredu?

Zaj se pa odlocite ker jezik boste uporabljali, vrjetno s prvim ne boste vec na tem forumu. Samo tko vam dam za primer. Tudi jaz od zacetka sem imel probleme s slovnico, pa sedaj priznam da kaj pozabim.Vrjamite mi pa da to tudi pomaga v soli pri slovenscini, kajti takrat ko sem bil na ircu slovenscine sploh poznal nisem, zaj ko sem na RNju in ko pisem slovnicno mi veliko pomga. Samo tako by the way. In za vse tiste ki nocete pisat slovnicno pojdite na Jokerja tako kot je to omenila Visoka
:zvizg: Drugace se pa jaz cisto strinjam z moderatorji, in tudi stistim ko pravijo naj bo slovnica se kar na forumu, in da ne pisemo v slengu. Glede popularnosti, pa sam preglej koliko novih uporabnikov se na stran registrira dnevno? Potem pa nam naredi statistiko!

#25 nKoSeC

nKoSeC

Govorec

• Members
  • 2.616 objav
  • Kraj:Žalec
  • Interesi:Luv:)

Objavljeno 30 november 2005 - 18:01

Pier0120032k, v glavnem vsi smo ga razumeli. Se morda prilizuješ Visoki?

#26 Pier01

Pier01

Spammer

• Members
  • 3.800 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 18:04

LeE pArKoUr, jaz se nobenemu ne prilizujem, ker nimam nobene potrebe po tem in ne vem, kako si prišel do tega zaključka?!?! Sicer me pa tako ali tako ne zanima!

#27 ViSoKa180

ViSoKa180

Velemojster

• Members
  • 5.609 objav
  • Spol:Ženska
  • Kraj:Mb

Do naziva prof. mi manjka nekaj mesecev.

Glede jezika smo se pa več ali manj vsi moderatorji strinjali. Sicer pa noben vam ne teži, če ne naredite pike, ampak če se izražate kot nepismeni kmetje (s tem ne žalim poklica kmet ampak ponavadi ti ljudje govorijo zelo nerazločno in nerazumljivo). Razen če zaradi tega mislite, da ste "asi"?? Sicer pa če ne bomo pravi mi, mladi podpirali slovenskega, materinega jezika, kdo ga pa bo? Hrvati in Srbi?

Končana je debata iz moje strani glede jezika...

#28 cyberlukir

cyberlukir

Spammer

• Members
  • 3.093 objav
  • Kraj:Žalec-Pirešca
  • Interesi:PHP & MySQL

Pier0120032k, tudi besede pomega ni v slovarju. Pa mene sploh ne briga, kaj je ona po poklicu, jaz sem samo povedal, da je preveč občutljiva. Klasje sem pisal pa z veliko začetnico zato, ker je to ime podjetja.

#29 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

ampak na jokerju se tudi vsi razumejo čisto normalno. mogoče moraš le malo logike vklopi, kar tudi ne škodi: npr.: gonilniki->driverji->šoferji

#30 anze_xxl

anze_xxl

Gospod s kravato

• Members
  • 1.299 objav
  • Kraj:Na koncu sveta :)

Objavljeno 30 november 2005 - 18:06

Popularnost foruma zelo upada. Moderatorjim se pa tudi ni treba pizd** za vsako Slovnično napako. Kaj hočete vse ljudi, ko so gor na RN-ju prisilit, da pišejo pravilno Slovensko?? Nebo vam uspelo. Vsak se drugače izraža...Lahko bi malo popustili glede tega, sploh ti Visoka!! Res je to, da je forum bolj pregleden, če je pravilno napisano ampak, če manjka velika začetnica pa tudi ni treba jokat!

Samo povem. :roll:

Jaz od zdaj na vseh forumih pišem bolj slovnično če mi le rata.
Torej kar težite naprej.

#31 juree

juree

1101010

• Members
  • 5.208 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 18:07

4nDr3y, zakaj bi se trudili da preberemo tisti post, ce pa lahko samo preberemo in razumemo?

#32 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 18:08

saj ne da ne bi hoteli pisati slovnično le včasi avtomatično nekaj po svoje napišeš. mislim da bo vsak razumel če napišem sn to pomeni sem in zaradi tega še nerbite težit

#33 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 30 november 2005 - 18:14

Mislim, da ne pada popularnost foruma, definitivno pa se niža starostna struktura uporabnikov, o čemer pričajo tovrstne debate kjer se prerekante zakaj se nebi držali načela - piši kao što govoriš.:nene:
Dejte se mal umirit no, pišite da bo razumljivo in čitljivo pa ne bo težav, ne pa zaradi tega spamat v petih temah (govorim na pamet) :roll:

#34 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 30 november 2005 - 18:45

4nDr3y, tebi kaksno locilo nebi skodovalo!

Pa vam povemo se enkrat:
-pravila o pravopisju na RN (ce se ne motim) si ni izmislila Visoka, ampak je ta zelja (po pravilu ne po pravopisu) priromala predvsem od botutvel-a in Dvorjana(mogoce se motim)! Vsi moderatorji...in povdarjam VSI smo se s tem strinjali!

-s pravopisjem praviloma ne tezimo, ce so posti se vedno razumljivi! Ce niso razumljivi sledijo ukrepi povecini v tem vrstnem redu: javno opozorilo oz. preko ZS, opozorilo s kartonom! Mozen ukrep je tudi brisanje doticnega posta!

-opozorila niso kazni, ampak le OPOZORILA in vam sporocajo, da delaste nekaj narobe! Ce vas motijo, se poboljsajte, pa vam jih scasoma odstranimo (delamo se na tem, koliko casa naj opozorilo traja)!

frelih1977, glede ocenjevanja tvoje slovnice: mislim, da tako dalec se nismo se spuscali! Zaradi manjkajocega locila ni se nihce dobil opozorila!

anze_xxl, me veseli, da si nekaj pozitivnega odnesel tudi od tako 'negativne izkusnje' kot je opozorilo!

4nDr3y, na Jokerju imajo svoj jezik in svojo ciljno publiko....na RNju je politika drugacna! Ce ti je Joker ljubsi, potem sodeluj tam...smo pa veseli, ce sodelujes tudi pri nas!

Vprasanje zate: a se kateri od forumasev/moderatorjev Jokerja pritozuje, ce pises slovnicno pravilno in ne v njihovem slengu?

#35 exe65

exe65

Govorec

• Members
  • 2.770 objav
  • Kraj:exe world

Objavljeno 30 november 2005 - 18:50

scarab79, Borutvel in Dvorjan nista tako "zatežena" kot Visoka.

#36 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 18:52

scarab79, osebno mi je RN bolj vsec ker so na njem cool uporabniki hitreje pomagajo in so tudi bolj prijzni, in pa tudi prej sem prišel na RN tako da sem se nanj navadil in ne grem vstran. Glede tistega z jokejevim jezikom sem pač hotel povedat da se das tudi kaj razumet če logično razmišljaš in čisto nič drugega!
na jokerju nimam ravno velikih izkušenj z moderatorji in admini tam imam samo en post ali 2, nism pa še opzil da bi se pritoževali

Sicer pa RN rox

#37 bryant

bryant

Spammer

• Members
  • 4.810 objav
  • Kraj:LA - City of Angels
  • Interesi:Kako končati šolo

Objavljeno 30 november 2005 - 18:52

Mislim, da ni noben zatežen. Seveda pa se razlikujejo mnenja vsakega moderatorja posebej kdaj si kdo zasluži opozorilo (uradno ali le preko ZS).

#38 scarab79

scarab79

RN Legenda

• Members
  • 36.458 objav
  • Kraj:Solkan (Nova Gorica za laike)
  • Interesi:Software (predvsem Freeware, OS) in hardware

Objavljeno 30 november 2005 - 18:59

exe65, Visoka pac ureja taksne rubrike, kjer je spama in slenga bistveno vec!

p.s.: Dvorjan kar rad zatezi...se posebej pri ponavljajocis se temah!

4nDr3y, samo tam se tudi drzijo svojega jezika in mularija se tam lepo sporazumeva...tu pa moras racunat tudi na nas stare geeke, ki ne razumemo vasega slenga! :twisted:

#39 4nDr3y

4nDr3y

Mojster

• Members
  • 1.907 objav

Objavljeno 30 november 2005 - 19:02

ja tam imajo sleng ki si kaj je spomil pač en frik ki ima smisel za humor in ga vsi razumejo. tu pa je slovenscina ki jo tudi vsi razumejo ampak jo drugace pisejo. in kaj je najbolj čudno da je očitno lažje pisat v slengu kot vsaj nekliko pravilno!

scarab ne boš vrjel moja mama je slavistka...

#40 Luzdi

Luzdi

Spammer

• Members
  • 4.507 objav
  • Kraj:Menges
  • Interesi:Fotografija, telefonija, rač., psihologija,...marsikaj..

Objavljeno 30 november 2005 - 19:02

/off topic
Ja sej ste res vsi že za v pokoj :)

Dodaj odgovor

1 član(ov) bere to temo

0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov