Moderatorji
Objavljeno 30 november 2005 - 17:59
Pa še to, da nimaš pojma o slovenščini (mimogrede si spet pisal z veliko začetnico, ne vem, zakaj???) zdaj že vsi vemo in ne, niti slučajno nisi zadovoljiv moderatorskih zahtev, pa ne samo moderatorskih, niti tistih iz osnovne šole ne! Namesto, da pišeš bedarije po forumu, raje vzami v roko kakšno knjigo, ki ti bo zagotovo koristila!!!
Objavljeno 30 november 2005 - 18:00
prevod:
No dejte pametnjakovici povedat zakaj vam slovnica ni vredu?
Zaj se pa odlocite ker jezik boste uporabljali, vrjetno s prvim ne boste vec na tem forumu. Samo tko vam dam za primer. Tudi jaz od zacetka sem imel probleme s slovnico, pa sedaj priznam da kaj pozabim.Vrjamite mi pa da to tudi pomaga v soli pri slovenscini, kajti takrat ko sem bil na ircu slovenscine sploh poznal nisem, zaj ko sem na RNju in ko pisem slovnicno mi veliko pomga. Samo tako by the way. In za vse tiste ki nocete pisat slovnicno pojdite na Jokerja tako kot je to omenila Visoka
:zvizg: Drugace se pa jaz cisto strinjam z moderatorji, in tudi stistim ko pravijo naj bo slovnica se kar na forumu, in da ne pisemo v slengu. Glede popularnosti, pa sam preglej koliko novih uporabnikov se na stran registrira dnevno? Potem pa nam naredi statistiko!
Objavljeno 30 november 2005 - 18:04
Glede jezika smo se pa več ali manj vsi moderatorji strinjali. Sicer pa noben vam ne teži, če ne naredite pike, ampak če se izražate kot nepismeni kmetje (s tem ne žalim poklica kmet ampak ponavadi ti ljudje govorijo zelo nerazločno in nerazumljivo). Razen če zaradi tega mislite, da ste "asi"?? Sicer pa če ne bomo pravi mi, mladi podpirali slovenskega, materinega jezika, kdo ga pa bo? Hrvati in Srbi?
Končana je debata iz moje strani glede jezika...
Objavljeno 30 november 2005 - 18:06
Popularnost foruma zelo upada. Moderatorjim se pa tudi ni treba pizd** za vsako Slovnično napako. Kaj hočete vse ljudi, ko so gor na RN-ju prisilit, da pišejo pravilno Slovensko?? Nebo vam uspelo. Vsak se drugače izraža...Lahko bi malo popustili glede tega, sploh ti Visoka!! Res je to, da je forum bolj pregleden, če je pravilno napisano ampak, če manjka velika začetnica pa tudi ni treba jokat!
Samo povem. :roll:
Jaz od zdaj na vseh forumih pišem bolj slovnično če mi le rata.
Torej kar težite naprej.
Objavljeno 30 november 2005 - 18:14
Dejte se mal umirit no, pišite da bo razumljivo in čitljivo pa ne bo težav, ne pa zaradi tega spamat v petih temah (govorim na pamet) :roll:
Objavljeno 30 november 2005 - 18:45
Pa vam povemo se enkrat:
-pravila o pravopisju na RN (ce se ne motim) si ni izmislila Visoka, ampak je ta zelja (po pravilu ne po pravopisu) priromala predvsem od botutvel-a in Dvorjana(mogoce se motim)! Vsi moderatorji...in povdarjam VSI smo se s tem strinjali!
-s pravopisjem praviloma ne tezimo, ce so posti se vedno razumljivi! Ce niso razumljivi sledijo ukrepi povecini v tem vrstnem redu: javno opozorilo oz. preko ZS, opozorilo s kartonom! Mozen ukrep je tudi brisanje doticnega posta!
-opozorila niso kazni, ampak le OPOZORILA in vam sporocajo, da delaste nekaj narobe! Ce vas motijo, se poboljsajte, pa vam jih scasoma odstranimo (delamo se na tem, koliko casa naj opozorilo traja)!
frelih1977, glede ocenjevanja tvoje slovnice: mislim, da tako dalec se nismo se spuscali! Zaradi manjkajocega locila ni se nihce dobil opozorila!
anze_xxl, me veseli, da si nekaj pozitivnega odnesel tudi od tako 'negativne izkusnje' kot je opozorilo!
4nDr3y, na Jokerju imajo svoj jezik in svojo ciljno publiko....na RNju je politika drugacna! Ce ti je Joker ljubsi, potem sodeluj tam...smo pa veseli, ce sodelujes tudi pri nas!
Vprasanje zate: a se kateri od forumasev/moderatorjev Jokerja pritozuje, ce pises slovnicno pravilno in ne v njihovem slengu?
Objavljeno 30 november 2005 - 18:52
na jokerju nimam ravno velikih izkušenj z moderatorji in admini tam imam samo en post ali 2, nism pa še opzil da bi se pritoževali
Sicer pa RN rox
Objavljeno 30 november 2005 - 18:59
p.s.: Dvorjan kar rad zatezi...se posebej pri ponavljajocis se temah!
4nDr3y, samo tam se tudi drzijo svojega jezika in mularija se tam lepo sporazumeva...tu pa moras racunat tudi na nas stare geeke, ki ne razumemo vasega slenga! :twisted:
Objavljeno 30 november 2005 - 19:02
scarab ne boš vrjel moja mama je slavistka...
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov