Vaš najljubši šport
Ustvaril
badmaster
, dec 02 2005 17:20
Odgovorov v temi: 139
Objavljeno 11 junij 2009 - 14:29
Pohodništvo, namizni nogomet (če se to šteje za šport), bilijard, poker, tarok,... kaj takega na izi. Drugače pa sem leta treniral boks, kick boxing, namizni tenis, kolesarstvo (celo bil nekoč občinski prvak), pa še kaj bi se našlo. Drugače pa šport, ki ga res obvladam in to potrjuje moja boljša polovica je sex - meni ta plat medalje kar odgovarja, pa tudi kar vstrajam pri njem! 
Aja, sedaj sem se spomnil še en šport, ki ga obvladam: tek po kebab in nazaj!
(celih 40 metrov šprinta do tam in počasne hoje nazaj) Saj vem; marsikdo tega ne obvlada, ampak meni kr gre! Lahko bi se tudi organiziral tek; Kebabćić maraton!
Aja, sedaj sem se spomnil še en šport, ki ga obvladam: tek po kebab in nazaj!
Objavljeno 11 junij 2009 - 17:04
Ja, vendar sem pozabil omeniti da je pri vračanju nazaj (počasna hoja) tudi preskakovanje odrezkov čebule, ki padajo ven. Tako da je vključenih več disciplin. To bo nova olimpijska disciplina; Kebabtlon (šprint po, počasna hoja nazaj, preskakovanje odrezkov čebule, hitro požiranje, izmikanje zaradi zadaha).Enega člana že imaš
Drugače pa najljubši šport mi je definitivno nogomet in poker (če to šteje
)
Objavljeno 11 junij 2009 - 18:52
Ja, vendar sem pozabil omeniti da je pri vračanju nazaj (počasna hoja) tudi preskakovanje odrezkov čebule, ki padajo ven. Tako da je vključenih več disciplin. To bo nova olimpijska disciplina; Kebabtlon (šprint po, počasna hoja nazaj, preskakovanje odrezkov čebule, hitro požiranje, izmikanje zaradi zadaha).
Treba se bo dobro pripravit
Dodaj odgovor
1 član(ov) bere to temo
0 članov, 1 gostov, 0 anonimnih uporabnikov